Stolica u Novom Pazaru (© Star sport)
Stolica u Novom Pazaru (© Star sport)

Ilija Stolica: Ostavka? Bilo bi neozbiljno

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.07.22. | 21:05

„Moramo da se saberemo pošto nas čeka Evropa“, kaže trener Partizana

Sportski direktor je otišao, trener ne razmišlja o povlačenju. U sedmici započetoj stresnim sastancima, nastavljenoj ostavkom Ivice Ilieva, Partizan je pretrpeo prvi poraz u Mozzart Bet Superligi, ali Ilija Stolica ne planira da odstupi.

Iako je zaostatak za vrhum tabele već popriličan, šef stručnog štaba crno-belih je siguran u svoje ideje. Na konkretno pitanje da li razmišlja o ostavci posle već trećeg uzastopnog kiksa, uzvratio je:

Izabrane vesti

„To bi bilo neozbiljno sa naše strane, da tako razmišljamo. To bi bilo smešno sa moje strane da uradim. Takve kukavičke stvari za mene su neprimerene.Najradikalniji potez jeste da prionemo na rad. Moramo da okrenemo situaciju u našu korist. Postoji mnogo dobre energije, ali kiksevi su nas koštali večeras“, pojasnio je trener Parnog valjka.

Ništa se u igri crno-belih nije popravilo u poređenju sa izdanjima u minule dve utakmice, mada glavnokomandujući veruje da bi ishod bio drugačiji da su snage ostale iste, da nije bilo isključenja Siniše Saničanina.

„Stvari nisu krenule kako smo očekivali. Crveni karton i penal su promenili tok susreta. Sa igračem manje nismo uspeli da okrenemo meč. Verovali smo, pokušavali da pripretimo, ali ne smemo da se predamo“.

Crno-beli naredni meč igraju u četvrtak u Larnaki. Možda i vitalan za ambicije na međunarodnoj sceni.

Moramo da se saberemo pošto nas čeka Evropa. Za dalje – videćemo“, dodao je Stolica.


tagovi

Ilija StolicaFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara