Ilija Stolica i Ivica Iliev (©Starsport)
Ilija Stolica i Ivica Iliev (©Starsport)

Ilija Stolica tražio da Ivica Iliev ode iz Partizana

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.07.22. | 09:06

Tvrdi Sportski žurnal

Milorad Vučelić, Miloš Vazura i Ivica Iliev pod rafalnom paljbom. Navijački transparent zatražio je posle dugo vremena i da uprava podnese svoj deo odgovornosti, mediji su danas zatrpani tekstovima o lošem radu Partizanovih rukovodilaca, a kako navodi Sportski žurnal, čak je i sam šef stručnog štaba Ilija Stolica digao glas. I to protiv sportskog direktora Ilieva.

Naime, Žurnal piše da je Stolica još i pre subotnjeg remija bez golova sa TSC-om zatražio da Iliev napusti Humsku. Isti list podseća na da je Stolicu na klupu i doveo predsednik Vučelić, dok su njegovi saradnici bili za neke druge ideje.

Izabrane vesti

Nije to moglo da se nasluti na zvaničnoj promociji Stolice kada ga je Iliev žestoko hvalio.

Mogu da kažem da je Stolica i 2017. bio moj prvi pik. Fudbalskim znanjem je superiorniji od mnogih, njegov trenerski talenat je na nivou najvećih. Razlog što je sad ovde je što je shvatio i sve nas, prevashodno mene, ubedio da je najbolje rešenje za Partizan. Potencijal je stavio u službu kluba i zato sam ubeđen u plodonosnu saradnju“, govorio je tada Iliev.

Istina, na sličan način je hvalio i sva letnja pojačanja crno-belih, ali je publika posle remija sa Radničkim (3:3) i TSC-om (0:0) prilično razočarana. Štaviše, posle dugo vremena izgleda da se u Humskoj rađa opozicija triju Vučelić, Vazura, Iliev.

Pet već godina bez titule.



tagovi

Ivica IlievIlija StolicaMilorad VučelićMiloš Vazura

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara