Biljardo i Maradona (©Reuters)
Biljardo i Maradona (©Reuters)

Ima jedan čovek od koga uspešno kriju da je Maradona umro

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.12.20. | 09:42

Ali uskoro će saznati...

Dok se ceo svet već desetak dana oprašta od velikog Dijega Armanda Maradone, postoji jedan čovek koji i dalje ne zna za njegovu smrt. U pitanju je bivši selektor Argentine Karlos Biljardo koji je Gaučosima doneo drugu titulu prvaka sveta 1986. godine u Meksiku.

Biljardo je dugo bio u bolnici na lečenju, a kada je došao kući njegov brat Horhe vodi računa o tome da ovaj još ne sazna za smrt svog mezimca. Makar dok mu se zdravstveno stanje ne stabilizuje...

Izabrane vesti

"Ugasili smo sve televizije, ne želimo da se šokira. Mnogo bi ga to zabolelo, možda bi mu i život ugrozilo", kazao je Horhe. "Isključili smo kablovsku televiziju pod izgovorom da postoji problem s prijemom signala. Puštamo mu serije sa Netfliksa".

Karlosov sin svestan je da se ta vest ne može večito kriti. Zato je odlučio da zamoli Oskara Ruđerija, jednog od članova šampionske generacije iz '86. da mu saopšti.

"Skupiće se nekoliko igrača iz te ekipe, doći će Karlosu u posetu i reći će mu za tužne vesti. Bolje nego da sazna gledajući utakmice na TV-u".

Porodica od Biljarda krije i za smrt Hoze Luisa Brauna koji je preminuo još avgusta prošle godine. U pitanju je takođe jedan od svetskih prvaka 1986.


tagovi

BiljardoDijego Maradona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara