Hose Kampanja
Hose Kampanja

Imaju Španci znalce i u malim klubovima – Sevilja i Barsa u klinču za Hosea Kampanju

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.07.20. | 10:18

Levante se ipak ne da

Ko ne prati pažljivo, reći će da u Španiji postoje samo Real i Barsa i donekle Atletiko. Ko voli da pogleda i onaj matine termin nedeljom videće da Primera ne oskudeva fudbalskim znalcima kakvi se retko pronalaze u drugim ligama. Jedan od takvih je i Hose Kampanja, plejmejker Levantea koji je prema poslednjim informacijama Mundo Deportiva privukao pažnju i Barselone i Sevilje.

S tim da je malo verovatno da će zaista i otići, jer ima čvrst ugovor sa Levanteom, dobru platu i izlaznu klauzulu – u Španiji obaveznu za svakog igrača – od 60.000.000 evra. Jasno je Sevilja i Barselona neće ni prići tome

Izabrane vesti

U stvari, sportski direktor Andalužana Monći već je prošlog leta izašao sa konkretnom ponudom – 20.000.000 evra. Tada je Levante indirektno poručivao da ne bi prihvatio ništa ispd 30.000.000. Sada možda ni to ne bi bilo dovoljno, jer Kampanja ima odličnu sezonu iza sebe: dao je dva gola, namestio još šest i to je samo u Primeri.

Barselona se sigurno neće zaletati, na stadionu Kamp Nou su se nadali da bi mogli da ga dobiju za 15.000.000 do 20.000.000 evra. To sigurno neće biti dovoljno, iako ga je Levante 2016. doveo iz Sampdorije za svega 500.000 evra.

Pre toga je Kampanja, inače dete Sevilje, igrao i za Kristal Palas, Nirnberg, Porto, Alkorkon.


tagovi

Hose Kampanja

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara