Pavlje Ivalja (Star Sport)
Pavlje Ivalja (Star Sport)

Imenjaci igrali, pa poslovali – Ivelja na pozajmici u Kragujevcu

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.02.24. | 00:27

Napadač stiže iz jednog u drugi Radnički u potrazi za minutažom i da popuni prazninu u napadu u timu Feđe Dudića

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Niša)

Dva dana nakon okršaja u 20. kolu Mozzart Bet Superlige, kragujevački i niški Radnički „sastali“ su se i za pregovaračkim stolom. I dogovorili pozajmicu Pavla Ivelje, koji će do kraja sezone igrati na Čika Dači.

Izabrane vesti

On tamo stiže da popuni iznenada najdeficitarniju poziciju u timu, posle povrede Milana Vidakova, a u iščekivanju realizacije transfera Džofrija Činedua, koji bi, prema ranijim najavama, karijeru uskoro trebalo da nastavi u Kini.

Nekadašnji napadač Javora i Grafičara prošlog leta je stigao u Niš, jesenas nastupio na svakoj utakmici Radničkog u Mozzart Bet Superligi, ali samo na dve u startnoj postavi. Postigao je jedan gol, vredan remija protiv Spartaka i ubeležio jednu asistenciju, upravo u pobedi nad svojim budućim klubom (4:1).

Dolaskom Stefana Vukića i Semira Smajlagića, 26-godišnji napadač ove zime pao je u treći plan, imao je malu minutažu u pripremnom periodu, nije ulazio u igru u nedeljnom okršaju imenjaka u Kragujevcu, pa se očekuje da će u novom dresu imati veći prostor u prolećnoj polusezoni. A prvu priliku imaće već u nedelju, kada u Kragujevac stiže Vojvodina.

 



tagovi

Pavle IveljaRadnički NišRadnički Kragujevac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara