©MN Press
©MN Press

IMT posle Kipra i Bugarske: Novobeograđani jači za Gordića i Lambulića

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.07.23. | 16:59

Golman i defanzivac pojačali debitanta u superligaškom društvu

Premijernu sezonu u Mozzart Bet Superligi IMT će dočekati praktično očuvanog igračkog kadra imajući u vidu da je kraj Hale sportova zadržana okosnica ekipe koja je izborila plasman u elitu. Bez velikih promena tim Nebojše Jandrića dočekuje prve korake u eliti, a neposredno pred početak šampionata Traktoristi su ozvaničili angažman dvojice pojačanja - Miloša Gordića i Zarije Lambulića.

Golman Crvene zvezde među Novobeograđane je stigao na pozajmicu, pošto je prethodno godinu dana proveo na privremenom radu na Kipru gde je bio deo AEK-a iz Larnake. Godrić se pre prvog internacionalnog izazova okušao u Mačvi, a odlazak na novo kaljenje predstavljao je logičan rasplet imajući u vidu činjenicu da su mu neophodni minuti, kao da bi do istih teško došao među crveno-belima pored Omrija Glazera.

Izabrane vesti

Istovremeno, Traktoriste je pojačao Zarija Lambučić, štoper koji je na teren kraj Hale sportova stigao kao slobodan igrač posle epizode u Bugarskoj gde je bio član Beroea. Štoper rođen 1998. godine ponikao je u brodarcu, a karijeru je potom gradio kroz Proleter, Šahtjor Soligorsk, Zrinjski, Zlatibor, Mladost iz Lučana i novosadsku Mladost. Visoki defanzivac sa Traktoristima je potpisao jednogodišnji ugovog.

Uz golmana i štopera danas su parafe na ugovore stavili i đaci IMT-a desno krilo Nikola Krstić i napadač Miloš Jović, obojica se ovom prilikom obavezavši na trogodišnju vernost.



tagovi

IMTMiloš GordićZarija Lambulić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara