Mijatović i Gordić (©Starsport)
Mijatović i Gordić (©Starsport)

IMT zove Zvezdine nade i nudi minute Gordiću i Mijatoviću

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.06.23. | 17:38

U pitanju su pozajmice

Cilj Crvene zvezde je iskorak na međunarodnoj sceni, a tako nešto retko se može bez iskustva, pa najtalentovaniji mladi igrači iz Ljutice Bogdana stoje pred velikim izborom: ostati u klubu i rvati se za minute sa skupocenim asovima iz inostranstva ili otići u neku manje izazovnu sredinu u kojoj bi lakše mogli do prostora?

Među prvima, takvu odluku će morati da donesu golman Miloš Gordić i napadač Jovan Mijatović, koji na stolu imaju ponudu IMT-a, novog člana Mozzart Bet Superlige. Naravno, nudi im se pozajmica.

Izabrane vesti

Da li će ta ponuda biti i prihvaćena? To tek treba da se vidi, jer o njoj moraju da se izjasne sami igrači, ali i Crvena zvezda. I moraće dobro da promisle, jer bi najgore za obojicu bilo da sede na klupi.

Gordić (23) pravu šansu čeka već dugo, prošle sezone je bio pozajmljen kiparskom AEK-u iz Larnake, ali nije odigrao ni minut.

Mijatović baš i nije imao razloga za nezadovoljstvo, počeo je sezonu u Grafičaru, a onda sa 17 godina prekomandovan u prvi tim u kojem je odigrao 12 utakmica u Mozzart Bet Superligi, uglavnom je istina ulazio sa klupe, ali opet – šansu je dobio.

Sad, nema sumnje da bi u IMT-u igrao više nego u Zvezdi, ali… Teška odluka pred Mijatovićem.



tagovi

Jovan MijatovićMiloš GordićFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara