Andres Inijesta (©Reuters)
Andres Inijesta (©Reuters)

Inijesta ubeđen da je Barselona čista u “slučaju Negreira”: Siguran sam da nikada nije kupovala sudije

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.03.23. | 12:05

Ako pitate legendarnu “osmicu” katalonskog kluba – nečasnih radnji nije bilo

Detalji iz “slučaja Negreira” isplivavaju, sve ih je više. Cev je pukla i iz nje šikljaju informacije. Brane se na Kamp Nou, tvrde ljudi iz Barselone da se protiv njih vodi hajka, da je cilj da se ukalja ugled kluba i da su žrtva prljave kampanje.

I sve to u momentima kada Barseloni na terenu teče med i mleko. Blaugrana je blizu povratka na tron u Španiji, ali trofej i Ćavijeva ostvarenja bi mogli da padnu u drugi plan. Mogao bi da ih proguta skandal veka u Španiji. Povodom optužbi za nameštanje oglasio se i Andres Inijesta.

Izabrane vesti

Ako pitate legendarnu “osmicu” katalonskog kluba – nečasnih radnji nije bilo.

Informacije o ‘slučaju Negreira’ su ozloglašene. Razumem da se sve prati. Šta se dogodilo, a šta nije, videćemo šta će se desiti”, rekao je Andres Inijesta i uveren je da je Barselona čista:

Potpuno sam siguran da Barselona nikada nije kupovala sudije. Jedino što mogu da kažem jeste da u periodu dok sam boravio u klubu, nikada ništa nisam čudno primetio što se toga tiče”.

Nada se da će se situacija brzo razrešiti, prašina sleći i ponovo u prvom planu biti igre i rezultati kluba.

Od trenutka kada je Ćavi postao trener, primetno je da je ekipa evoluirala. Spektakularno je to što je urađeno. Nadam se da će na kraju sezone postati prvaci države, te se iduće sezone boriti za sve trofeje”, zaključio je Andres Inijesta.



tagovi

BarselonaAndres Inijesta

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara