Komentari na vest

Inter bacio petardu u komšiluk, uz tri penala... (VIDEO)

I

Inter

pre 4 meseca

Lagana pobeda, ali pojedinici pronadju sporne detalje i tamo gde ih nema. Po njima se fudbalska pravila menjaju u zavisnosti kome se sudi i ko igra, vidim neki gledaju i u postavu Monce koliko ima bivsih igraca Intera, pa i to im ne odgovara. Toliko o objektivnosti i zdravom razumu pojedinaca koji ovde komentarisu, i onda oni kao prave neku hajku protiv Intera ovde. Inace, Galjardini je napokon uradio neku pozitivnu stvar za Inter.
R

Roberto Baggio99

pre 4 meseca

Idemo ovaj kup iskreno meni nije toliko bitan jedino radi finansija, pa idemo Fiorentina pa da docekamo Juve u dobrom raspoloženju mora i ta odbrana da popusti nasim napadima Demoliranje u najavi....
I

Ivan 48

pre 4 meseca

Inter tesko dobija Juventus i ima uzasan medjusobni skor nekih 40 pobjeda vise Juventus ima, tako da ili pratis fudbal od juce ili pogledaj statistiku, Inter mora bas da je osjetno bolji da bi dobio Juventus.
I

Inter

pre 4 meseca

Ivan48@ Juventus je najtezi rival Interu. Sigurno nece biti lako. Dobra stvar je sto se igra na Meaci, ipak je tu malo bolja statistika za Inter nego sto je u Torinu.
R

Roberto Baggio99

pre 4 meseca

@Ivan48 neznam koliko ti pratis,ali ja pamtim od Denisa Berkampa i Rubena Sose i nikad ovako Inter nije stvarao prilike kao danas.Uz fenomalnu publiku naelektrisanu atmosferu Juve nema nikakve sanse odmah da ti kažem.....
G

Golgota444

pre 4 meseca

auuuu novinarcicu!..koliko gresaka. u prvoj recenici pises da je Intsr jedvw u proslom kolu dobio Udineze? To je bila.Verona.... Onda napises za treci gol Intera da je Calhanoglu pokazao kako puca lijevom nogom? a gol je dao desnom.. Kako pises.tekst a nisi ni gledao utakmicu?
1

101

pre 4 meseca

Nisu samo najjaci u Italiji. Sigurno su top3 u Evropi.
G

Gile Interista

pre 4 meseca

Inter kida a dusmani su opet na aparate, mad max munen sinko Buahahahahahahaha
P

PopajFJ

pre 4 meseca

Iz fakticki spornog penala slomise Monzu 1 golom onda gol Monze za 1 2 jel zna neko zasto je ponisten !? I da ne budem neprostrasan ko ovaj inter zasto je ponisten ?!

Oldboy

pre 4 meseca

Gledaš utakmicu u vidiš, jasno su pokazali, glupo da uopšte komentarišeš ako nisi gledao utakmicu
I

Inter

pre 4 meseca

Ti decko treba da se preispitas koliko znas pravila fudbala. Sve sto je vezano za Inter tebi ne valja, naravno ako ide u korist Intera. Tebi je ruka Galjardinija sporna, ma vazi, ali gol iz ofsajda Monce je trebao biti priznat. Toliko o tvojoj nepristrasnosti i objektivnosti. Tvoji argumenti su ravni nuli. Pre par kola Interu je ponisten gol zbog jos manjeg ofsajda, kada je igracu Intera samo delic ramena bio u ofsajdu (ovde je bilo i rame i deo oko kuka), ali vi se zalite kada je igracu Juventusa peta u ofsajdu. Ofsajd je ofsajd, pa makar i milimetarski, ali navikli navijaci Juventusa da se krse pravila, pa to ne prihvataju.
I

Internazionale

pre 4 meseca

Vidi se da se bas razumes u fudbla. Idi sadi boraniju.
F

Fuj bre

pre 4 meseca

Kad si toliki strucnjak,javi nam koliki ce biti minus ove sezone zbog malverzacija da odigramo na kladionici?Stidis li se bar malo sto navijas za te kriminalce koji su godinama namestali i falsifikovali papire?
Z

Zoiii

pre 4 meseca

Pobedjeni redom...Napoli u gostima sa 3-0, kuci Udineze 4-0, Lacio u gostima 2-0, Lece kuci 2-0, u gostima sa Djenovom 1-1 i kuci Verona 2-1...Verona takodje mogla da bude rutinirana, ali opustanje dovelo do tezekg rezultata i kraja utakmice nego sto je mec bio do 80 minuta. Protiv Djenove slabija patija i to je sve. Veceras 5 golova i bar jos 3 zicera, uz malu potrosnju igraca. Normalno je da ekipa ima uspone i padove, ali Inter se definitivno do sada nije mucio. Mada kako izvestavate nije ni cudo sto ovako pisete. Svaki tekst ozbiljne greske i jasan dokaz da osoba koja je napisala tekst nije ni pogledala delic utakmice. Takodje nije Udineze bio u proslom kolu nego Verona
G

Gaxter

pre 4 meseca

Ne pomaže vam ni ovaj tendeciozan naslov,cuj kao uz 3 penala,pa svaki od njih je i bio,Inter ako zadrži ovaj nivo igre,osim njega samog niko drugi se nece pitati za skudeto.
h

host

pre 4 meseca

al me Interise, Al me Interiraa najjaci klub u Italiji 100% Forza Inter

Pjanić sa tri žutaa

pre 4 meseca

Niti je Inter poradjao pobede, sem protiv Verone a i igrao je protiv nje, ne protiv Udinezea. Nije Inter juventus...koji ne moze nikoga pobediti sa vise od gola razlike, sem u kupu. 😂
S

Stefan Milosevicc

pre 4 meseca

INTER DOMINIRA ITALIJOM OVE SEZONE. ZA DVA KOLA DA POBEDE JUVENTUS I MOGU DA SLAVE SKUDETO!
R

Roberto Baggio99

pre 4 meseca

Sreca pa dajemo dosta golova i konstantno bombardujemo ekipe inace bi nam svaki penal uzeli na zub 🤣🤣🤣
M

Maestroni0807

pre 4 meseca

Ko pise ove vesti da mi je znati samo. jako oskudno i netacno. Zaposlite mene da pratim samo Seriu A.
L

LalinacKodNis

pre 4 meseca

Ma Pazza Inter. Kakvo meljanje Monce, znaci sou. Uvertira da se uzme super kup idemooooo matori. Arnautovic tek treba da dodje sebi, Sancez nadam se da ide, ali Lautaro i Tiram nestvarni tandem svaka cast.
x

x222

pre 4 meseca

Cekao 2 i 2-5,au al su me urnisali
M

Monca

pre 4 meseca

Jesi ti gledo utakmicu? Kakvom levom nogom je zabio Calhanoglu, tekst napisan s mucninom, mrzitelj Intera je ovaj novinar
S

Samo

pre 4 meseca

Tri penala im sudili?
I

Inter

pre 4 meseca

Tri penala na utakmici (2 za Inter, 1 za Moncu).

nerazzurro

pre 4 meseca

Ju, ju, ju... Tiramovo "lomljenje kičme" Kardioli lažnjakom potez utakmice, iako ih je bilo na pretek...
S

Sreten_Žujkić

pre 4 meseca

Nemaju krštenog štopera nego galjardini igra sa još dvojicom interista?! Šta tek napisati za poslednji penal?! Prvenstvo je definitivno namešteno. Đenova, Verona, evo sad i Monca iliti njihova filijala - jer u startnoj postavi imaju 4 igrača, 1og na klupi i 2 su povređena.

Pjanić sa tri žutaa

pre 4 meseca

Sretene, odspavaj malo, treba ti odmor.

Oldboy

pre 4 meseca

Srećna pravoslavna Sretko
T

TD

pre 4 meseca

Kakva cetiri igraca, o cemu ti pises? Mani se trolovanja.
I

Inter

pre 4 meseca

Nije tebi lako. Znaci, Inter je kriv sto Monca ima neke igrace koji su nekada igrali za Inter (ima i Karbonija koji se samo na pozajmici), i to je odmah namesteno. Eto dokle pojedinci idu da se 'vataju i za ovakve stvari da bi rekli da je za Inter namesteno. Po vama, Inter bas nikada ne bi trebao dobiti penal, ali ako se sve to isto dogodi u sesnaestercu Intera onda obavezno treba suditi penal. Po vasem pravilu svaki gol Intera je neregularan. Sad ste poceli i s tim koliko ko ima u timu bivsih igraca Intera. Evo taj Galjardini je prvi put uradio nesto korisno za Inter, a u Interu je proveo 6 i po godina. I za tvoju informaciju, on je navijac Juventusa.