Komentari na vest

Inter konačno besprekoran! Mhitarijan i Lautaro dominantno do drugog mesta (VIDEO)

elmagico

pre oko 1 godinu

Imali srecu sto je Baskiroto suspendovan ovo kolo ^_^
g

gušavac

pre oko 1 godinu

koliki krs od tima je ovaj inter, pa oni ne mogu ni da se porede sa milanom. Stalno to govorim, milan uz juventus ima ubedljivo najaci tim u Italiji.
K

Kadinjača

pre oko 1 godinu

Bravo, napokon neko ko realno gleda stvari a ne navijacki.
S

Ss4

pre oko 1 godinu

Ako mislis da milan i juve imaju jaci tim od Intera to onda uzimas nesto pa se bijes po nosu, Inter nema trenera a tim ima duplo jaci od svakog u ligi

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Kakva glupost, kakvo nepoznavanje fudbala. Navijam za Milan, ali, od nas su bolji i Napoli i Inter (Inter je sigurno), Milan u najboljem slucaju ima treci najjaci tim u Italiji, a realnije je da ima cetvrti.
I

Inter

pre oko 1 godinu

gusavac@ lepo me nasmeja. Ajde u redu ovo za Juventus, ali za Milan, pa to je cista glupost. Odmah da ti kazem, mnogo vise mrzim Juventus nego Milan, sto je normalno, ali smatram da Juventus po imenima ima najjaci tim u ligi, ali ne igraju imena nego tim. Kada bi se gledalo pojedinacno, Napoli bi mozda bio 5-6. tim, ali su kao tim najbolji. Isto tako Milan ima 3,5 igraca koja valjaju necemu, ovo sve ostalo prosek ili ispod proseka, ali su prosle sezone odigrali iznad svojih mogucnosti i kao tim su se izborili za Skudeto. Svi strucnjaci potenciraju da su Napoli i Inter dva najkvalitetnija tima u ligu, s tim sto je Inter sa ovom politikom vlasnika sve losiji i losiji, a imaju i trenera koji je narocito ogranicen.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Do kog mesta? :-)