Đanluka Skamaka (©Atalanta twitter)
Đanluka Skamaka (©Atalanta twitter)

Inter ostao kratak, velika pobeda Atalante: Skamaka 2027! Vest Hemu 25.000.000 + 5.000.000

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.08.23. | 18:59

Rimljanin se vratio u Italiju...

Trio italijanskih velikana nadmetao se za potpis Đanluke Skamake, a pobedila je - Atalanta! Rimljanin se vratio na Italijuposle samo godinu dana provedenih na Ostrvu i sezone u Vest Hemu koju su mu obeležile povrede.

Sa Boginjom provincije potpisao je ugovor do 2027. godine i direktna je zamena za Rasmusa Hejlunda, koji je otišao u Mančester junajted za 83.000.000 evra, a od čijeg novca je Dea finansirala transfer italijanskog napadača. Vest Hemu je u cugu iskeširala 25.000.000 evra, a ceo transfer mogao bi da naraste na 30.000.000.

Izabrane vesti

Bonusi od 5.000.000 evra su lako ostvarivi, pišu italijanski transfer-eksperti, pa će londonski klub uspeti da povrati uloženi novac. Đanluka Skamaka je pre godinu dana stigao na Ostrvo iz Sasuola u transferu vrednom 28.000.000 evra, međutim, povrede su ga sputale da iskaže potencijal. Više je bio u autu, nego što je bio na terenu, dao je samo tri gola i Čekićari su brže-bolje pristali da ga prodaju.

Đanluka Skamaka se za Vest Hem ispostavio kao promašaj, ali Englezi zbog odlučnosti Atalante da ga angažuje neće biti u minusu. Napadač rođen u italijanskoj prestonici vraća se na Čizmu sa međunarodnim trofejem, bio je deo tima koji je podigao pehar Lige konferencije, i sa željom da se vrati u golgetersku formu u kojoj je bio pre odlaska u London.

Atalanta se aktivirala u trenutku kada je postalo jasno da Rasmus Hejlund neće ostati u Bergamu. Opljačkala je Mančester junajted, dobrano napunila kasu i brzopotezno reagovala. Milan se samo raspiticvao, Roma i Inter bili su zainteresovani da pozpišu Đanluku Skamaku i svi su ostali praznih šaka. Nerazuri su bili najkonkretniji, činilo se da će uspeti da ga ulove, ali je Boginja provincije u foto-finišu pretekla klub iz Milana.

Mali komšija pobedio je velikana, sada je na Đanluki Skamaki da iskoristi prostor i počne da rešeta kao u sasuolu.



tagovi

Đanluka SkamakaAtalantaVest HemLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara