Inter pristiže Romi u pomoć, isti agenti rešavaju stvar: Trampa Politano – Spinacola

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.01.20. | 23:41

Šta to znači za Susa i Ešlija Janga?

Ludilo januarskog prelaznog roka definitivno je najviše zahvatilo Italiju! Ako do danas to nije bilo jasno, onda više nema ni trunke dileme! Klubovi širom Čizme rastrčali su se na sve strane u potrazi za pojačanjima, a tokom celog dana u ponedeljak u fokusu su bili Inter, Milan i Roma.

Romina potraga za igračem koji će da odmeni teško povređenog Nikola Zaniola dovela je sportskog direktora Đanluku Petrakija do dva potencijalna rešenja, Susa i Matea Politana, a iako se tokom dana verovalo da će Španac ubrzo završiti na Olimpiku, sada se stvar okrenula u korist Interovog krilnog ofanzivca!

Izabrane vesti

Italijanski Skaj javlja da je Inter u kasne večernje sate poslao zvaničnu ponudu Romi za trampu u kojoj bi put Milana krenuo Leonardo Spinacola! Olakšavajuća okolnost za oba kluba u ovom slučaju bila bi ta što su Politanu i Spinacoli isti agenti, tandem Penaki – Lipi, koji su navodno spremni da ekspresno zatvore ovaj posao i obraduju svoje klijente. Razlog više za realizaciju ovog posla je taj što ni Politano, ni Spinacola nemaju gotovo nikakvu minutažu u svojim klubovima, a dobili bi je u slučaju da promene sredinu.

Iz redova Rome stigao je potvrdan odgovor na ovaj predlog i tokom utorka čelnici klubova sešće za isti sto kako bi pokušali da dogovore detalje transfera i ugovore za dvojicu igrača. Za Politana bi to praktično bio povratak kući, s obzirom da je odrastao u mlađim kategorijama rimskog kluba. 

S druge strane, Suso se tokom ponedeljka sastao sa odgovornim ljudima u Milanu i zahtevao da se što pre završi transfer u Romu. Sada bi Španac mogao da izvisi za angažman, a isto bi možda moglo da se kaže i za Ešlija Janga, koji je pre samo nekoliko dana bio viđen kao gotov posao u transferu iz Mančester junajteda, ali ova situacija bi drastično mogla da promeni stanje stvari.

Jang je prilično zainteresovan za transfer u Inter i njegovi agenti su bili na razgovorima u Milanu, ali sada ostaje da se vidi štga je Antonio Konte naumio. Odnosno, da li u njegovim planovima ima mesta i za Spinacolu i za Janga, što trenutno deluje malo verovatno...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara