Inter rastrzan na sve strane: Roma zateže za Džeka, Rebić ponovo aktuelan

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.08.19. | 14:44

Nerazuri bliži trampi s Fjorentinom za Kristijana Biragija, čeka se kupac za Perišića

Dešavanja u Interu ponovo su u centru pažnje italijanske fudbalske štampe. Dok je jedna od glavnih tema navodna pretnja klupskih čelnika Mauru Ikardiju da mora da ode ovog leta, inače će naredne dve godine provesti na tribinama, u milanskom timu su rastrzani na više strana kada su ostali poslovi u pitanju.

Roma i dalje ne popušta ni za cent kada je u pitanju Edin Džeko i ostaje na obeštećenju od 20.000.000 evra. Da situacija bude dodatno komplikovana, Đalorosi sada od Intera traže i bogate dodatke za bonus, što bi moglo samo da natera Inter da se i definitivno povuče iz pregovora.

Izabrane vesti

U Interu su dosad išli maksimalno na 12.000.000 evra za obeštećenje i još tri miliona u bonusima, što smatraju legitimnom sumom novca s obzirom da Džeku ističe ugovor narednog leta. Podsetimo, Inter mesecima unazad ima načelni dogovor sa Džekom oko dužine ugovora i plate, ali su klubovi u ćorsokaku.

TRANSFERI UŽIVO - nedelja, 4. avgust

Zbog toga je od juče ponovo aktuelna tema Ante Rebić. Ajntraht iz Frankfurta svog napadača ceni na 40.000.000 evra, a Inter nema mnogo mogućnosti, s obzirom da su i Džeko i Romelu Lukaku i dalje izvan domašaja.

Ni Ajntraht neće tek tako pustiti svetskog vicešampiona da ode, pogotovo nakon transfera Sebastijana Alea u Vest Hem i Luke Jovića u madridski Real za rekordne sume novca. Pritom, Rebić ima aktivan ugovor do juna 2022. godine, što dodatno olakšava posao klubu iz Frankfurta.

Dolazak jednog mogao bi da znači odlazak drugog Hrvata. Ivan Perišić se našao na radaru Monaka, mada on preferira transfer u Premijer ligu. Antonio Konte ne veruje u njega i najradije bi voleo da ga vidi izvan kluba, ali kriza u poslovanju i nedostatak adekvatnih pojačanja koče ovaj posao.

Na kraju Inter je vrlo blizu da sa Fjorentinom dogovori trampu za Kristijana Biragija. Kao igrači koji su u igri pominjali su se Borha Valero i Mateo Politano, a izgleda da će upravo italijanski reprezentativac biti taj koji će krenuti put Toskane, a ne bivši igrač Viole.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara