Foto: Reuters
Foto: Reuters

Inter sprema Bareli 22.500.000 u narednih pet godina

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.03.21. | 14:28

Tvrdi Tutosport

Nedodirljiv je Nikolo Barela ove sezone kod Antonija Kontea. Već ima 34 utakmice u svim takmičenjima, a iako mu aktuelni ugovor važi do 2024. godine Inter se sprema da novi, pojačanim blindira 24-godišnjeg centralnog vezistu.

Barela trenutno zarađuje 2.500.000 po sezoni, a kako piše Tutosport, Nerazuri su spremni da mu ponude saradnju do 2026. godine na konto koje bi mu godišnja primanja narasla na 4.500.000 evra. Tako bi talentovani Italijan stao u red onih sa najvišim platama u Interu – više bi prihodovali Romelu Lukaku, Kristijan Eriksen, Aleksis Sančez, Arturo Vidal, Ašraf Hakimi i Ivan Perišić.

Izabrane vesti

Ove sezone je italijanski reprezentativac već sakupio deset asistenicja i tri gola, a pogodak i asistenciju zabeležio je i sredinom januara kada je Juventus gostovao na Đuzepe Meaci. To je odlična potvrda da se mladi Italijan ne libi da igra najbolji fudbal protiv najvećih timova.

Antonio Konte upravlja timom šampionskog kalibra i zato se izuzetno vodi računa o budućnosti igrača koji su viđeni kao okosnica tima do kraja decenije. Sprema se i produžetak saradnje sa Lautarom Martinezom, kako je sam Argentinac naveo prošle nedelje.

 


tagovi

Nikolo BarelaInter

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara