Komentari na vest

Inter stavio šapu na Skamaku! Transfer od 40.000.000, menja ga čudo iz treće lige

Њ

Њерт

pre preko 2 godine

Нема од овога ништа, живи били па видели. Такви играчи као Скамака се не договарају унапред, дечко може да да још 10 голова до краја сезоне и да му скочи цена. А у ово верујем, као у пет претходних трансфера што су се остварили.
G

Gost Aleksandar

pre preko 2 godine

Ovakvi sportski radnici moraju biti u klubu, kao Marota. Ljudi iza zavese koji sklapaju timove. Svaka čast igračima ali treba ih ukomponovati lepo. Idemo u pakleni februar nakrcan derbijima. Forza Inter.
1

101

pre preko 2 godine

Inter nastavlja da radi strasan posao(sa Marotom). Svetska klasa. Strasan tim. Bravo!!!
J

JVPS

pre preko 2 godine

Iskreno mi je bilo krivo što nije želeo u drugi klub sem intera. Odličan igrač za relativno male pare ako pogledamo današnje cene. Da je englez ispod 100 mil ne bi razgovarali.
x

xaxaax

pre preko 2 godine

na sta lici covek, sta ce mu ovakve silne tetovaze po faci i telu? podseca me na onog iz fiorentine pulgara... strasno
c

crni80

pre preko 2 godine

da malo pomognem novinaru... uefin pravilnik od iduce sezone zabranjuje dvogodisnje pozajmice, stoga taj model koji je i opisan u tekstu nije nikako moguc. druga stvar, skamaka i inter imaju dogovor jos od prethodnog leta, samim tim i pokusaji juventusa, milana i dortmunda nisu mogli da budu ucinkoviti, inter je odredio skamaku kao naslednika edina dzeka, koji nece kao sto pise 'zakrpiti' napad intera vec ce ga nositi nadamo se do titule. na kraju, 40 miliona nece biti placeno vec maksimum 30, a ostatak ce biti nadomesten ugovorom pinamontija koji ce otici u suprotnom smeru. p.s: raspadori i fratezi, igraci sasuola takodje, od leta ce biti igraci intera, s tim da ce prvopomenuti ostati u sasuuolu da se kali i saceka da se oslobodi mesto u interu za 2024 sezonu kada se i ocekuje da raspadori pokaze svoj puni potencijal. grade marote, kakvo programiranje ekipe sa minimalnim utroskom novca, sjajno!
G

Gost Aleksandar

pre preko 2 godine

Ako uefa primeni to pravilo od sledeće sezone onda ovaj transfer može da se odradi kao dvogodišnja pozajmica, jer ako se zaključi pre naredne sezone onda će tako morati i da ostane. Bitno da se ekipa pojačava i da se podmlade, jer je prosek Intera oko 29,nešto godina. Forza Inter.

Pule

pre preko 2 godine

I kad kaze neko ne mozes igrati sa mladim igracima,sasuolo radi odlican posao,kuouje mlade italijane i od njih pravi igrace ,olus sto zaradjuju plus sto jacaju reprezentaciju
G

Gostttt

pre preko 2 godine

to ti je kao cuka kod nas, bez neke vece zelje za igranje nekog evropskog takmicenja.. mogli bi i zvezda i partozan to, ali rezultati bi izostali.. sto inter ne radi tako, milano, juve?
Б

Братмои

pre preko 2 godine

Гледао сам га и пре Сасуола кад је био на позајмици...Он и Влаховић су у Италији,по мени,најбољи нападачи...Да је нормално време,не би вредео 40м већ дупло мање али шта да се ради...Рецимо Фиорентина је по мени требала да проба да га узме,али висока цена плус у конкуренцији Интера тешко би и било за њих да га узму,али они су већ довели замене.
j

ja psv !

pre preko 2 godine

ono od cega Juventus odustane Kinezi uzimaju valjda kontaju ako je Juventus bio zainteresovan mora da valja hahahhahaha
c

calcissimo

pre preko 2 godine

ti bi trebalo da popijes malo varenike, po mogucstvu zagrejane
Z

Zoi

pre preko 2 godine

Inace Inter je mnogo pre juventusa zapoceo pregovore za trio Skamaka, Fratezi, Raspadori. Skamaka i Fratezi su projektovani za leto, a Raspadori ce bit kupljen i ostavljen jos jednu sezonu. Sasuolo je za Skamaku i Fratezija trazio 60 miliona, a zainteresovani su za Pinamontija i Pirolu koje Inter procenjuje izmedju 25-30 miliona. Tako da bice to dobra kombinacija i mnogo manje novca i igri