Komentari na vest

INTERVJU – Andrej Ilić: Zalede ti se prsti na -15, a treba da daš gol!? U Partizanu sam bio sam na vetru

G

Grga Cvarak

pre 4 meseca

Zvuci kao fin i inteligentan momak. Takvi tesko prolaze u nasem fudbalu, da ne kazem drustvu.
G

Gostttttt

pre 4 meseca

I jeste, ko ga zna reci ce isto, redak slucaj

Bojan Urosevic

pre 4 meseca

Zato što kad gledaš prvo utakmicu premijer lige pa predjes na Špance ili Italijane to je kao da gledaš našu super ligu mrtvilo i igra na rezulat.
k

kizabg

pre 4 meseca

Pa prijatelju što nisi igrao futsal ili rukomet,košarku...
z

zujalicaaa

pre 4 meseca

Momak je bez problema posle Mitra, uz Vlahovica, najbolji srpski spic. Ko ne zna ili sumnja, samo neka pogleda par meceva, sta radi i kako igra decko Naravno, nije u kombinaciji sa znamo svi kime, tako da ce morati da saceka da dodju normalniji ljudi, poput Vidica na primer
v

veliki strumf

pre 4 meseca

Разлика је у томе што су Скандинавци хладни, а ми као и сваки јужњаци (Грци, Шпанци, Италијани, Хрвати…) вреле крви и страствени! За њих је то забава, нама је спорт љубав, страст, ми увек желимо да победимо (зато смо и толико успешнији у спортовима од Скандинаваца, нарочито колективним). Код нас се киксеви и промашаји не праштају, тамо уздахну и терај даље. Другачија свест и култура - коме се то више свиђа нека иде тамо. Ја сам страствен и волим што смо овакви, то смо МИ! Неки би желели да нисмо такви, желели би да будемо другачији, али треба да схвате да смо ми јужњаци такви и то се неће променити. И наравно, волимо победе, што би рекао Јокић! Шта је ту лоше? Ако их не бисмо волели, ако би нам било свеједно - онда и не треба да се бавимо спортом већ рекреацијом! А спорт је такмичење, не реакреација.
O

Ostriga

pre 4 meseca

Bas zato sto teraju dalje su i toliko ispred nas u mnogim stvarima. Mi se sve vreme plasimo bilo kakve promene i gotovo nikad se ne oporavimo od udaraca, kako sportskih tako i u zivotu. Ja razumem tebe da si patriota i sve je to lepo, volim i ja Srbiju kao zemlju ali kao narod smo izuzetno spori, i nista niti prastamo niti prihvatamo, samo zivimo od neke negativnosti, frustracija i pljuvanja svakoga. Djokovic je doduse najveci izuzetak, iako i njega dobar deo Srba ne voli cisto jer ne mogu da podnesu da je neko uspesan.
A

Aleksi77

pre 4 meseca

Javor ga je napravio igracem. Gazio je, pa otisao dalje. Sjajan momak. Sve najbolje!
G

Gostivar

pre 4 meseca

E moj Vazura....
G

Gost1111

pre 4 meseca

Retko normalan, stabilan, obrazovan i kulturan momam. Svu srecu!!!
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

"Ja sam u to vreme još bio bez menadžera. Bio sam na vetru. Nisam ni mogao ništa… I sve sam znao." Andrej "Bambalić" Ilić. Srećno i sve najbolje!
G

Gost#

pre 4 meseca

Bambalic ga je uzeo,l kasnije mnogo, inace bi nestao sa fudbalske scene, iako je bio najbolji u svojoj klasi, ali nije hteo "klupske" menadzere
Л

Лазар

pre 4 meseca

Не знам по чему је ПЛ Енглеске "фудбалски Монт Еверест", осим ако немаш 23 године а фудбал си почео пратити мало прије короне
N

Nemanja30

pre 4 meseca

Zato što je fizički najzahtevnije takmičenje i takmičenje koje ima najveći broj kvalitetnih klubova.
B

Bazinga

pre 4 meseca

U pravu si, mont everest je Francuska liga sa jednim i po ozbiljnim klubom. Kako me bre nervirate vi matorci koji mislite da niko nema prava na misljenje umesto vas koji zivite od neke nostalgije i dobrog starog vremena i ne znam ni ja cega. Zbog vas nam drustvo toliko i stagnira.
Л

Лазар

pre 4 meseca

@Bazinga аха јесте, друштво би нам баш напредовало кад би ви клинци преузелис, смијешни сте пертле не знате везати како треба
S

SasaKv

pre 4 meseca

Zato se mi zaledimo kad shvatimo koliko zaradjujete !
G

Gosttt

pre 4 meseca

Jel m8slis da je to palo s neba
G

Gossens

pre 4 meseca

A leti vruće moš skapati ko pas, o prolecu da ne govorim alergija na polen, jesen mi ne spominji kiša ne staje danima...
V

Voždovac

pre 4 meseca

Hahahahaha. A tek kad krene sezona slava
B

Branislav M.

pre 4 meseca

Ovakva deca vracaju nadu da ipak postoji izlaz iz ovog naseg sivila. Decko je svih ovih godina studirao i uspeo da diplomira. Svaka cast, prava retkost. Verovatno zato i nema sta da trazi u srpskom fudbalu.
A

Acaaaaaaaaaa

pre 4 meseca

Uvek mi je zanimljivije da pročitam intervju sa nekim našim igračem iz neke manje poznate lige koji pri tome lepo opiše uslove i razvoj, nego sa nekim zvezdama.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 4 meseca

E moj Terzicu milion i sto hiljada ceo transfer. Evo za neznalice primer kako se igra glavom i sada uporedite ovog momka i Serifa od 4.5 miliona. Da je ova momcina igrala za Zvezdu protiv Jang Bojsa pobedili bi smo 3:1. Toliko o nasem skautingu, treneru, direktoru... fudbalu.
V

Veljson

pre 4 meseca

Kako da igra kada je dete Partizana proveo 10 godina u njemu.
s

sasa70

pre 4 meseca

od 1.1 milki ne moze "puno" da se stavi u sopstveni dzep, od 4,5 milki moze dosta vise da se stavi u sopstveni dzep!!! Inace Marko Marin je uradio UZASNO los skauting sa manje vise svim pojacanjima ali i dalje nastavlja da prima GOSPODSKU platu od zvezde!

lpool

pre 4 meseca

Hladno al standard ..