Komentari na vest

INTERVJU - Milan Biševac: Sa Vidićem vrh! Svlačionica PSŽ-a je džungla, niko kao Lion

S

Stefan Stoyche 94

pre oko 3 godine

Pozdravljam Milana, dok je igrao za Lion pratio sam ga na instagramu i pisao mu cesto jer od stranih klubova samo Lion volim, dok naravno niko nije kao Zvezda i to sam mu upravo napisao. On mi je redovno odgovarao, zapratio me i ucinio nesto sto cu pamtiti vecno, jer je covek cvrsto na zemlji. Sve najbolje i najlepse mu zelim u zivotu!
B

Babeu

pre oko 3 godine

Pa nije bas tako kako si rekao Milane,pomogli su ti ljudi sa bezanije i taj fk. To je ipak bila malo mutna sresina koja te je izgurala a igrao si beton ligu...malo momaka je imalo pomoc kao sto si ti imao.
D

DjulaMeshter

pre oko 3 godine

Malo ih je i imalo kvalitet tada... Sta misliš i da guraju nekoga da se to radi jer im se svidja kako izgleda jel... Da ga nisu ti isti posle gurali i po Francuskoj a
N

Nole7Delija

pre oko 3 godine

Tehnicki odlican u doba kada se to niie toliko gledalo za stopera uz to je imao i brzine...ali ne da je kiksao imao sam traume od njega...onaj protiv Rome je naiuepcatljiviji ali se brate i iskalio i sazreo i odigrao protiv Milana vrhunski...secam se kao juche komentarisem...jedva sam ga preziveo i njegove kikseve sada kada je napokon sazreo ode...ali ti njegovi kiksevi nisu bili plod ne znanja majka kvaliteta nego koncentracije ono "padne mu roletna"...t tipa bez pritiska treba odigrati pas i ne udari loptu ko treba i primis gol ili kao na debiju za srbiju treba ispucati promasi je...on je to u francuskoj sveo na minimum ali mu se idalje znalo desiti to je ono sto odvaja odlicnog igraca od vrhunakog da je to iskrenio imao bi karijeru poput Baneta...bio bi legenda u najjacoj ligi iako i za ovu karijeru kapa dole...inace Biske je dosao u Zvezdi kao zmena za Vidica..koji je otisao u Spartak...zanimljivo je da su on i Lovren cinili stoperski tandem...a navijaci Liona pisali peticiju da se otarase Livrena...taj je kikso za obojicu
L

Lesak

pre oko 3 godine

Sigurno jedan od tehnicki boljih stoper u poslednjoj deceniji. Sa Vidicem bi cinio strasna tandem da su vise igrali zajedno.. A i formacija sa tri stoper u reprezentaciji bi bila sigurno bolja.. VIDA BISEVAC I BANE
A

Alen RS

pre oko 3 godine

Obozovam ga njegova generacija je Legendarna
M

Mohikanac

pre oko 3 godine

Intervju za zamazivanje ociju. Bisevca cenim kao igraca, ali taj bisevac je danas menadzer koji otima igrace, koji iste te igrace prodaje preko i puni im glave u 20,21 godinu. Sve je on ovo lepo rekao, al radi kao sto pricas a ne sve suprotno. Pozdrav
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

Komplimenti za napisani tekst. Milane, hvala Ti za sve igre u Zvezdi.
c

civijas

pre oko 3 godine

super intervju jedan od retkih igraca koji je sve prosao........svakih sest meseci napredovao i kad je otisao preko procitali ste sta i kako je trenirao.........danas duplo vise menadzera nego prosecnih igraca
9

951357

pre oko 3 godine

Kakav intervju! Bravo! Sve u detalje, bez lazi, skrivanja, uvijanja, potpuno realno opisana situacija u fudbalu tada, a i danas. Jedino sto sada kad puste klinca 3 utakmice traze odmah 2 miliona a tada su 300k. Ali svaka u metu!
i

iz 1 u x

pre oko 3 godine

kao Partizanovac kažem da je Bisevac strasan igrač i nekako podcenjen kod nas upravo zato sto je igrao Francusku ligu
G

Gost733736

pre oko 3 godine

Ne kontam zasto se toliko Francuska smatra losom, da je igrao u Belgijskoj ili Portugalskoj pa oke..
G

GostLl

pre oko 3 godine

Ma Francuska liga je i kvalitetnija dosta u 21 veku posebno od 2010.. Monaco Psg Ren Nica pa i Lil koji se vratio itd ima dosta klubova koji se podigli dosta..
G

Gost iz pariza

pre oko 3 godine

Veliki igrac, najbolji Srbin u Fr posle Dzaje
m

mesina

pre oko 3 godine

Najbolji Srbin u Francuskoj je bio Ivan Ćurković.U to vreme igrati za Sent Etjen,je bilo isto kao igrati sada za PSŽ.I dobio je legiju časti.
B

Bijeljinac

pre oko 3 godine

Ivan Curkovic nije Srbin.
n

ne tacno

pre oko 3 godine

Ivan Ćurčić, Nedan Bjeković.
A

Angelinho11

pre oko 3 godine

Svi igraci iz tih generacija Zvezde su napravili karijere, Bisevac, Zigic, Bosko Jankovic, Aleksandar Lukovic, Pantelic itd
d

dbkbi

pre oko 3 godine

zaboravio si dodati strasne karijere
N

Novosadjanin

pre oko 3 godine

Sjajan intervju, hvala za njega. Veliki pozdrav Milanu. Uvek je bio borac i ljudina. I dalje se secamo njegovih odbrana protiv Slovana na Mari. :)
N

Nekad aktivni Cigan

pre oko 3 godine

Bravo za intervju! "Tamo sam dvaput povraćao posle zagrevanja... Trebalo mi je da prođem jedne kvalitetne letnje pripreme da bih ušao u sistem". Toliko o našem fudbalu.
d

dbkbi

pre oko 3 godine

Debelo precenjen igrac
F

Fantom slobode

pre oko 3 godine

Više od deceniju jedan od nacenjeninih štopera u francuskoj, imao tu nesreću što je u nacionalnom timu imao konkurenciju u Vidiću i tada Subotiću koji je bio miljenik jednog Klopa i činio sa Humelsom najbolji tandem štopera u Bundesligi. Videćemo koliko će sezona igrati Strahinja Pavlović u francuskoj, ako je "precenjeni" Biševac igrao više od decenije i u svakom klubu bio standardan.
N

Neca Golubovic

pre oko 3 godine

Tamo gde je on igrao ti ne mozes ni kartu da kupis.
N

Neca Golubovic

pre oko 3 godine

Tamo gde je on igrao ti ne mozes ni kartu da kupis.
d

dbkbi

pre oko 3 godine

@Fantom slobode ne znam cemu uopce poredbe sa Pavlovicem, momak nije materijal za top klubove. Bisevac je za sezonu u PSG odigrao 19 od mogucih 38 utakmica, zadnje 2 sezone u Lyonu 19 od mogucih 76, ako to znaci biti standardan, onda nek ti bude. Jedino gdje je bio standardan su 3 sezone u Valencienneu, a sam je u intervjuu rekao sta misli o tome klubu i na kojoj razini je taj klub, tako da je sve jasno.
D

DjulaMeshter

pre oko 3 godine

O čemu ti to, odigro je 76 utakmica za Lyon ostalo nije igrao zbog povreda od toga 2x kidanje ligamenata u kolenu