Komentari na vest

Intervju – Purke Stojanović: Da sam sad u Zvezdi bio bih najbolji špic

a

ako ćemo realno

pre oko 1 godinu

To ti i nije neka referenca. Pa ja da sam sada u Zvezdi bio BiH najbolji špic.
ž

žoržo

pre oko 1 godinu

Purke je bio odličan igrač,pozdrav iz Bečeja.
h

ha,ha....

pre oko 1 godinu

Ocito nikada nisi gledao Zvezdu live,kada je igrao ,,taj',decurlijo brisi...
d

dobro znaj...

pre oko 1 godinu

Dobro se secam Purketa,dobar igrac i odlicna leva noga...steta sto nije dobio vecu priliku u ZVEZDI,pozdrav majstore.👍

Nebojsa Despotovic

pre oko 1 godinu

sto ne potpisa za real kad je bio tolika klasa?
Z

ZZ Crew

pre oko 1 godinu

Purke je bio dzoker... Strasan 12-ti igrac,ali zaboravlja se pokojni Jovan Gojkovic,najbolji igrac,kapiten... izgubio zivot u zivotnoj formi,mislim da je transfer u Seltu vec bio spreman... Selta tad bila u prvih 5 u Spaniji...
j

jonahos cbet

pre oko 1 godinu

Secam ga se, bio je teska vezara, pandan danasnjem Milanu Pavkovu. Rodjen pod srecnom zvezdom, iako je drvo klasicno
S

Srki987

pre oko 1 godinu

Ala lupaš druže, Purke je bio klasa, Purke i Mićić dva Zvezdina najveća dzokera.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Kakav je igrac bio gospodin Purke Stojanovic ne znam mladja sam generacija mada vidim da ga hvale u komentarima mada sad bi bio prvi napadac u Zvezdi sigurno.
S

Salesman

pre oko 1 godinu

Uz ovakvog Pesica i moja baba bi bila najbolji spic Zvezde.
A

Acavk

pre oko 1 godinu

On i Nenad Trajković najveći talenti koji nekako nisu u potpunosti iskorišćeni iz tog perioda. Obožavao sam obojicu. Nenad imao strašnu levicu.
K

Karpe

pre oko 1 godinu

znam ga licno. dobar lik jednom. kao fudbaler majstor ..
p

pa1

pre oko 1 godinu

Purke je bio pakleni centarfor! Učesnik onog istorijskog derbija kada su Partizanu dali 10+ golova (zaboravio sam tačan rezultat)!
k

kosovac

pre oko 1 godinu

Batistuta Gabrijele za tebe je purke pele purke majstore purke majstore tako se nekada orilo severom
I

Ih bre

pre oko 1 godinu

Al ti tesko pored Pešića "golgetera"!
G

Gostić

pre oko 1 godinu

Danas igraci,prosecni igraci,u Zvezdi imaju brutalne ugovore.Npr.Jedan Kanga ima ugovor kao Lazovic u Italiji?!Van svake pameti.E sada,da li ti igraci kao sto se prica imaju napumpane ugovore pa deo daju na ruke nekome ko im omoguci takav ugovor,to je nesto drugo i ne bih sada o tome. Npr.jeste Borjan solidan golman ali nista bolji od Popovica,ni mladji da bi imao pola miliona neto po sezoni a ovaj drugi 150 hiljada.Nelogicne stvari.
B

Beograd je Zvezda

pre oko 1 godinu

Majstore prvo vrati pare sto si krao po svlacionici veteranima pa pametuj
K

Krao pare?

pre oko 1 godinu

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
t

tviter.glavonjero

pre oko 1 godinu

Koliko niska laz ateiste partizanove
T

TAKOO JEEE

pre oko 1 godinu

Mnogi koji pricaju sad , nezainteresovano nisu svesni koliko je nas Nenad Stojanovic Purke bio talentovan ali iskreno nije imao srece, konkurencija je bila brutalna, tadasnja Zvezda je bila stvarno jaka..Secam se jedne golcine, nzm kome je tacno dao, kada je primio loptu na grudi i snazno opalio po njoj na prvu i bez oklevanja, golman je nije ni osetio a kamoli video...Secam se kad je Zvezda igrala i izgubila kuci utakmicu od Rozenborga 0-1...Marko Perovic se okliznuo negde na sredini terena , cak na njihovoj polovini i onda sevnula brza kontra i gol za njih...Ispali smo jer je tamo bilo nereseno....Za njih igrao tada mlad i talentovani Bratbak...Kod nas Dragan Sarac, bio sam na severu, marakana je bila prepuna, prelep ambijent...
G

Gostushwg

pre oko 1 godinu

volejcina protiv Koma u podgorici za pobedu u 86 minutu... kakva je to sezona bila...
@

@takojetakojeje

pre oko 1 godinu

Zaboravili ste golčinu zemunu neku utakmicu pred kraj šampionata za izjednačenje i titulu crvenoj zvezdi, 96 minut isto na volej sa 20metara pod prečku, ne da je pukla nego par sekundi ceo stadion nije verovao da je golčina.Doneo titulu tad kao rezervista.Kakvu je levicu imao kraljina.
Б

Бане 2

pre oko 1 godinu

Сјећам се да ми је било жао што није добијао већу минутажу у Звезди. Кад год би улазио у игру била би то промена ритма, инјекција адреналина. Одличан играч, експлозиван, јак.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Samo jedan jedini je pravi džoker bio, a to legenda Dragan ĆIĆMI.
Ћ

Ћићми

pre oko 1 godinu

Екерен, киша и статива. Хух. И пуна Маракана.
G

Gost555

pre oko 1 godinu

@Don Kito Korleone Ko je taj?
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@Ćićmi. Bio sam protiv Ekerena na Severu i pokisao sam kao da sam bio ispod tuša svo vreme. Nisam bio ispod krova. Kada se završila utakmica a na Autokomandi voda do kolena. Kada tad nisam dobio zapalenje mozga i pluća, neću nikada😁
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@Gost555. To je taj što ti sve, a ti znaš i šta. A one pitaju jel ima još.
G

Gost2930

pre oko 1 godinu

Mnoginsportisti zavrse i karijeru, a da osnovu nje i ne zakljuce kakve su nj8hovi realni dometi...
v

vlajko jagodinac

pre oko 1 godinu

Sad bi i moj pokojni deda bio najbolji špic u Zvezdi
M

Mop

pre oko 1 godinu

Ma kako da ne. Jedina krstena sezona je bila ta u Leotaru
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

A šta bi tek radio da je u Sitiju? Kakav Haland? Kakvi bakrači? Gde nađoste ovog indijanca?
H

Hannibal

pre oko 1 godinu

Od ovih gluposti "za našu decu" mi pripadne muka! Da bi deca postajala konkurentna na seniorskom nivou, za početak treba da se bolje radi sa njima, da se pravi bolja selekcija bez tatinih sinova i dece partijskih poslušnika....e onda pije vodu ideja da im se pruža šansa. Ovako, da li neko misli da bi u poslednjih 5-6 godina prednost dobijali Kanga, Ben, Sanogo, Bukari...u odnosu na Njegoša Petrovića, Radulovića, Gavrića ili Veljka Nikolića, da nisu bar za dve klase bolji i kompletniji fudbaleri? Pa tzv. "Zvezdina deca" su mlađa i neuporedivo povoljnija, plus se može i zaraditi na njima...ali sve to džaba, kada se uz te momke ne bi osvajalo ni peto mesto u Mozzartbet Super ligi. Tako da, dokle god ima novca da se plate adekvatni fudbaleri, super! Odakle dolaze, to je manje bitno, jer domaćih talenata prosto nema dovoljno i to je bolna činjenica stanja u našem fudbalu.
S

SI0ba

pre oko 1 godinu

Nije da nema talenata nego upravo preovlađuje to što si rekao, tatini sinovi....da bi talentovano dete uspelo,sa njim mora da se radi i da mu se pruža prilika...ako ti stalno guraš tatainog sina ispred talenta(pogotovu u tim mlađim selekcijama gde formiranje kreće), talentovano dete ne može da se razvije u dovoljnom kapacitetu u kom bi moglo,prosto...džabe si kupio najbolju sadnicu ako je ne đubriš i ne zalivaš.teško da će ona sama da izraste u lepo drvo....Tako ti je u svakoj sferi kod nas,ne zapošljavaju se najbolji...rad,trud, talenat, kvalitet, znanje se slabije cene....
Н

Немања123

pre oko 1 godinu

Као народ смо, из неког разлога, превише снисходљиви према странцима. То што дозвољавамо страним играчима овде, нашима не бисмо трпели недељу дана. Ево тај Канга, који јесте добар играч, какве је све испаде имао и на терену и ван терена. Наш играч никада не би добио толико стрпљење. Да не набрајам разне стране играче који су прошли кроз Звезду и играли добар број утакмица, а у сваком београдском трамвају увек имаш бар једног бољег играча од њега. Претерујемо са странцима, Пурке је скроз у праву.
D

Dementia

pre oko 1 godinu

Tatini sinovi kada dođu sa tatom u dzipu sav rad pada na stranu jer dzip igra bolju odbranu od sirotinje... Zakonom zabraniti profesionalni fudbal, samo deca da igraju...
A

Ajde ne tupi

pre oko 1 godinu

Purke ili Pirke....
G

Gost3020103ш4п4и7

pre oko 1 godinu

Joooj kad cujem ovo našoj deci. sa našom decom ne možemo da opeplimo nigde. iz jedne generacije izadje 1 dobar ffudbaler daj bože i toliko.
k

klif

pre oko 1 godinu

Pa najbolje je da igramo sa 11 stranaca kao Šerif ili Ludogorec. Valjda smo srpski klub. Ili hoćeš da kažeš da je bolje da opet igra neki Van La para pre Mijatovića. Verovatno je i jeftinije.
G

Gost939029rpš10ouzt

pre oko 1 godinu

Pa Mijatović je taj jedan kršteni fudbaler iz naše škole, jedna u generaciji koji će nešto napraviti. ali jel relanije da igra Kanga ili Veljko Nikolić?
G

Gost4568

pre oko 1 godinu

Ok intervju ali ima nekoliko netacnih informacija. Stojanovic nije bio najbolji strelac premijer lige bih u sezoni 2002/03 već Emir Obuća. Takođe Stojanovic nije mogao igrati protiv Dzeka i Modrica pošto su obojica debitovali u premijer ligi bih od naredne 2003/04 sezone. Još jedna greška je da je imao 21 godinu kad je bio u Leotaru, imao je 23-24 godine pošto je 79 godiste a igrao je u sezoni 2002/03.
M

MarkoTB

pre oko 1 godinu

Obuća ga prestigao zadnje kolo, a Purke nije igrao cijelu drugu polusezonu zbog tuberkuloze, za sta se kasnije ispostavilo i da je bila pogresna procjena doktora. I sad se sjećam Leotar-Velež 10:0.. Purke 5 golova
s

swiw

pre oko 1 godinu

Batisuta Gabrijele, za tebe je Purke Pele
G

Gostshsh

pre oko 1 godinu

on i Dragan Micic najbolji dzokeri od kad pratim zvezdu!
n

niszvezda

pre oko 1 godinu

Dragan Micić... Zvezda prežaljena protiv Hartsa, sa 0:0 iz Bga...U Škotskoj Micić da gol za 1:1...sve ostalo je antologija...
g

ga

pre oko 1 godinu

nisam guglao ali se secam. gol u skotskoj je dao Marinovic iz slobodnjaka. kakav micic
T

TAKOO JEEE

pre oko 1 godinu

Kakav brate Micic dao gol u Skotskoj?! Dao ga Vinko Marinovic iz slobodnjaka koliko se secam...Sada je trener TUZLA SITY...