Komentari na vest

INTERVJU – Vladan Milojević: Ovde vas smatraju budalom ako mnogo radite

S

SejkMo

pre oko 3 godine

Sta kaze strucnjak, u arabiji se ne "zatvaraju" utakmice
S

Srbija Majka

pre oko 3 godine

Veliki pozdrav za Miloja i pohvale za sve sto je uradio za Zvezdu u proteklom periodu i to nesmije da se zaboravi...jer sa njim je i krenuo preporod Zvezdine igre i dobrih rezultata u Evropi. Isto tako mislim da je otisao u pravom momentu jer se osjetio pad energije i zasicenje kod igraca i bila je potrebna adrenalinska inekcija u vidu Dekija Stankovica koji je totalno promjenio fizionomiju ekipe i donio drugaciji stil igre i sam pristup i pogled na fudbal. Ono sto je najbitnije a to je da Zvezda iz sezone u sezonu dize ljestvicu i pokazuje napredak u igri i da je citav sportski sektor zasluzan za to sto se radilo strucno i detaljno. Naravno da je bilo i gresaka u vidu transfera igraca ali i to je sastavni dio fudbala i nemogucnosti da dobijete garanciju na nesto sto kupujete...jer to nije roba pa da je reklamirate ako nevalja. Sve u svemu...strasno veliki put je presla Zvezda u veoma kratkom roku, od otpisanog i kluba koji grca u dugovima do redovnog ucesnika Evropskih takmicenja i tima koji se nalazi medju 50 najboljih klubova Evrope...zato moramo biti zahvalni ljudima poput Milojevica koji su preuzeli Zvezdu onda kada neki nisu htjeli ni da se jave na telefon.
E

Erzzov

pre oko 3 godine

Hvala ti Miloje bez tebe na klupi stvarno trulo je!
M

Miladin Surla

pre oko 3 godine

Ne treba mu to da prica hvalospeve I blagodari Terzica i Mrkelu. Prijatelju, nismo od juce. Oni su kancer Srpskog fudbala. A taj kancer je zahvatio skoro celu nasu ligu. U svakom klubu ima takvih. Pa zar si zaboravio ko te je oterao i zasto si otisao? Kazes nije bitan novac a otisao si u Arabiju da "radis projekat"? Da je tako radio bi sa FK Donja Prigrevica i probao da ih uvedes u trecu ligu zapad ako ti je do sporta stalo. Nemoj tako Miloje, voleli smo te nekad, sta ce ti sve ovo?
N

Neca Golubovic

pre oko 3 godine

Bas si surla.
Z

Zvezdaš onaj stari

pre oko 3 godine

Miloje srećkoviću, postizao si rezultate ali si prevaziđen. Tvoje priče o budžetima i kako je normalno da primimo 10 komada u 2 meča su prevaziđene. Dokazao već trener početnik Deki Stanković koga je protiv jednog Milana izbacio tvoj pulen Gobelja. Hvala za sve ali da što duže ostaneš u Arabiji! Zvezda traži više, hoćemo da gledamo fudbal!
N

Neca Golubovic

pre oko 3 godine

Ti poredis Bajern I PSG sa Milanom, u timu u kojem osim Ibre ( od 40 g) nema nijedan igrac sa jednom utakmicom u Ligi sampiona. Ti veze sa fudbalom nemas.
D

Deki juriš u derbiju!

pre oko 3 godine

Bravo za komentar! Dodao bih da on ne bi odigrao bunker samo protiv Milana nego svaku Evropsku a skoro sve domaće je čuvao rezultat. On je o Totenhemu pričao bajke a Dinamo ga izbaci iz Evrope. Najveći srećković ja se takođe radujem što nije više u Zvezdi. A ove što podržavaju MIloja i onaj odvratni fudbal, savetujem da pređu da navijaju za neki manji klub. Zvezda je oduvek imala stav zato smo bre i postali veliki!
F

Familija

pre oko 3 godine

Miloje gospodin veliki radnik srčan za sudare i fudbalske megalomanske borbe neponovljiv i uvek deo crveno bele porodice NEKA BUDE ŠTO BITI NEMOŽE NEKA BUDE BORBA NEPRESTANA bravo miloje GAZI LEGENDO
D

Dingo

pre oko 3 godine

Hvala ti Miloje za sve!
M

MaxCZ

pre oko 3 godine

Pitate se kakav je i ko je Milojević!? Pogledajte broj i sadržaj komentara partizana... Dobili ste odgovor..
M

Marinjo

pre oko 3 godine

Hvala ti za ovu danasnju Zvezdu i dve lige sampiona, pobede u njima.. to mogu komsije da sanjaju samo, komsija Bond 006
G

Gost....

pre oko 3 godine

Komšije to ne sanjaju....komsije to imaju samo što imamo puno više LE....samo mi još imamo trenera kao i najbolju školu...Paun, Ivić, Jokan, Marko...a ovaj ni u arabiji ne može....nema segrta, Kokeza, mrakica, vučića,.....to ti nedostaje da budeš uspešan......smesan si
Y

Yayastewee

pre oko 3 godine

Razlika izmedju Miloja i Stanoja ( ili Nikolica ) je ovaj intervju..To ljudsko u sebi imas ili nemas...Ako imas onda ovako izadjes i pohvalis suparnika i pruzis mu podrsku , a ako nemas onda ti je svaki intervju o suparniku, nepravdama, udjes u svlacionicu da pevas i siris mrznju. Bravo Miloje, bravo Srbine!
G

Gost ali pravi

pre oko 3 godine

Stanoje je skakao i pevao:. ,,.urva umire, .urva gasi se...''. To nikada nijedan Zvezdin trener ne bi uradio. Ali nismo isti, niti ćemo ikad biti.
l

lks21

pre oko 3 godine

Volim te, najbolji si #VladanMilojevic
G

Gostiii

pre oko 3 godine

Sve sve, ali ovaj čovek je tipičan primer naših gastosa.
S

Ssl

pre oko 3 godine

Na osnovu čega?
A

A sta drugo reci

pre oko 3 godine

Covek koji se zove Vladan a pristajalo bi mu bolje SRECKO! Neverovatno da je covek imao toliko srece (na Evropu mislim) a kod nas u ling long ligi mu bilo sve zatvoreno... imao je neku mirnocu govora, odmerenost u intervjuima, ni nalik ovim nasim seljackim trenerima... pa ni kriv ni duzan, covek uz lepe manire, abnormalnu kolicinu srece i kazacu pravom trenutku na klupu drzavne miljenice postade neki trener...!?
G

Gost1986

pre oko 3 godine

Ха ха ха

07.08.16

pre oko 3 godine

Jos uvek te boli i pece....
K

Kme

pre oko 3 godine

Covek koji je nabijo grobarima teske komplekse... nisu videli titulu godinama
P

PeraKojotNo1

pre oko 3 godine

Hvala doktore fudbala. Ostace 12 od 12, vecno upisano.
r

rusi bunker

pre oko 3 godine

Hvala ti Miloje sto si stavio katanac na bunker za vek i vjekove!

07.08.16

pre oko 3 godine

Hvala ti Miloje,hvala ti Miloje....
S

Skaut90

pre oko 3 godine

Gospodin i intelektualac. Veliki Miloje!
K

Kon

pre oko 3 godine

Miloje bolje poznaje grobare nego oni njega.
B

Bar Kohba

pre oko 3 godine

Gledajući realno, najuspešniji trener u našoj ligi u poslednjih 25 godina. Uz to dobar taktičar i korektan momak. Nadam se da će uskoro uzeti neki jači klub u Grčkoj tipa Panatinaikosa, Paokka ili Aeka.
M

Mikuli

pre oko 3 godine

Najbolji trener i u arabiji , 7 poraza uzastopno ,najvise uzastopnih poraza u istoriji tog kluba hahahaha prevara od trenera. Kada mu vidim sat i frizuru sve mi je jasno
G

Gostiiiiiiiii

pre oko 3 godine

ali baki bolelo je kad vas je punio u prvenstvu,uzimo titule, i rokao po evropi!!! dve ls i prolazak grupe u le!!!!
y

yffc9

pre oko 3 godine

Samo napred Miloje, veliki si!!! <3
P

Ppppooopp

pre oko 3 godine

Veliki Vladan.
P

Partymaker

pre oko 3 godine

Gospodin
M

Miloeeee

pre oko 3 godine

Video verzija intervjua, bilo bi mnogo bolje
V

Vozdovac

pre oko 3 godine

Hvala ti za sve ljudino i trenercino !!!
d

dežavi

pre oko 3 godine

Nepismenima možda
s

sms

pre oko 3 godine

Upravo je ta zabluda da se do rezultata može doći bez igre tj. njenim "ubijanjem" kako je sam Milojević to rekao najveća zabluda u našem fudbalu. Nadam se da će Piksi, Stanković i Stanojević to na najbolji način pokazati.
b

bojank91

pre oko 3 godine

Svaka mu je na mestu, ali u košarci se mnogo gleda kako je pobeđeno. Možda je to bila samo luda solo partija ili su sipali trojke 60. Možda je protivnik imao loše veče ili su brze lične greške oblikovale dalji tok igre. Za druge sportove ne mogu tvrdim jer se ne razumem. Verovatno je to najviše primetno u fudbalu jer najčešće baš jedan gol odlučuje pobednika ili onog ko prođe dalje ili osvajača LŠ. Taj gol može da bude iz presmešnog penala, frljoke sa 30m ili da vam sudija poništi regularan gol, odnosno da ga ne prizna (Krasnodar, Portugal...)
9

951357

pre oko 3 godine

Ili izmisli penal protiv vas (Kopenhagen, Krasnodar,Milan, Bajern) a vama ne svira cist penal (opet Kopenhagen)
I

Ixbwhxiw

pre oko 3 godine

Procitao sam temeljno ceo intervju koji govori o njegovom radu u inostranstvu i samo to zelim da komentarisem ovde. Kaze doveli su mu Nijanga al on je hteo drugaciji profil igraca i zato nije uspelo... Stani bre. Zamislite Gvardiolu da trazi Mitrovica, i onda mu seik kaze e bato jbg nismo mogli Mitrovica al evo ti Mbape. I onda Gvardiola da se zali sto nije dobio sta je hteo i eto to je jedan od razloga za neuspeh. Alo. Pa samo okoreli zvezdas moze da proguta ovu pricu. Uzas.
U

U paklu je ekipa

pre oko 3 godine

Ti si decko bilde! Poredis Mitrovica i pazi molim te, Mbapea!!! Mitrovic je sidras, a Mbape krilni napadac, verovatno najbolji na svetu! A sto nisi rekao, trazio je Mitrovica a dobio je Stulica!? Pa zato sto si grobar - u prevodu, jadan
S

Sorry

pre oko 3 godine

Ne možemo nikako da zamislimo Gvardiolu da traži Mitrovića
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

Ne ide bez Kokezinih sudija?!P.S.Derbi skor 2-2-2 uz gol kroz plecku i gol iz ofsajda uz oprosten crveni Giski.
G

Gost986

pre oko 3 godine

dve lige sampiona decko
N

Neca Golubovic

pre oko 3 godine

Ti nisi Sima ti si Zivko !
G

Gost12

pre oko 3 godine

А поништене голове не спомињеш?
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

LS uz skor 1-6-1 je bas za pohvalu.Koje ponistene golove?!Mislis jedan gol kome je predhodio faul nad golmanom u 5 metara?!
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

Svaka čast Miloju na rezultatima. Ali fudbal koji je igrao u derbijima je katastrofa, i ako smo imali dosta jači tim od JSDa. I u evropi je uglavnom igrao bunker. Mnogo promašenih igrača koje je Miloje tražio i doveo. Mister je pokazao da može da se igra i lepo i moderni i da bude rezultata. Hvala i jednom i drugom, ali jedan je STANKOVIĆ DEJAN MISTER.
G

Gostak

pre oko 3 godine

treba ga postavit na mjesto selektora U-21 pa kad tu napravi selekciju u buducnosti da postane sekektor poslije piksija
K

Koma

pre oko 3 godine

ZIVELI MILOJE, TERZA I MITA !!! U INAT DUSMANIMA

Mr 007

pre oko 3 godine

Najbolji trener Zvezde od Ljupka Petrovica i 1991. Ne mogu prezaliti sto je otisao iz Zvezde.Sve najbolje,legendo!!!
P

Peki30

pre oko 3 godine

I koji je bio u Arabiji kad nema Gasproma i Kokeze i 36 prijateljskih, osim derbija? Koliko je trajao?
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

A nemoj tako!Nisu mu doveli 100 stranaca pa da on bira.
B

Bzzz

pre oko 3 godine

Covek sve lepo isprica i objasni onima koji su normalni, koji poznaju fudbal i zele da cuju, vama nenormalnim jadnicima dzabe sve, ostacete zauvek puni mrznje i zatucani.
P

Pomoćnik Redakcije

pre oko 3 godine

Lepo vam odgovara Miloje,kažite ko ste vi,čime se bavite,vaše uspehe...nema ništa,prazni životi..a isto vam kaže da ko ovde radi misle da je budala,ko ima para on je lopov a ko ima uspeha on je imao sreću
V

Vile sampion izraziti favorit

pre oko 3 godine

Ne bi bilo ni rezultata ove sezone da Miloie nije napustio tim u sred prosle sezone i ostavio Stankovicu lufta za upoznavanje ekipe i pravo na greske bez posledica. Ja sam licno sada prezadovoljan Stankovicem ali da se ne lazemo on je sebe zestoko trazio kada je dosao u Zvezdu, sto je na kraju krajeva i normalno i pronasao se, a taj luksuz mu je upravo Milojevic omogucio. I ako je titlua prosle godine delom i Stankoviceva i ovo Zvezdino evropsko prolece je jos vecim delom Milojevicevo. Na kraju krajeva ono sto je najbitnije, Milojevic je jedan normalan i dobar covek. Sportski pozdrav.
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

Zaboravio si da kazes da je supernen jer je rengenskim vidom video gol kroz plecku sa klupe.
H

Hames

pre oko 3 godine

Odlicno zapazanje, niko to ne istice

Vlada

pre oko 3 godine

Grande Miloje!
p

podesen

pre oko 3 godine

Da si poveo doktora i duha, bila bi serija 6 meseci.
9

951357

pre oko 3 godine

Odlican intervju! I intervju koji govori koliko ljudi ovde zapravo nemaju pojma o fudbalu iako ga gledqju svakog dana!
1

111Gost

pre oko 3 godine

Prvi ti veze sa vezom nemas
M

Mr no

pre oko 3 godine

Noga, pa ti filozofiraj.
T

Tacno...

pre oko 3 godine

On je jednom prilikom to odlično rekao. Samo u fudbalu se daje ocena da li si igrao dobro ili loše, bez obzira na rezultat. U ostalim sportovima to nije slučaj. Vi ćete u košaraci imati rezultat, ne znate da li se igralo ofanzivno ili defanzivno. Tako je i u rukometu, vaterpolu... Najviše se u Srbiji gleda i komentariše
A

Aca 1981

pre oko 3 godine

Pa zato fudbal i jeste najpopularniji sport na svetu, možeš da igraš i na 0:0 i na 5:4. U košarci, rukometu, vaterpolu itd imaš ograničen napad pa ti nemoj dati koš ako nećeš za 24 sekunde, protivnik će davati i pobediti. Fudbal je specifičan jer jedan tim ceo meč može da se brani bez ikakvog interesa da da gol.Ipak, po pravilu onaj ko hoće da da gol taj bude i nagrađen a bunkeraši budu kažnjeni i porazom i zvižducima publike. Iako sam veliki zvezdaš i ne sporim da je Miloje imao jako dobre rezultate sramota me je kako je Zvezda igrala protiv nekih osrednjih evropskih timova ( Kopenhagen, Jang bojs itd.). Odrastao sam uz Zvezdu koja je napadala i Real, Bajern, Barselonu i druge velikane pa jednostavno Milojev način igre ne mogu da povežem sa Zvezdom nego sa nekim nesretnicima koji su slučajno ušli u neki evro kup pa se grčevito brane protiv svakog na koga naiđu. Da može i drugačije sa istim igračkim kadrom je pokazao Deki protiv Milana, e to je Zvezda. .
P

Pentrax iq 1

pre oko 3 godine

Najbolji trener na ovim prostorima decenijama unazad.
g

gost111

pre oko 3 godine

on Stanoju nemoze vodu da donese
G

Gost556

pre oko 3 godine

Oo evo ga klark kent!
I

Iks Tb

pre oko 3 godine

Dobro ga vi znate grobari!!!
a

as

pre oko 3 godine

@Iks Tb, apsolutno, čovek će ostati upamćen po fenomenalnim rezultatima na derbi mečevima. Da mu nema "Aca srbin ere", teško bi on bio išta bolji od Janevskog.
r

realno..

pre oko 3 godine

ovo je zemlja budala i iskompleksiranih ljudi...
V

Vozdovac

pre oko 3 godine

Apsolutno !!!
G

Gost444

pre oko 3 godine

koliko nepostovanja prema ovom treneru, bas jadno, stidim se sto zivim u ovakvoj drzavi
V

Vox

pre oko 3 godine

Rezultati u evropi sve govore.
Z

ZingaroBL

pre oko 3 godine

Tata igrice!