Komentari na vest

INTERVJU - Životna škola Nemanje Mihajlovića: Greške su pravljene od malih nogu, ušuškali su me

b

batabane

pre preko 2 godine

Ne razumem,zasto nije objavljen moj komentar.To se s vreme na vreme dogadjaja.Rekao sam da igre igraca u velikoj meri zavise i od trenera.Da je Neca u Radu igrao desetku, i da je zavredeo poziv Partizana.Ali kako se i danas u Partizanu radi,desetke se prebacuje na krila,a desetku igraju zadnji vezni.Rekao sam i da je Menig dobro pojacanje,ali da je igracki za Necu Mihajlovića malo dete.Te da ce Neca u Spartaku to pokazati.
b

bzzz

pre preko 2 godine

Limitiran igrac
N

Nebitan10

pre preko 2 godine

Ti si majstore pucao sam sebi u noge ranim odlaskom u inostranstvo...A realno da si iole nekakav igrac prosao bi dobro i u herenvenu
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

NECA MIHAJLOVIC covek koji je uz MILOSA BOGUNOVICA POSTAO LEGENDA tako sto im SUDIJE u derbijima nisu priznavale ciste golove i penale DOK SU DRUGIMA PRIZNAVALE KROZ PLECKU I SA ATLETSKE!Bogunovicu jos i u Evropi!
p

pancevac92

pre preko 2 godine

ovom ne mogu da sviraju penal za skok u bazen nikako
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Pa nije skocio van 16 nego je bio oboren u petercu pa Glodjovic nije mogao da svira.
N

Neca Golubovic

pre preko 2 godine

Ti nisi Sima, ti si Zivko.
R

Realno100

pre preko 2 godine

Decko je preduvan igrac koji je na silu guran. Ima taj jedan dribling i jak, ali neprecizan sut i to je sve. Umislio je da je Ronaldo u najmanju ruku, a sad zauzima medijski prostor pricama o jacini druge turske lige i igrama u Subotici. Daleko je on cak i od pristojne, a ne fine karijere. Zavrsice na klupi i u Subotici kad provale da je suplja prica.
h

hahahaha 1

pre preko 2 godine

Sine moj pa ti i imaš samo taj jedan dribling, svi ga znaju napamet, provale te bekovi za 15 min. i onda ćao. Isto kao i onaj Andrija Živković. Prva sezona u Paoku sve super, sada ga provalili i nigde ga nema.
e

emojti

pre preko 2 godine

Gde si ti sa 30 driblinga? Sedis kuci i pljujes ljude po komentarima
k

kakav si ti tek igrac..

pre preko 2 godine

..mogu samo da zamislim..🤒
B

B. Grobar

pre preko 2 godine

Ako svi znajutaj dribling, sto ga ne zaustave i onomoguce taj dribling. Lupate ovde gluposti i ti i ovaj iznad tebe, a nemate blage veze sa fudbalom. Decko je suvo zlato i vrlo brzo ce poceti i golove da daje i da asistira.
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Bas steta sto je prso u glavi, momak je bio nestvarno dobar igrač. Ona polusezona u Partizanu dok nije dosao Leonardo je verovatno najbolja vidjena polusezona jednog igraca u Srbiji jos od Mijata, Piksija i Deja. Npr. ovaj momak je za Kataia izmislio fudbal, ali dzaba kad mlad zvizneš.
i

ii

pre preko 2 godine

Iskreno u pravu si...Kako je decko odigrao prvu polusezonu ono nije bilo realno...
G

Gost1976

pre preko 2 godine

Za Katajija izmislio fudbal...????? Pa dečko ti treba da pratiš karling,boćanje..ti veze nemeš ajoš i komentarišeš ,joj jadna nam je ova Srbija kad oni koji veze nemaju imaju hrabrosti da javno komentarišu,bolje ćutite deco ,nekad je to zlatno pravilo.
K

Klein

pre preko 2 godine

Nemas pojma ili imas 15,16 godina, svejedno.Da li se gledao Milosevica,Cirica,Djanija Curcica,Ramba Petkovica, Krupnikovica,Darka Kovacevica,Pjanovica,Kezmana, Troboka.... prave igrace sa ozbiljnim ucinkom u nasoj ligi ( koja je 90. ih pocetkom 2000. ih bila 10 puta jaca nego danas ) . Porediti njih i jos mnoge sa ovakvim igracima u pokusaju nije realno.
V

Varela

pre preko 2 godine

Toletovo prvenstvo sa zvezdinim čovekom u sudijskoj organizaciji Babarogićem zahvaljujući kome je taj klub dobio nadimak zvezdanesterac zbog strašnog sudjenja koje je Tole dozvolio Zvezdi bez kog ne bi bili ni peti.Partizan je sa Dijarom,Kleom,Tejgom i ostalima maltretirao komšinicu tih godina
S

Sp

pre preko 2 godine

Ovaj veze s fudbalom nema
L

Lokiiii

pre preko 2 godine

Ako trenutno gledamo po imenima posle Zvezde i Partizana najjači tim u državi. Oduvek mi je Spartak bio gotiva. Dovedu mlade za dzabe prodaju ih posle za 200,300 soma evra lepo njima lepo igračima što tamo treniraju. Nisu kao Zvezda, Partizan ali su mnogo iznad Proletera, Kolubare i tih ostalih timova. Sećam se kad su Spartu izbacili kako su lepo igrali ofanzivno, na gol više. Voleo bih da budu 3,4 da igraju Evropu jer ako im neko ne ode sa ovakvim igračkim kadrom i namestenim glavama možda i mogu donekle da stignu. Ajmo Golubovi!
j

ja se pitam

pre preko 2 godine

Kako to da kod nas propali igraci,kao sto je Mihajlovic imaju prostor u medijima da sire neku pamet po intervjuima.Decko nije mogao da se izbori za prvi tim Herevena i sad nesto soli pet i daje neke intervjue.Koga zanima njegova prica? Dajte pricu nekog uspesnog,ambicioznog sportiste,od koga imas da naucis neku pametnu,sta ce nauciti od Mihajlovica?
G

Gost456

pre preko 2 godine

Druže, talentovani klinci koji su pametni ili imaju nekog pametnog pored sebe će dosta toga naučiti iz primera Mihajlovića, Pantića itd. Primer je i Radonjić, luda glava koja je rano otišla preko. Vratio se u Čuku pa u Zvezdu i sad je reprezentativac. Pričaš o Herevenu kao da je Jagodina. Naši klinci su tamo stranci, nema povlastica, nema trake oko ruke kao što Stanković sada hrabri Erakovića. Oni su tamo u položaju kao ovde Kanga, Rikardo... Platili smo za tebe, pokaži se, briga nas za godine tvoje. Tako ih tretiraju tamo. Nema tu ljubavi, zagrljaja, razgovora, nema one čuvene, ma on je mlad, polako sa njim.
9

951357

pre preko 2 godine

I onda skapiras kako stvari funkcionisu - nadju klinca koji je dobar. Isforsiraju ga, najcesce na "prijateljskim" utakmicama. Odmah krecu (vrlo cesto placeni) tekstovi po medijima, kako je klinac supertalenat, megazvezda, ludilo. On na talasu samopouzdanja igra vrlo dobro. I onda krecu intervjui sa buducom megazvezdom. Megazvezda krece sa tetovazama, sa menjanjem frizurica svakog dana, udari ga slava u glavu, i zaboravi da igra fudbal. I tu sledi transfer negde na zapad "na staru slavu", i tek tada se vidi koliko je ta megazvezda izvikana. Naravno, agent trlja ruke, provizija obezb
9

951357

pre preko 2 godine

Nastavak: I naravno, agent trlja ruke, provizija obezbedjena, a megazvezda kako se snadje. A obicno se ne snadje, jer nikad i nije bio megazvezda, vec samo izvikan igrac radi prodaje. I cirkus krece ponovo sa novom megazvezdom. Sto se Nece tice, drago mi je da je shvatio neke stvari, i nadam se da ce da utice na druge igrace. Jer se u mnogim ligama igra jaci i/ili brzi fudbal, i da nema potrebe da zure u inostranstvo dok nisu pre svega fizicki a onda i psihicki spremni na to. I da rade kao konji na sebi, a ne da cim procitaju svoje ime dva puta u novinama i 10 puta u komentarima da umisle da su ne znam sta.
O

OkosBokos

pre preko 2 godine

Nisam ga voleo kad je bio u Partizanu, izgledao mi je nadmeno. Al siguran sam da ce se klinac izboriti za svoje mesto, vrlo verovatno naredne sezone ce proci u Partizan, a posle vec negde preko. Nece to biti sam vrh fudbala, al da ce ispraviti greske i napraviti finu karijericu to hoce