Luka Jović
Luka Jović

Iskreni Luka Jović: Mnogi na mom mestu ne bi igrali Evropsko prvenstvo za mlade

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.06.19. | 16:23

“Već sam propustio Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu, tako da sam iskreno želeo da igram sada”, kaže as Reala

Prva zvezda mlade reprezentacije Srbije Luka Jović uveren je da se njegov nastup na Evropskom prvenstvu (U-21) u Italiji neće negativno odraziti na pripreme za novu sezonu u dresu Reala iz Madrida.

Novi član višestrukog šampiona Evrope privukao je pažnju ovog leta rekordnim transferom od 60.000.000 evra iz Ajntrahta u redove Kraljevskog kluba, a uoči premijere protiv Austrije večeras poručuje da ne očekuje probleme uoči starta priprema u novom klubu.
"Na mom mestu mnogi fudbaleri sigurno ne bi igrali na ovom šampionatu Evrope. Ali, već sam propustio Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu zbog povrede, tako da sam iskreno želeo da se pridružim drugarima sada u Italiji. Znao sam odmah da ću, ako budem sam odlučivao, igrati sigurno na Evropskom prvenstvu. Nisam zabrinut, imaću dovoljno vremena da se spremim za sledeću sezonu", izjavio je Luka za zvanični sajt UEFA. 

Izabrane vesti

Očekivanja novog asa Reala iz Madrida na ovom turniru su ogromna, a Sbin poručuje da ume da se nosi s pritiskom.
"Imao sam stvarno dobru sezonu i zadovoljan sam onim što sam postigao. Uvek naravno može bolje, ali ostavimo to za budućnost. Što se tiče pritiska, ne osećam da je veliki. Potpuno sam se ogradio od toga i skoncentrisao samo na utakmice i nameru da pružim maksimum kako bismo kao tim izborili najbolji mogući rezultat", zaključio je Jović.

Prvi korak na putu ka velikom rezultatu trebalo bi da bude utakmica sa Austrijom koja se igra od 18.30 časova u Trstu.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara