Humanitarni tiket u podne: Marko Šćepović tipuje za bolnice Srbije

Vreme čitanja: 4min | uto. 14.04.20. | 08:05

Centafor sportom preko džojstika postavlja klopku kvoti 13,63

Klasična devetka, od glave do pete. To je on, Marko Šćepović koji trenutno nosi dres Rezea, driblajući po zemlji polumeseca. Turska je njegova sadašnja sportska destinacija, a pošto fudbala trenutno nema ni za lek, naravno ako izuzmemo sve popularnije Beloruse, pozvali smo ga da odigra „Humanitarni tiket u podne“. Odlučio se za E-Sports izazove, namakao kvotu 13,63, uz želju da pozencijalni dobitak prosledi bolnicama Srbije.

Čestitamo Marku unapred, budući da je njegovo opredeljenje u datom momentu znak da se i sam pridružio velikoj MOZZART akciji suprostavljanja COVID – 19 virusu.

Izabrane vesti

Krenimo u tipovanje uz nešto posebno uzbudljivo. Kakvi su naši najbolji sportisti sa džojsticima u rukama, pita se to i Marko Šćepović koji računa na tip vezan za Mozzart All Star turnir u FIFA 20 igračkom izazovu. Dakle, umesto lopte u nogama, sportisti će narednih dana držati džojstik u rukama. S tim u vezi, u utorak, sredu i četvrtak očekuje nas sjajan program na Sportklubu 1. Moći ćete i da se kladite i da na uloženih 500 dinara zaradite 15.000! A svi gubitni tiketi i još 10.000 evra kompanije MOZZART idu u fond za pomoć Infektivnoj klinici u Beogradu. Zar to nije vrhunski poziv za akciju.

Šćepović je u ovom izazovu tipovao na nadmetanje NIKOLA MILENKOVIĆ (Man. Siti) – LUKA MITROVIĆ (Inter).

“Igram jedinicu”, kratko će Šćepović.

Prelazimo na E-Sports, Lol. U dublju analizu ovih parova nećemo zalaziti, ne zato što nećemo, već zbog vrlo zanimljivih zapleta među takmičarskim ekipama koje su aktivne neprestano, a favoriti uvek i bez razlike nepredvidljivi. Marko Šćepović za početak odigrao je par 5 RONIN – BEŠIKTAŠ.

„Biram dvojku“, reče Šćepović koji je za Partizan je debitovao 14. jula 2010. godine u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv jermenskog Pjunika.

Idemo na meč MAD LIONS – MIBR.

„Biram jedinicu“, reče naš današnji gost koji je krajem avgusta 2016. potpisao ugovor sa mađarskim Videotonom. Šćepović je sa ovim klubom osvojio titulu prvaka Mađarske u sezoni 2017/18, a u narednoj sezoni i trofej u Kupu Mađarske.

Sjajana priča o punoj afirmaciji. Nastavljamo je čim istipujemo na par VLAHALLA VIKINGS – GO BANANAS.

“Ovoga puta igram jedinicu”, lagano je istipovao fudbaler koji je na isti način u već pomenutom Videotonu odigrao ukupno 114 mečeva na kojima je postigao je 47 golova i upisao 24 asistencije.

Idemo na EXALITY – WARTHOX, dakle Counter Strike, esl.

„I sada ću tipovati dvojku“...

Tiket zaključujemo parom PANTHERS – REHEIN NECKAR.

„Za kraj, jedinica“, poručio je Marko Šćepović, momak koji je u oktobru 2012. dobio poziv koji se ne odbija.

Pred mečeve sa Belgijom i Makedonijom pozvao ga je selektor Srbije Siniša Mihajlović, iako je odigrao tek dvadesetak minuta nakon osmomesečne pauze zbog povrede. Orlove debitovao 12. oktobra 2012. protiv Belgije (0:3) u Beogradu.

Zak kraj, Marko Šćepović izrazio je zadovoljstva zbog učešća u našoj velikoj akciji. Stegnimo mu palčece u nadi da ćemo upisati dodatni plus u najjačoj akciji plemenitog klađenja. Treba da znate, da niko i nigde, do MOZZART-a ništa slično u kladilačkom smislu ni ne pokušava! Zato vas pitamo, da li znate da je tiket Marka Šćepovića 1.405 po redu? Tačno toliko trajemo, zato imajte na umu, da je vaša omiljena kladionica svuda i uvek s vama, ma gde da ste.

Ova i slične MOZZART akcije inspirisale su i našeg Marka Šćepovića na igračku ofanzivu, za šta mu sleduje veliki aplaz. A, šta vas inspiriše? Da li ste DONELI ODLUKU da ostanete kod kuće? Ako jeste, onda znajte da smo 24 časa zajedno uz mozzartsport.com i mozzartbet.com sadržaje!

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Marko Šćepović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak će proslediti na adresu . Doma za decu i omladinu bez roditeljskog staranja „Rada Vranješević”, Banja Luka. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 13,63, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

*  Takođe, analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara