Oskar (Reuters)
Oskar (Reuters)

Istina je, Oskar priznao: Pregovaram sa Barselonom

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.01.22. | 12:26

Brazilac je svestan teške situacije u katalonskom velikanu

Još 10 dana je ostalo do kraja prelaznog roka u Španiji, a još mnogo toga je nepoznatog u Barseloni. Katalonski velikan se pozajmicom Filipea Kutinja u Aston Vilu i raskidom pozajmice Jusufa Demira samo donekle izvukao iz teške situacije sa limitiranim budžetom za plate i registraciju igrača.

Još se ne zna šta će biti sa Usmanom Dembeleom, Seržinjom Destom, Lukom de Jongom, Memfisom Depajom, Oskarom Mingesom, Rikijem Pućom, rezervnim golmanom Netom... Sve su to igrači koji bi mogli da napuste klub do kraja prelaznog roka. A dok ne napuste, Barselona je blokirana u dovođenju pojačanja.

Izabrane vesti

Ćavi je već dobio Ferana Toresa i Danija Alvesa, traži napadača i levog beka, a jedna od opcija je i brazilski ofanzivac Oskar iz Šangaja. Nekadašnji član Čelsija je ponuđen Barsi od strane agenta i Katalonci su zainteresovani ali su im ruke vezane dok se ne reše nekih igrača.

I sam Oskar je priznao da se vode pregovori sa Barselonom ali da je situacija teška.

„Postoje kontakti i postoji interesovanje Barselone. U pregovorima smo. Barselona prolazi kroz težak period jer ima poteškoće sa registracijom novih igrača. Takođe, i ja moram da pričam sa svojim klubom. Možda je najbolje da sve odložimo za leto“, rekao je Oskar.

Brazilac već pet godina igra u Kini za ugovor vredan preko 20.000.000 evra godišnje ali je spreman da se odrekne velikog novca i da u Barseloni igrao za siću kako bi se vratio na evropsku fudbalsku mapu i eventualno opet izborio mesto u reprezentaciji Brazila. Čini se da njegov dolazak na Kamp Nou najviše zavisi od raspleta situacije sa Usmanom Dembeleom kojem je Barselona poručila da napusti klub do kraja januara.


tagovi

OskarZimski prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara