Danilo Kataldi (Reuters)
Danilo Kataldi (Reuters)

Italijani u problemima pred Švajcarsku: Naknadno pozvan Kataldi

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.11.21. | 15:45

I Barela pod velikim znakom pitanja

Italiju čekaju dve poslednje utakmice kvalifkacija za Mundijal u Kataru i obe su od krucijalne važnosti. Azuri prvo igraju sa Švajcarskom kod kuće u direktnom okršaju za prvo mesto pošto imaju isti broj bodova, a potom gostuju Severnoj Irskoj. Ako pobede Švajcarce, Azuri će obezbediti prvo mesto...

A Italija će pobedu protiv Švajcaraca juriti bez dvojice vezista Rome. Zbog povreda su sa spiska otpali Nikolo Zaniolo i Lorenco Pelegrini. A da stvari budu gore, pod velikim znakom pitanja i je Interov vezista Nikolo Barela. A selektor Roberto Manćini nije mogao da uvrsti na spisak ni Atalantinog vezistu Matea Pesinu.

Izabrane vesti

Tako će sav teret u veznom redu Italijana pasti na Žoržinja i Manuela Lokatelija koji su letos uz Barelu činili standardni triling na sredini terena u italijanskom pohodu na krunu evropskih prvaka. Manćini je na spisak uvrstio Rominog Brajana Kristantea i on bi trebalo da dobije šansu uz Lokatelija i Žoržinja ako se Barela ne oporavi. Na spisku su i Milanov Sandro Tonali, mladi Tomazo Pobega iz Torina, a naknadno je uručen debitantski poziv Danilu Kataldiju iz Lacija.

Dobra vest je da bi stubovi odbrane Đorđo Kjelini i Leonardo Bonući trebalo da budu spremni.


tagovi

kataldi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara