Ivan Vukomanović očarao Indijce: Ugovor sa Keralom do 2025!

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.04.22. | 17:25

Srbin nagrađen posle finala plej-ofa u ovoj sezoni

Bivši štoper Obilića, Crvene zvezde i franuckog Bordoa preti da postane najdugovečeniji srpski trener, bar kada je reč o kontuniranom radu u jednom klubu. Posle odličnih rezultata sa Keralom u ovoj sezoni, uprava jednog od najboljih indijskih klubova odlučila je da stručnjaka iz Užica blindira do kraja 2025. godine.

Ovu informaciju potvrdila je i Kerala na zvaničnom sajtu, i tako ozvančila očekivanu vest. Posle razočaravajućih nastupa u prethodnoj sezoni, pod vođstvom    Ivana Vukomanovića Kerala se digla i posle četvrtog mesta u osnovnom delu lige stigla do finala plej-ofa.

Izabrane vesti

Tamo je poražena od Hiderbada, ali je opšte mišljenje da je srpski stručnjak izvukao i više od maksimuma. Zato je dobio ugovor na još tri godine.

Srećan sam što smo dogovorili novu saradnju sa Ivanom na još tri godine. On se neprimetno adaptirao na indijski fudbal i postao sastavni deo naše porodice. Ovo je važan deo posla za naš klub, sada imamo jaku osnovu da nastavimo sa podizanjem ciljeva”, poručio je sportski direktor Kerale Karlois Skinkins.

Mladi srpski stručnjak imao je prirrodan put. Posle epizode u mlađim kategorijama Standarda, vodio je slovački Slovan iz Bratislave, da bi u jednom trenutku dobio šansu na klupi Standarda. Posle svih evropskih iskustava odlučio se za odlazak u Indiju. I nije zažalio.

“Posle pozitivnog stava i energije čelnih ljudi, kao i energije navijača koji daju veliku podršku timu, nije bilo dileme da želim da nastavim sa radom ovde. Želeo sam da i dalje budem deo ove grupe. Za mene nije bilo dileme kada su me pitali da produžimo ugovor”, rekao je Ivan Vukomanović.  


tagovi

IndijaIvan Vukomanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara