Komentari na vest

Ivanić može mirno da spava, Bahar nudi Rodiću spasonosni pojas

D

Dr.Ale

pre 11 meseci

Gobeljić,Srnić, bubašvabe i pacovi će preživeti atomsku bombu!
Š

Škrabotina

pre 11 meseci

Interesantno mi je da se retko pominje opcija Ristića na poziciji zadnjeg veznog, koja mu je inače prirodna, a gde Zvezdi uvek treba dosta pomoći.
U

Usput

pre 11 meseci

Neću zaboraviti kako nas je razvalio protiv Krasnodara upravo sa te pozicije
v

v1ad

pre 11 meseci

Spavas li mirno Ivanicu Mirko? Bez sale, sa dva jaka i brza krila pored sebe, Olajinkom i Bukarijem i dobrim spicem ispred, Mirko ce biti odlican. Rodic je odigrao svoje u Zvezdi jos pre 2-3 godine. Covek je u slobodnom padu od 2020e sa formom i motivacijom. Ristic je nista posebno ali bar bolji od Rodica u ovom trenutku ali Azarov mora imati prednost. Decko je jedan od talentovanijih bekova u Evropi danas, treba ga forsirati.
G

Grga Cvarak

pre 11 meseci

Da, Izraelcu Baharu ju prioritet Srbin Ristic. Od svih mogucih igraca na svijetu. Kako da ne. U sta vas sve nece menadzeri i novinari uvjeriti.
v

vddd

pre 11 meseci

I ako dodje Ristic ne treba da se Azarov prodaje, jer kazu ima malu masu, nabacice to je sada problem? Ali deck starno moze da napreduje samo, veliki potencijal za modernog beka u odnosu na nase bekove. I samo ce biti bolji, jos je mlad i prva mu je sezona. Sem toga Rodic je stalno porvrdjen, Ristic i nije pravi bek mi to zaboravljamo, tacnije Darijan, tako da 3 leva beka bi taman bila. E sada ne pominje se ali desni bekovi su opet problem, i da ostane Vigo nama je treba isto jos jedan bek. I ne znam u cemu je problem sto je rekao Borjanu da nece biti startet ili Katai, ne tera ih niko iz kluba, pa ako su sigurni u sebe treba da kazu Ok pokazacemo sta umemo i izboriti se za mesto. Navijaci tek treba da budu srecni i zadovoljni, jer cemo imati jaku konkurenciju. Ako bude neko bolji od Borjana ili Katai morao da greje klupu, pa to znaci da smo dobili zver igrace, a ako ne vratice ih na mesto startera ako zasluze. duga je sezona narocito LS trazi da se ima sirina na klupi. Ali oni su navikli da budu starteri, pa da se tako pojave u LS kao zvezde. Sta radi sujeta to je neverovatno, a nije ih bio blam da budu rezerve u Ludogorecu Borjan ili Alavesu Katai... to su manji klubovi od Zvezde
G

Grobar 1234

pre 11 meseci

Oterao vam Borjana Kataia Dragovic ide Erakovica Prodaju Vi ne Vidite da ce Covek da vas unisti Realno Poceo je Arogantno i prepotentno a jos nije Krenuo Ni pripreme Covek za tri dana Izgubio Svlacionicu Neka vam Je Bog u Pomoc sa Ovim.
u

ula89

pre 11 meseci

Vigo, Erakovic, Dragović???
t

tviter.glavatan

pre 11 meseci

Glavati ateista koji voli da se kupa na albanskom primorju dominira na tviteru.
B

Boboo

pre 11 meseci

Vraćaju se u matični klub tj.u Vojvodinu i Katai i Ivanic …
B

Blaa

pre 11 meseci

Brezova metla u Zvezdi... Gobelja brale idi na porodiljso*
p

pravednik

pre 11 meseci

Ako Borjan ostane prvi golman, red je da se vrati Pavkov u Zvezdu.
L

Ludi Linac

pre 11 meseci

Saće ovaj da ih dovede u red . Nema kod ovog 5 ili 6 . Ili igras fudbal ili ides da radis na splavu kao konobar . Samo jure ove zagrejane pi...e po Bg . 20 minuta ne mogu da sastave na poluvremnu mrtvi . Siti i ostali klubovi igraci spremni moze na Košare da idu .
g

gggggg

pre 11 meseci

sjecam se Radonjica kad je derbi igrao dosao sa splava na utakmicu trci pada valja se ne moze se pokrenut sutradan prodaje majice u sopu hahaha
a

a5cz

pre 11 meseci

ja ne znam cemu toliko negativnih komentara, Borjan prima gol iz kornera a misli da moze da brani ls.Nije to onaj Borjan vise ljudi. Svaka cast za sve sto je uradio, skidam kapu, ostace njegovo ime debelim slovima zapisano, ali mislim da je najbolje da se potrazi novi golman. Katai ne trci vise, ne znam kad je poslednji put nanizao par fudbalera, nekako je trom(kazem iskreno iako je moj omiljeni zvezdin igrac) tako da je ovo dobar potez, ili ce da se trgne i krene ponovo da radi ili neka ide negde da uzme jos malo para. Sve u svemu dobro ce doci ovo, i treba podrzati Bahara jer nas je razbio, poznaje ovaj tim bolje nego nas sada vec bivsi trener Milojevic, a imao 2 utakmice PROTIV nas samo. I dobro ce doci ovo da se rasture klanovi po klubu(pricam za igrace) jer ih toliko ima da to nije normalno. Eto vam pravi razlog zasto Dragovic hoce da ide, uostalom videli ste posle gola Pesica. NAPRED ZVEZDA!
N

Nele 007

pre 11 meseci

Garantovano da ce ovaj Izraelac da unazadi Zvezdu... razloga za sumnju ima..Ako hoce sa bude po njegovom onda nek se ubaci u ugovor da ako Zvezda ne bude imala uspehe sa igracima koje on dovodi onda da on nadohnadi stetu..
O

Ognjen Drinski

pre 11 meseci

Brate Gobelja, ne javljaj se na telefon...
R

Rosso

pre 11 meseci

Hahahahaha vrh!
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Pobednik dana!
L

Lancet Neumoljivi

pre 11 meseci

Ha,ha,ha... Majstore, oplakah.
S

SimaStrahota

pre 11 meseci

Zvezda na zimu trazi trenera
V

Vin

pre 11 meseci

Neka Bakhara neka pravi tim kako misli da treba umesto da ga nasledi pa da se posle vadi kako nije on bio taj koji se pita. Neka ga, neka i sve promeni ali ako na Marakani izgubi 1:6 od Benfike kao sto je sa Makabijem izgubio u sred Izraela. Nece biti pitanja ko je kriv. Ne bi voleo takav scenario ali bolje bi bilo da je u kondiciji :)
K

Kako je krenulo...

pre 11 meseci

I da, odakle cure informacije?
K

Kako je krenulo...

pre 11 meseci

Je l cemo da imamo izvestaj za svakog igraca ponaosob?
C

Cccc

pre 11 meseci

Ma u opšte me ne interesuje dali ce iko ostati od dosadašnjih igrača ili možda i svi mene interesuje samo rezultat i igra. Ovo sto je Zvezda igrala ove sezone to je katastrofa. Prvo Stanković nije pripremio ekipu fizički to se videlo i na pripremnim utakmicama gde smo bili katastrofa pa onda kvalifikacije. Onda je došao Milojević pa je imao zimske pripreme i nista a bez fizičke spreme danas ne možeš igrati fudbal.
e

edo555

pre 11 meseci

Ja sam nekad vozio stojadina poceo,da se kvari nije bilo isplativo odrzavati ga vise,sluzio me jako dobro zao mi bilo sto sam ga prodao,morao sam kupiti drugi auto.E to vam je isto ova sitiacija
д

да

pre 11 meseci

Стојадин ишао само 150 и онда си дао десет хиљада, купио полован Ауди јурио 200 и слупао се на првој кривини,пошто се испоставило да су му неки делови били у лошем стању, а пара за Мерцедес ниси имао.
ј

јел реално

pre 11 meseci

@да Па не, најбоље да користи Стојадина који је на издисају и који се толико квари да у сваком тренутку може да му угрози живот у саобраћају. Кад купиш нови ауто, можда буде боље. Са старим може само још горе. Или што би се рекло, ко не ризикује тај не профитира.
K

Kratko i jasno

pre 11 meseci

Samo čekam, ovaj pralazni rok. Da vidim, hoće li nas Terza opet prevariti. O treneru ću suditi, kad počne da radi. A svako ko misli, da je ovo sa Borjanom i Kataijem, Baharova odluka, taj nema pojma o životu.
L

Luja

pre 11 meseci

Ma zavera brate, zavera.
X

Xyz

pre 11 meseci

Ja sam siguran da Barak nema pojma ko je Ristic, ovaj iz IMTa koji je dosao, kao i pola igraca koji se toboz pominju.
G

Gostttttzz

pre 11 meseci

Koliko ljudi,citiram; kazu, pravda za Borjana ili Kataia? Pa verovatno zna vise no mi ovde,mozda hoce da mu igra krece od golmana,treba mi golman sa dobrim pasom u otvaranju igre,a mozda i kontra napada. Gledajuci Borjana on stvarno ima problem da iznese loptu,a kamoli da pogodi nekoga napred( Bukarija npr da istrci kontu). Katai magico hvala na svemu,ali nema mesta tu svercovanju,potrebna je sveza krv, brza igra,tranzicija,kontra napad i tako dalje. Sjajan igrac bio za Zvezdu,mnogo je uradio za taj dres,ali godine ili fizicka snaga su opale.
а

аха

pre 11 meseci

Ако најбољи играч лиге изгледа тако како ти кажеш, шта онда са осталима из екипе да радимо. Можда да их пошаљемо на рециклажу?
P

Prcko33

pre 11 meseci

Hej strucnjak taj gospodin Katai je ubjedljivo najjaca opcija za Zvezdu , i nijedno pojacanje nece biti ni blizu njega a strucnjak nek pametuje ! Evo sinoc uzivo gledam igrace koji su do skora igrali u najjacim talijanskim ekipama i bili glavni igraci i jos jednog koji je igrao u najjacim evropskim timovima ali necu da pricam ko su , vjerujte mi nista bolji od tog Katai-a nisu !
V

Visente Del Boske

pre 11 meseci

Ovde niko ne govori o tome da Katai odlazi da se ne racuna na njega, itekako racuna samo sa smanjenom minutazom da ulazi u drugom poluvremenu okrene resi mec i to sto verujem da ce i samom Aleksandru da odgovara svestan je i on sam da nema snage za 90 minuta sad ovo o evropi govorim.
P

Prcko33

pre 11 meseci

Del Boske legendo to sto Katai ima malo koga mi mozemo naci , a tek nasi vrlo tesko da mogu biti i blizu ...Tako da manje filozofije i co'ek sto vise da igra , jer je za nase uslove vise nego dobar ... Eto pripreme su pred njima izvoli nek' ga spremi !
H

Heavy metal

pre 11 meseci

Razmaženi navijači. Te Borjan kiksara, te jaooo Borjan. Te Katai penzioner, te jaooo Katai. Te Cokna odlazi, te jaooo Cokna. Ko bre vas šta pita!? Sudite čoveku, a da ni nemate predstavu kako će ekipa izgledati na terenu. Dajmo mu priliku pa neka se pokaže i dokaže.
s

srka

pre 11 meseci

Barak Bahar, kakva prevara od trenera, u to ćemo tek uveriti.
Z

Zivkovic

pre 11 meseci

Mnogi igraci su tu vise godina,doslo je do zasicenosti,potrebna je rekonstrukcija tima. Mislim da Barah zna sta radi i sta hoce.Bas me zanima sta ce uraditi sa mladjim igracima,prije svih Mijatovic,Lekovic,Veljko Nikolic i Mitrovic.
M

Mile b

pre 11 meseci

Svu četvoricu u Grafičar na zajam.
o

ok

pre 11 meseci

E moj bato otera li ovu cetvoricu stavio je katanac na klub. Ovaj je napravio tim u Makabiju sa strancima takodje nikakva liga. Mnogo los potez uprave. Covek koga zabole za klub a otici ce pre nego je dosao i zaduziti klub za bar 1o mil eur kao onaj u kk parizai. Svi dosadasnji experimenti sa stranim trenerima su bili katastrofa. Srbin nece da gleda legiju stranaca u Zvezdi. Terzicu prodas li sada ove klince da talis sa ovim pakuj se nije Zvezda OFK sto uporno pokusavas sa Mrkelom. Ovaj kada pominje Borjana i Kataija neka ustane i stane mirno. Borjan je talija i zlo ce krenuti posle njega. Kad vidim da ovaj forsira klince onda ok. Ne varim njih jer tamo gde su nastaju problemi. Slazem se da Katai igra manje vremenski ali sveziji i produktivniji.
F

Florence

pre 11 meseci

Borjan da shvati da mu je prosao zenit i to je najnormalnija stvar u fudbalu.Kasiljasa je tako otisao iz Reala, legenda kluba.Katai fizicko nije spreman za LS, ali odlican za nasu ligu i 20-30min LS-a.Rodic da se oproba na levom stoperu u formaciji 3-4-3.Potrebni brzi i ostriji igraci, tipa Muhamed iz Makabija za sredinu.Kangwu zadrzati, jer se oko njega treba praviti tim.Decko pored Kange nije mogao da dise, a opet je skroz okej odigrao, cak mu je i statistika dobra.
e

eeeeej

pre 11 meseci

Bahar kad je dolazio,verovatno postavio uslov da se on ,,pita '' oko tima i izbora igraca.Ne svidja mi se malo ova napetost oko Borjana-covek ga nije najurio,lepo mu izlozio svoj plan i ako si profesionalac boris se za mesto u timu.Tek se ocekuju rezovi sa onim pravim ,,metilijima''u ekipi (zna se dobro koji su) i da se vec jednom redukuju taj igracki kadar dostojan renomea takvog kluba.
d

darkobg

pre 11 meseci

Apsolutno se slazem. Borjan,Kataji... su toliko uradili za Zvezdu da zasluzuju posebno mesto u njenoj istoriji ali osvezenje mora da dodje kao i otreznjenje jer mi reakcija Borjana vise licila na one godine tinejdzerskog zivota kada dobijes korpu ili odbijanje od simpatije. Borjan nije imao adekvatnu zamenu na golu i automacki se gubi zelja za napretkom. Ako ostane i dobije pravu konkurenciju Barah ima da bude na slatkim mukama.
O

Ognjen Drinski

pre 11 meseci

Dobar Bahar. Poslao poruku "ja sam gazda a ne stipendisti sa severa".
d

darkobg

pre 11 meseci

Odakle ti ideja da mi sa severa uopste pravimo problem zbog ideja koji je predocio trener?
@

@darkok

pre 11 meseci

Pusti ga taj se uvek utrkuje da poljune po klubu, navijačima svima živima.Nije tri pozitivna komentara ostavio nizašta.A ustvari pljuje javno da se dodvori valjda publici sa portala, tvitera šta znam, jer kao voli zvezdu više od svih nas, a sve javno i na portal odmah!?
O

Ognjen Drinski

pre 11 meseci

@@darkok, vidi, to što pljujem po Terziću i Mrkeli koji su finansijski upropastili Zvezdu ne znači da pljujem po klubu. To što pljujem po plaćenim navijačima-huliganima sa severne šipke ne znači da pljujem po navijačima. To što mislim da je Borjana, Katija i još mnoge pregazio moderan fudbal ne značui da pljujem po svim igračima... Jesi li uspeo da shvatiš?
C

Cccc

pre 11 meseci

Ognjene još dami je dočekati za mog života da neko dovede u red ponašanje navijača i huliganstvo i da im ne povlašćuje da mu nebi zvizdali pa nek odma napustim ovaj svet.
e

easy

pre 11 meseci

Ako nema mesta za Kataija i Borjana, ne vidim logiku da ima za Rodica, uz naravno svo postovanje za svu trojicu sta god da bude i vise od toga!
d

dragoo

pre 11 meseci

Za sve ove strucnjake-klince sto komentarisu i brane Borjana. Jest covjek uradio ogroman posao za Zvezdu.. ali je vrijeme za nove golmane i ugrace sta je tu sporno. Timovi osvoje ligu sampiona pa opet kupuju nove igrace a neke prodaju, mjenjaju... sve je to normalno
m

ma

pre 11 meseci

nije sporno zameniti bilo kog igraca pogotovo ne njih dvojcu (prosto su matori) ali nacin i tajming 🤦 to se tako ne radi a i mnogo govori o coveku...
P

Prcko33

pre 11 meseci

Majstore taj Borjan je kapiten Zvezde , neko ko je usko vezan sa kakvim takvim napretkom Zvezde tako da to dodje "strucnjak" i otpise eto tako jer mu se ne svidja je smjejurija ! 'Ajde da je proveo neko vrijeme i odradio pripreme pa otpisao u redu i svaka cast ali ovako se ponasati je "kriminalno" !
A

Aca LJotic

pre 11 meseci

Novi trener odlucije ko ostaje da igra ko odlazi novi trener nova pravila.
D

Decoooo

pre 11 meseci

Zašto udari na Borjana ? Borjan je mnogo mnogo dao Zvezdi da bi ga se tek tako najurili ... 😡😡😡
Z

Zivkovic

pre 11 meseci

Nije najuren,nije prva opcija,neka ga demantuje radom ili neka pronadje novi klub.
N

Ne zivi se od stare slave

pre 11 meseci

to sto je dao zvezdi ne znaci da je dalje isti golman koji je bio pre 2,3 godine, realno kiksa i realno je vreme za zamenu, a Borjan treba da ostane kao druga opcija.
l

lqlqjavavw

pre 11 meseci

ivanic zna samo na jednoj poziciji da igra i cela ekipa mora da mu se podredi, mislim da nije kalibar kome to treba dozvoliti
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 11 meseci

Jel vi čitate tekst ili samo pišete radi pisanja? Da sumiramo današnji dan. Borjan nije oteran, rečeno mu je da nije prvi golman, on je pokrenuo rijaliti. Katai nije oteran, rečeno mu je da će mu minutaža biti redukovana, i da će manje igrati u Lš verovatno ali da i dalje može da da svoj doprinos u timu. Rodić nije prva opcija, nego se Bahar nada da će dovesti Ristića koji bi mu bio startni igrač, ali da veruje da Rodića može zbog svojih predispozicija da iskoristi u nekim trenucima kada je on potreban. Ajmo još jednom. Borjan nije oteran, Katai isto, Rodić neće biti starter i nosilac igre nego čovek sa "specijalnim zadatkom".
e

esex

pre 11 meseci

Dzaba se trudis da objasnjavas,neki ljudi jednostavno ne kapiraju..borjan je napravio problem svojom izjavom umesto da je cutao ko pravi zvezdin vojnik a ne sebe u prvi plan..ispao je isti ko karleusa,ja ja i samo ja

gemathegreat

pre 11 meseci

Izvini ali obaveštavanje telefonom je sve samo ne kvalitetan odnos prema klubu i igračima sa kojima tek treba da izgradiš odnos. Bude li Borjan ostao budi siguran da ima opozicioni blok. Bahar je ispao retko glup da pripadnika naroda koji ima ponos pokuša da ponizi. Borjan je mnogo preturio od života i u životu da bi mu jedan zalizani fićfirić pokazivao koliko je Borjan nisko. Možda Borjan uopšte ne treba da brani apsolutno nemam problem sa tim ali umesto da sednu kao dva profesionalca na radnom mestu i prodiskutuju dalju budućnost i saradnju on je odlučio da ga ponizi. To nije dobar početak u nekom klubu.
s

severno

pre 11 meseci

ali koliko je botova angažovano po netu u odbranu ovog izraelca i njegovih poteza... za te pare bi terza mogao da dovede pravog murinja. na nekoliko sajtova sam već pročitao na desetine komentara s identičnim rečeničnim konstrukcijama, čak i pravopisnim greškama.
e

esex

pre 11 meseci

Ja ga podrzavam kao sto sam podrzavao svakog novog trenera koji dodje,a nisam placen za to..
r

reb8888

pre 11 meseci

...kakvih botova covece??? covek radi ono sto 90% komentatora ovde trazi vec duze vreme. i za borjana i magika i rodica odavno se masovno pise ovde da ako zvezda zeli na visi nivo mora da ih zameni...a drugo, covek je trener i on bira igrace koje zeli jer ce on i da odgovara na kraju. botovi mogu da pisu samo protiv njega...sto se mene tice, dok ne vidim igru, nemam komentar ali cinjenica je da ako zeli da igra brze, mnogo igraca mora da se zameni...
Л

Лк за 8888

pre 11 meseci

Већина овде не зна, ни шта значи брзо у фудбалу. Мисле да мораш да имаш Болта у екипи. Брзо је, пас Манћинија према Дибали синоћ, три Букарија не могу да пресеку такав пас, а Манћини може да трчи сто метара пола сата, кога би то било брига. Брзина у фудбалу је узети лопту у прва два метра, скочити делић секунде пре центархалфа, па и претрчати неког, али свакако није атлетика. Знате шта би Бинић био без Просинечког или Савићевића, смејурија.
N

NoName 1

pre 11 meseci

Pa o toj brzini i pričamo. A ne da Katai uzme loptu i da je davi rolajući 10 metara spoljnjim delom stopala. Ili Kanga kad je primi pa sačeka da mu igrač priđe i onda padne. I kao on je igračina, izborio faul. Odigraj pišljivu loptu na prvu, drugu, šta je cariniš.
J

Jaser Arafat

pre 11 meseci

pravda za Borjana!!!
M

Možda je vreme

pre 11 meseci

Ako su Baraku stvarno date odrešene ruke da odlučuje o svemu, ja mislim da će to biti prvi put(da ne grešim dušu) da ima nade za nas.Ako je dobar trener kao što mislim da jeste!
G

G

pre 11 meseci

Ako Rodic uopste ima mesta u klubu, a ne na terenu, pre Kataia i Borjana... onda je bojkot jedina prava reakcija na tu sprdnju i dokaz da nije nezavistan i da mora da slusa nadredjenog.
е

е

pre 11 meseci

Какав бре бојкот, немамо ни овако нешто претерано навијача, кад овај одради пар кола биће као у пустињи и без бојкота. Шта ће људи да гледају, до сад си бар могао да видиш неку Катаијеву фудбалску магију, сад ћеш да гледаш неке Ћирковиће и сличне. Да нећемо можда са Букаријем и Азаровијем да разбијемо бункере у овој нашој лиги.Оће то.
M

Monini

pre 11 meseci

Katai i Pesic u Vosi
о

онда

pre 11 meseci

Воша осваја титулу.
T

Tako je Bahar

pre 11 meseci

Prvo da se rese Zvezdini gardisti i klanovi iz svlacionice.Puna podrska Baharu.
Д

ДадоРедСтар

pre 11 meseci

Нови тренер нова правила!!!Шта је ту спорно не живи се од старе славе??!Ако један Оливер Кан легенда Бајерн Минхена добије отказ зашто онда не би било ко??!Нема недодирљивих??!Само је речено да их невиди у првом плану и то је то??!

gemathegreat

pre 11 meseci

Način naloji je to uradjeno, način drugo Borjan ima još 3 godine ugpvora, ja im bezobrazluk ne bih oprostio. Izašlo bi im ovo na nos. Poš5ovanje čoveka je sastanak oči u oči ma šta da je odluka a ovo je bezobrazluk na treći.
A

Aca LJotic

pre 11 meseci

Дадо Ред Стар To jeste i Ikrer Kasiljas Fernando Jero Fernando Morijentes Raul Gonzalez su otisli iz Real Madrida koji je najveci klub na svetu i sta onda.
N

Nenad1246

pre 11 meseci

@game Jeste da neće možda u Pariz za njim da ide. Rekao mu na vreme da možda neće biti prvi golman da ovaj ima vremena da razmisli dal je Zvezdin vojnik ili mu je lična satisfakcija važnija. Skroz pošteno nego da je čekao početak priprema.
Д

ДадоРедСтар

pre 11 meseci

Нови тренер нова правила!!!Шта је ту спорно не живи се од старе славе??!Ако један Оливер Кан легенда Бајерн Минхена добије отказ зашто онда не би било ко??!Нема недодирљивих??!Само је речено да их невиди у првом плану и то је то??!
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Vladan Kovačević. Preveliko obeštećenje!

gemathegreat

pre 11 meseci

Pa to je znao i onaj što je pisao članak dok ga je pisao. Ne nadjoh da si igde prokomentariosao ovaj bezobrazluk Bahara. Ovu mega neuljudnost.
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Htedoh napisati da se odustalo od njega. Imaš na vesti o Kataiu. Skraceno, neka radi, resava status igrača na koje račune, sa njima priča, na koje ne računa, neće ni pričati sa njima i pokušava ono sto je vecina trazila, bržu, mladju, konkurentniju ekipu. On je u Izraelu i preko video poziva radi. Hoće čisti situaciju do prozivke. Čekamo nove igrače i početak priprema!
d

danilo_echad

pre 11 meseci

Pošto se plakanje nastavlja i danas, moram ponovo ja da uskočim. Vidim takođe da ni srpski jezik ne znate, jer u tekstu piše da je PRVI PIK Mihajlo Ristić, dok je Bahar zadovoljan načinom igre i konstitucije Milana Rodića i da želi da radi sa njim jer veruje da je samo psihički pao. Zbog fizičkih nedostataka vrlo je moguće pomeranje Azarovija na krilo, jer gledajući izraelsku ligu prošle sezone, došao sam do zaključka da Bahar vrlo malo koristi bekove u ofanzivi i da ne idu mnogo na protivničku polovinu ili ako idu, idu kroz sredinu, ali gotovo nikada ne probijaju. Glavnu reč vode krila (Šeri i Haziza) koji imaju ogroman radijus kretanja, često menjaju strane i vrlo su energični i agresivni. Eto i odgovora zašto ne može Katai. Ne zamerite na pomalo potentnom tonu, jer što bi reko Terza, moje znanje mi to dozvoljava (šalim se naravno).
i

izadji iz kladionice

pre 11 meseci

Sve je to super sto si izneo, po komentarima sa prethodnih vesti vidim da se vec duze vreme lozis na Bahara, sad da li si stvarno pratio Izraelsku ligu ili pregledao hajlajtove na yt necu ni da ulazim... ali brt koliko dokon moras biti da pratis Izraelsku ligu i da velicas njihove igrace iznad nase lige i nasih igraca??
d

danilo_echad

pre 11 meseci

Izađi, druže moj, niti veličam niti se ložim na nekoga. Ovo o čemu se piše i o čemu pišem zadnja 2 dana, to nije debata, to su činjenice. To što mi kao narod volimo da idealizujemo neke stvari i teramo neku filozofiju koja ne pije vodu i koja nam se konstantno obija o glavu, a mi ni tada ne umemo da se opametimo. To nije za pohvalu.
i

izadji iz kladionice

pre 11 meseci

Opet, sve to sto govoris stoji, ali isto kao sto generalizujes ljude na ove sto kukaju koje god resenje da im se predstavi, isto tako postoji i deo nacije koji misli da je pametniji od ostalih samo zato sto su procitali ili pogledali nesto negde pa misle da mogu o tome da drze slovo, a osim tih informacija nemaju dan prakticnog iskustva da im posluzi kao osnov za tako nesto. To kako je Bahar vodio ekipu u Izraelskoj ligi ne mora nista da znaci kako ce se snaci na nepoznatom terenu. Ovo govorim cisto u slucaju da se te cinjenice koje iznosis ne dokazu u praksi, pa da se tebi ne obiju o glavu, jer jedno je sklapati tim 3 godine u Izraelu, a drugo preko leta rekonstruisati tim u zemlji gde su standardi i mentalitet nebo i zemlja u odnosu na njihovo podneblje.
d

danilo_echad

pre 11 meseci

Kada te već zanima kako to da pratim izraelsko prvenstvo, reći ću ti. Prosto ne umem/volim da samo gledam nešto dok pijem pivo i grickam kikiriki. Jednostavno ako mi je nešto interesantno i ako vidim da je ispravna i dobra priča, ja idem do fanatizma. Video sam kakav fudbal je Bahar igrao protiv nas i kako su nas izbacili. Kasnije došao Miloš Milojević i sve ono što je u teoriji pričao, ja sam prepoznao u izraelskoj ligi. U toku drugog dela sezone se pustila priča da je Bahar mogući trener i tek onda sam zapeo sa gledanjem. Neverovatnih utakmica i igrača ima. Naravno nisu svetske klase, ali jako pismeni igrači kakvih u Srbiji jednostavno nema.
d

danilo_echad

pre 11 meseci

Ma druže, sve to stoji, ali zar je bolje da smo sa istim igračima koji 3 godine zaredom nisu uspeli kroz kvalifikacije (bili smo povlašćeni u žrebu) da uđu u LŠ igramo grupnu fazu, a oni iz godine u godinu sve sporiji i lošiji??! Ne možeš unapred da garantuješ uspeh, ali moraš da rizikuješ. Da li je tebi normalno da neko (igrači, navijači i uprava) buši trenera jer je previše profesionalan i pokušava da zavede red? To se već dešavalo u Zvezdi, u dalekoj i bliskoj prošlosti. Uporedo želimo rezultate? Ide se iz krajnosti u krajnost, to si u pravu. Ja hoću samo da kažem da ovi što brane Borjana i Kataija nemaju argumenata i to je činjenica. Dobar je jer je jednim potezom rešio Radnik Surdulicu u 90. minutu, a pre toga se vuko po terenu (nije lično protiv Kataija) i zato ne sme niko da ga izbaci iz prve postave za LŠ? Ako smatramo da smo savršeni i da je u drugima problem ako ne ostvare uspeh kod nas, onda ne zaslužujemo elitu i LŠ. Nemamo rezultate, nemamo igrače i nemamo trenere, samim tim nemamo prava da prigovaramo drugima. Živ mi bio, druže. Ne mogu više da pišem o ovome. Izgoreh.
z

zbunjen

pre 11 meseci

Neka mi neko objasni od ovih botova sto govore kako Kataiju i Borjanu ne igraju kao pre i ako su najbolji u timu zvezde a Rodic koji slabo da je igrao ove sezone se daje sansa? a covek ocajan
e

esex

pre 11 meseci

Rodic je vec odavno rezerva i sa tim statusom krenuce u nove pripreme pa dokle se izbori..e to je receno i borjanu i kataiu i svima drugima
S

Svi uz Borjana, Kataija

pre 11 meseci

OVO JE DOKAZ DA ČUVENI IZRAELSKI "STRATEG" RADI PO TERZIĆEVIM NAREĐENJIMA! IGRAČI KOJI MU DAJU PROCENAT ĆE IGRATI! SRAM TE BILO BAHARI!
L

Lepo

pre 11 meseci

Se Terzić, sakrio iza Bahara.Samo što naivčine, to ne vide. Nije on hteo da im kaže, pa namestio ovog.
e

ejjj

pre 11 meseci

Ovo je vest o Rodicu, kako sada rodicu se daje sansa a ne Kataiju i Borjanu, kakva je ovo sprdacina
I

Ispravljač

pre 11 meseci

O čemu ti pišeš? Jel pitaš uopšte tekstove ili voliš da prospaš pamet koju nemaš? Ko je rekao da Borjanu i Kataiju neće pružiti šansu? Ajde mi maski taj deo teksta u svim vestim od juče koji se tiču njih dvojice. Svako danas može da komentariše, nebitno što nema dva grama mozga
P

Pera genije

pre 11 meseci

Sve je zanimljivije i zanimljivije!!! Ako su sve ove vesti bar 50%tačne, čovek vuče prave poteze. Tako je dobro skautirao ekipu da je to neverovatno. I to ne važi samo za utakmicu protiv Haife. Mislim da je imao uvid u celo proleće? Pojedinci prave dramu bez potrebe, pominju propast i ostale nebuloze. Ako Olajnika bude na nivou iz Češke Kataievo neigranje se neće ni osetiti, mislim za Evropu. Danas sam već pisao da bi u našem prvenstvu imao još šta da ponudi zato što svi igraju bunker i nema dovoljno dubine za ove brže igrače a tu je Kataii maher sa svojim individualni kvalitetom. Što se tiče Rodić, ako ga spreme i vrate fokus Azarov može samo da mu nosi kopačke. Mića je priča za sebe! Gledajući juče finale LE moj utisak je da bi imao mesta u obe ekipe, pa kad je tako zašto onda ne bi mogao i kod nas? Mene iskreno najviše interesuje koga će Zvezda dovesti za pozicije zadnjeg veznog, špica i kakva će biti sudbina Aleksandra Dragovića? Ako Drago zaista žarko želi da ide, mislim da je glupo praviti mu problem ali će onda i Baharu biti mnogo teže da napravi kompoziciju odbrane.
k

ko se tu sprda

pre 11 meseci

Katai nije u formi, najbolji strelac ekipe, vreme je za klupu, Borjan najbolji golman nije u formi, vreme je za klupu, Rodicu se daje sansa nova? jel ovo neka sprdacina?
A

A sta to treba

pre 11 meseci

Da ih ostavi samo zbog LS dok su domaceg prvenstva zasicenji i nemaju motiva da ga igraju.Pripreme nisu ni povele a vec internet strucnjaci prosipaju svoju mudrost.
а

ау

pre 11 meseci

Добро је кад ти ниси на интернету, а какав си стручњак види се из коментара. Како се односимо према најзаслужнијима, тако ће нам се и вратити. Чуј, обавестио га преко телефона, нема м... ни да се обрати човеку у лице.
j

jel realno ovo

pre 11 meseci

Rodic koji maltene nije ni igrao ovog proleca ocajan , sada se njemu daje sansa a ne Kataiju i Borjanu? i sada ovce od navijaca cute na ove gluposti koje se provlace ...
e

esex

pre 11 meseci

Sve vise mi se bahar svidja..radi sve sto bih i ja radio..borjan na klupu,mora bolji golman..katai za dzokera jer toliko ima snage a u superlgi poneku moze i od pocetka..ivanic glavni igrac i na desetku,olajnika levo a bukari desno..mirise mi ovo na prolece u evropi.meni je ristic top igrac a vidim da i bahar insistira na njemu...jos kad bi erak ostao kao i dragovic....
F

Familija

pre 11 meseci

Ne da je smešno već polako počinje da se pretvara u tragediju svlačionica je taj deo bitan koji je ovakav uspeh doneo Crvenoj Zvezdi igrači bivši i sadašnji su protagonisti svih ovih rezultata ovaj čovek je direktno udario na svlačionicu i to je pitanje njegove časti ali i kulture i fudbalske i ljudske nijedan trener nema pravo da tera i dovodi igrače po svom ličnom ophođenju to je deo sportskog sektora on razmišlja i dovodi igrače sa igračima produžava ugovore ili ih raskida a trener je tu da saopšti kakav profil igrača mu treba za golmana jedino nema profila ili jesi golman ili nisu ili imaš reflekse ili ih nemaš a ovaj ne samo da je bezobrazno precrtao Borjana već da tragedija bude kompletna on hoće golmana iz Izraela e nemože to tako niti će taj golman da stigne niti će biti na golu to može da zaboravite svi vi ni Don Karlo ne radi takve stvari već se prilagođava novom klubu u igračima ali to je Anćeloti pravi trener a ovaj niti je strateg niti zna šta treba da radi ovo je propalo u najavi i to u sezoni kada smo direktno ušli u Ligu Šampiona sada vidim likujete i licitirate po EKIPI po TIMU po IGRAČIMA ovo će proći ne i sramote koje su već načinjene Katai do juče bio najbolji igrač lige i odjednom više ne valja ja sam razuman čovek pa to neću niti želim da prihvatim vidim da ključni ljudi iz Zvezde ćute a ćutanje danas u ovakvom momentu je zločin prema Zvezdi prema klubu prema Zvezdašima prema igračima žao mi je samo što ovo nisam video 2017 godine kada je bilo stvarno loše neko se polomio da se dovde stigne i sada jedan čovek u klubu vedri i oblači nije Bakar ništa uradio za Zvezdu ovo je zasluga Borjana i cele ekipe igrača koji su zadnjih šest godina igrali u Zvezdi i Gobelje i Rodića svih igrača koji su deo ovih uspeha ovaj u pokušaju trener će sve ono što se gradilo godinama pokušati da uruši u tri meseca mandata ja vam garantujem da Bakar neće izdržati ni tri meseca na klupi umesto da se ponaša kako treba da priča najviše sa igračima on ih okreće protiv sebe nijedan pomoćni trener ili običan radnik neće moći da mu pomogne šteta je već načinjena sada se postavlja pitanje kakve će biti posledica svega što je urađeno uzalud nova trava na Marakani kada tu neće biti igrača koji će da igraju fudbala pa zar mislite da ovaj čovek recimo sedne na klupu Reala može precrtati kapitena i najbolje igrače a pritom da se klub u toj sezoni ne uruši ne može to tako za sve postoji način a ovaj je pogrešan i još nešto pa zar je neko lud da pomisli da ću doći na stadion da aplaudirem Baraku naravno da neću biće stadion dobro popunjen za ove tri utakmice u Ligi Šampiona ali samo te tri utakmice ostalo će biti još praznije nego prošlih sezona Borjan i Katai su uzori mnogih sada više neće morati da dolaze jer tih njihovih junaka tu nema ova razmažena portal internet publika ona svakako neće nikada doći ovo je tragikomično šta je čovek napravio za dva dana on ne poznaje naš narod našu tradiciju Marakanu niti klub niti Srbiju njemu je ovo usputno trebalo je neko da ga prvo upozna sa ljudima sa gradom i zemljom mnoge stvari bi bile drugačije nismo mi Izrael ovo je Srbija a mesto na koje je došao gde će živeti i raditi gde se najbolji stvaraju i najjači gde padaju mesto na kome istorija ukršta koplja sa tradicijom ovo je mesto gde ne može svako da dođe da bude njen deo da izdrži u datim okolnostima OVO JE ZVEZDA
P

Pera genije

pre 11 meseci

Au brate gde ti ode? Prvo nije Bakar već Bahar, drugo čovek je i na predstavljanju rekao da je on u stvari više menadžer a da mu je pomoćnik više trener i treće ako Zvezda bude zaigrala, publike će biti, jer ovo kako je igrala pod Milojevićem dobro se svi nismo razbežali.
M

Mille

pre 11 meseci

Stavi bar jednu tačku ili zarez, ljubi te brat, besplatno je.
B

Bendža

pre 11 meseci

Ako neko ovog izraelskog dunstera ne spusti malo na zemlju, ja sezonsku uzimati neću. Zvezda je klub sa tradicijom i prepoznatljiv po domaćim igračima, a ne poligon na kom će kojekakvi belosvetski prosečnjaci da glume trenerske veličine. Na stranu što svi dobro osećamo kako će se ova epizoda završiti - neuspešno po Zvezdu.
c

cccc

pre 11 meseci

i nemoj. ako ti smeta ofanzivna zvezda, koja igra na gol vise, i da konacno gledamo ivanica iza spica, sezonska i nije za tebe.
d

doota

pre 11 meseci

Čovek radi prave poteze, treba malo razmrdati igrače koji su se ulenjili i žive na staroj slavi ! Moramo igrati brže i okomitije !
S

Sale555

pre 11 meseci

Odlicna vest

Zvezda ispred svih!

pre 11 meseci

Da sam trener, igrac kao Mirko Ivanic bi uvek imao mesta u mom timu. Neverovatan igrac,a neupadljiv. Sa druge strane ne razumem ruzne komentare na racun Borjana i Kataija. Brzo zaboravljamo. Mnogo su dali Zvezdi. Ja bi ih proglasio zvezdinim zvezdama uz Ivanica i Rodica. Zasluzili su da se o njima prica samo u superlativu. Treba biti realan. Dosle su godine u kojima je tesko biti na visokom nivou u kontinuitetu. Sigurno je potrebno osveziti ekipu ali treba pokazati postovanje prethodnicima i igracima koji su napravili velike rezultate. Novi trener je dosao i on odgovara za rezultate. Treba mu dati odresene ruke. Vreme ce pokazati da li je bio pravi ili ne.
R

Rizo TT

pre 11 meseci

Druze,ti koje si nabrojao Zvezdinim zvezdam ne mogu ni kopacke da ciste,mora da si mlad.Rajko,Seki,Dzaja,Pizon,Piksi...I ti bi medju njih ove koji na malo jacoj utakmici u Evropi tipa npr.Monako,Rendzers..prime po 3 kom za poluvreme.
B

Boško Djurovski

pre 11 meseci

imao sam skoro priliku da ugostim Ančelotija na stadionu Grafičara,osedeo je,al nosi zvoncare i sluša radio S .
D

Devetka

pre 11 meseci

Ako nije neka igra.....realno za Borjana i Katajia da odu ali i za Rodica.Trebaju nam ove promene i podrzavam novog trenera na ovu čistku.
R

Rizo TT

pre 11 meseci

Nasa ekipa je stara,spora i prezasicena.Treba sveze krvi,brzine i snage.90 posto ekipe ne moze da igra LS u startnih 11,eventualno Dragovic,Ivanic,Mitrovic i Erakovic.Ostali nemaju brzine ni snage a ni kvaliteta za taj nivo.
S

Sherlocked

pre 11 meseci

Nema ljubavi tu , posao je posao. Hvala na svemu , za to ste i bili doooobro placeni niste igrali za dzabe. Pa napustili su klubove jedan Mesi i Ronaldo , a ne Borjan, Katai i drustvo...
m

mrs bre

pre 11 meseci

a rodic moze da ostane e licemrcine jedne
a

ajde mrs bre

pre 11 meseci

Ovo je vest o Rodicu, kako sada rodicu se daje sansa a ne Kataiju i Borjanu, kakva je ovo sprdacina
e

ej bre

pre 11 meseci

Eto koliko su navijaci licemeri i koliko su dvolicni, sada moze Rodic koji je katastrofa a odusevljavali se sto je eto Borjana i Kataija koji nemaju konkurenciju, stavio sada u rezerve kao pali u formi ahahaha....licemercine na kvadrat.
i

idemoo

pre 11 meseci

Najteze je pronaci dobre bekove ako ti koji pratis Zvezdu nisi to shvatio ja ne znam stvarno...
W

Wolf912

pre 11 meseci

Ti druže ne znaš članak da pročitaš inače bi razumeo da i Katai i Roda i Borjan mogu da ostanu kao b opcija i da mogu da se bore za minutažu, a ne da ih neko tera.
S

Slažem se

pre 11 meseci

U potpunosti, proći će mnogo vremena, da stadion dočeka igrača kao Katai i Borjan, neće puno proći, svi će ovi što ih pljuju, okrenuti ćurak. Totalno neverovatni ljudi na ovim portalima, što ti kažeš licemerčine. Meni se i zgadilo čitati ove komentare.Naravno ima i realnih i pravih navijača, ali u manjini. Sve ostalo je pljuvačina.
G

Gostzyusuy

pre 11 meseci

neka otera rodica samo da ga negledamo vise kakva crna skok igra sve golove iz kornera u evropi smo primili preko njega
Š

Šahmat

pre 11 meseci

Katai je igrač zbog koga se dolazi na stadion.Zna to i Bahar.Ne treba nasedati na lažne vesti.Remont igačkog kadra treba da bude u komšiluku.
9

99900

pre 11 meseci

Ocekuje nas burno leto. Bahar cim toliko zeli Ristica onda ce verovatno Rodic biti rezerva. Rodic i Katai su kvalitetni igraci ali u evropi ne mogu da odigraju vise od 30 minuta a Borjan vise na nivou od pre 2-3 sezone. Pravi navijaci vole i postuju sva tri ova igraca ali vreme je za nove snage a mnogi pisu kao da su igrali besplatno a ne imali ozbiljne plate plus bonuse pa ni nasi igraci u Italiji nisu mnogo vise placeni od njih uz to Katai je uzeo novac za potpis kad se vratio.
I

Izgleda

pre 11 meseci

Da, ovaj Bahar gleda igrače, kako su odigrali protiv Makabija, totalna glupost.
l

licemerni ste jakk

pre 11 meseci

kakav sad muk za Rodica koji ni poluvreme ne moze da odigra, Znaci Katai ne moze ,Borjan ne moze ali Rodic moze?
9

999976

pre 11 meseci

I Rodica verovatno ocekuje klupa.
Н

Нама

pre 11 meseci

Ће се Бахар одбити од главу пази те шта вам кажем!!!У црно ће нас завити??!Кад је већ сада почео да уклања ко зна ко му је све на пику??!Звезда није Манчестер па да сада идемо на освајање Лиге Шампиона!!!!За то ти треба осим једне милијарде и Лига петице!!!!!
G

GostGostuje

pre 11 meseci

Ne treba napredovat’. Ostavit Katai-a 20 minuta da trci i ispostovat ga do 39 godine do penzije . Borjan ista prica. Neka pliva po 16-ercu. Hvala na svemu , ali zvijezda mora da raste .
1

11223344

pre 11 meseci

Прва ствар. немој да вређаш човека који ће нам бити тренер наредних па нека је и годину, олади мало. Друго, јесте, сигурно је Терза пљунуо једно 3 милиона за 3 године да би се отарасио Борјана. Има људи који су приватно другари са њим, па не пишу ајде да га подржимо или да покажемо "јеврејчићу"....ако смо довели тренера и ако мисли да може боље, нико није незаменљив. Никада у животу север се није мешао у овако нешто нити ће, немој одма да сикћеш и да хушкаш. Сви добро знамо ко је Милан Борјан, које заслуге има, колико смо га ми подржали и носили када је имао тешке тренутке...али, ако дође бољи голман, или бар тренер мисли да је бољи...ми немамо право да се мешамо. Једно су емоције и оно што ми осећамо према капитену, а друго је оно што нови тренер види. Ако буде боље биће његова заслуга, ако буде лоше...његова кривица. Игра се са много озбиљним стварима и надајмо се да зна шта ради. Али да ми нешто стајемо на нечију страну...то не постоји као опција, иако нам је човек па као брат са трибине. Нико не може да нам одузме тренутке са Лудогореца задњих секунда, из Салзбурга задњих секинди, из Копенхагена....али вероватно је нови тренер, кога нико више овде неће звати другачије него својим именом и презименом, видео нешто што ми не видимо или нећемо да видимо. Тако да...са много великим стварима се "игра"...надајмо се да зна шта ради. Не смемо да спречавамо да Звезда напредује па био преко пута Борјан, или било ко други, ако може боље...једноставно то је игра таква. Опет кажем, има људи којима је сигурно много више криво него теби, веруј ми, али север мора да буде одговоран и да не ради то што ти радиш. Ако се испостави да је ово тачно да стварно нови тренер хоће да мења Борјана, видећемо ко ће доћи на његово место, а он као и сваки прави човек треба да препусти место, седне и чека свој тренутак да поврати поверење ако то не иде како је нови тренер замислио. Да ради боље него икад. Нема никакве приче када се ради о одабиру играча, јер када би ми састављали тим, дође сутра неки тим, Борјан погреши...аутоматски смо ми криви...и наравно да то никада нећемо радити. Зато нема полемике на ову тему, поготову тог речника твог. Разумем разочарење и мени се цео дан свашта врти по глави, али када мора да се сече, ту нема дилеме.
l

lsjslshsqq

pre 11 meseci

Radunovic - Vigo, Erakovic, Dragovic, Ristic - Nemanja Maksimovic (ako Hetafe ispadne), Stamenić- Bukari, Ivanić, Olayinka - Kraso. Brža i podmladjena ekipa sa samo 4 stranca
I

Info 1100

pre 11 meseci

Gvardiola skoro bio na Marakani,bio je maskiran u Boška Djurovskog,slikao se pored tenka,jeo u Maderi,učlanio se u SNS ...
a

andjus ošišani

pre 11 meseci

šuška se da dovodimo Motiku iz Bajerna....♥️🤍
M

Milan B.

pre 11 meseci

Izdao si senat Mićo. Dobro razmisli kome ces se prikloniti. Nama ili nekom tamo tek juce dosao. 6 godina jedemo isti hleb a tebe sad hoce a nas nece. Nije to u redu. Povredjeni smo i uvredjeni. Ne pristaj Mićo na njiove igre. Ili svi ili niko.
a

ajde bre vise

pre 11 meseci

Ahhaha kakva pljuvacina prema Borjanu i Kataiju zadnja dva dana ali Rodic ocajni je prosao selekciju to botovima ne smeta? Koliko ste licemerni i jadni ....
M

Miloš72

pre 11 meseci

Bahar je veoma kvalitetan i ozbiljan treber ja nisam toliko gledao Izraelski fudbal nikad skoro ali kada sam čuo da će doći Barak Bahar išao sam i gledao neke utakmice na youtubu od Makabi Haife u prvenstvu. Znači ono je čudo kako oni igraju kao u Engleskoj skoro pa kod nas naše prvenstvo 50% sporije igra od njihovog zato nije ni čudo što Barak Bahar traži neke nove igrače i ovo što je otpisao to je baš sporo a i neki su problematični kao na primer Borjan, nemoj te zaboraviti da je on hteo da se obračuna sa Dejanom Stankovićem tako da ovde baš neće moći da se mangupira !!!

gemathegreat

pre 11 meseci

Pa sad će da im naplati bezobrazluk. Nije sporno ko je prvi golman ko drugi već način komunikacije. Bahar se poneo kao džukac.
d

dečko

pre 11 meseci

Gobelja je već krenuo u solarijum da bi zaslužio mesto u FK mahala
d

delija02

pre 11 meseci

Ja ne razumem promenu trenera,valjda novi trener treba da pokrene igru sa istim igracima zato ga dovode,a ako su planirali da uloze i dovedu ovolika pojacanja mogli su i Milojevica da ostave za trenera ,a ne da daju za Bahara 2.000.000 mil.bolje da su kupili nekog zadnjeg veznog za te pare
Z

ZV

pre 11 meseci

Bahar deluje kao ozbiljan trener koji zna šta hoće i koji želi da uspostavi svoj sistem
P

Princip

pre 11 meseci

Kako vi sve znate…
P

Pitam se

pre 11 meseci

Rodic moze a Katai i Borjan nisu za prvi tim, pala im forma toboze, kako ce ovo dezurni botovi opravdati, kakva je ovo sprdacina?
K

Kamerun

pre 11 meseci

Ovde će samo Gobeljić ostati
K

Kost

pre 11 meseci

nikad ne kritikujem trenere posto se ne osecam strucnim. ali sta ovaj lik radi mi se uopste ne svidja. imam jako los osecaj. nadam se da se varam, ali neko ko je klubu dao ono sto je dao borjan nije zasluzio takav tretman. taj borjan je bio varnica koja je rasplamsala crvenu zvezdu, i taj borjan je zaradio kintu koja se sad trosi na tog bahara. borjanu jos za zivota da se postavi bista kod stadiona
w

wolf912

pre 11 meseci

Batali to razmišljanje on nas je uzdigao-sad ima pravo ako hoće da nas vrati u blato time što će braniti i kad ima pivski stomak u LS. Hvala mu, biće voljen od strane navijača, red je da se nastavi dalje,
T

Tarantula

pre 11 meseci

Tako da novi trener vidi što i svako ko se iole razume u fudbal.Novi levi bek se traži,ako ne dođe igraće Rodić,pošto je i u ovakvom sranju duplo bolji od Azarova koji pitanje da li ima mesta u Grafičaru pored Luča.
N

Nele 007

pre 11 meseci

Sve mi se cini da je neko debelo potplatio da ovaj unisti Zvezdu ili se on u fudbal razume ko magarac u kantar... Voleo bih da vidim i pojacanja koje planira da dovede, pogotovo umesto Borjana.. Slazem se da nam trebaju bolji igraci ali da vidimo resenja. .
d

devojka jela

pre 11 meseci

bahar je mladić medju borićima....
G

Gibeljinho

pre 11 meseci

Zasto Rile da dodje kada Gobelja ostaje. Moze i levog beka da odigra dr mr
N

Nele 007

pre 11 meseci

Podrska za Borjana...Bahare gresis u vezi njega...
R

Rubikova kocka

pre 11 meseci

Biće ovo zanimljivo i burno ljeto za nas Zvezdaše, ali nadamo se najboljem ❤️🤍❤️