Komentari na vest

Ivanić samokritičan pred derbi: Nisam zadovoljan kako sam odigrao prethodne tri utakmice

B

Buarski Jutka

pre oko 2 godine

Partizan će ove da pregazi kao plitak potok, bez obzira na balast u vodu golmana Popovića, Miletića na beku, Jevtovića, i trenersku prevaru Ser Alexa of Shamrock.
G

Gost82

pre oko 2 godine

BOLJE BI VAM BILO
D

Dixiii

pre oko 2 godine

Micko nas vjerujem u tebe,totalno si likcina ne samo zbog tvojih igara nego i ppnasanje i sve ostalo,nadam se i da ces biti na nivou sutra a kad jesi tad ce jedna sa 16m da ti legne. Sretno.
S

Sale555

pre oko 2 godine

Bravo Micko. I u pravu si. Ali zato si od sutra onaj pravi kada najvise bude trebalo.
T

Tesko

pre oko 2 godine

S obzirom na temperament!!! Super momak, odlican igrac, ali da ce da pogine na terenu nece. Zasto?? Zato što nije okoreli zvezdas, kao što oni imaju grobare u timu od Zdjelara, Jojica pa nadalje. Njima se i stranci vise loze od nasih domaci.Daj boze mico da gresim ali...
D

Derbi

pre oko 2 godine

Sudar dva razlicita koncepta igra, jedan koji ima vise igraca koji znaju igrati fudbal i koji drzi posed lopte i drugi razbijacki koji ceka u bloku sa cetiri zadnja vezna i onda brzom transformacijom pokusava uraditi nesto u napadu. Deki verovatno nece krenuti sa tri igraca u odbrani jer ostavlja prostor pozadi i sa dva napadaca ali treba priitiskati njihovu zadnju liniju i ne dozvoliti da iznesu loptu sa svoje polovine i naravno greske na sredini su kobne a Kanga i Sanogo znaju da izgube loptu ili daju pogresan pas. Pritisak ce biti na Micka i Kataija ali moraju da se izbore sa tim narocito na fizickom planu. Ako otvorimo utakmicu na pocetku bice ok ali ako se desi da ne damo gol utrakica ulazi u nervozu gdje su oni majstori je privedu kraju.
g

g.g.

pre oko 2 godine

Svaka cast na objektivnom komentaru.
F

Familija

pre oko 2 godine

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
S

S999

pre oko 2 godine

Sad ces biti pravi Mićko,ova je tvoja!!!
o

opusteno

pre oko 2 godine

Ne znam cemu se nadate!? I nereseno bice pozitivan rezultat za vas.
R

Realno posmatrano

pre oko 2 godine

Mirko cela ekipa je igrala lose, da ne koristim druge termine u ove 3 utakmice. Evo derbi je prava prilika da dokazete da je losa forma proslost i da napravite dobru uvertiru pred nastavak sezone.