Komentari na vest

Ivanićeva strela srušila Bugare, Zvezda u Bragi brani proleće u Ligi Evrope (VIDEO)

n

neutralan

pre preko 2 godine

nisam navijač ni zvezde još manje paetizana,gledao sam obe utakmice i navijao za naše,ali pošteno govoreći utakmice oba naša kluba u evropi su ubedljivo najdosadnije i najružnije za gledanje i to je stalno tako,skroz dekadentan fudbal
p

posteno govoreci

pre preko 2 godine

te dve stvari nisu za usporedbu.Partizan je igrao sa timom koji nikad nije pobedio niti igrao u grupnoj fazi nekog evro takmicenja a zvezda sa timom koji je 10 godina u nizu prvak svoje zemlje i ima 4,5 proleca u evropi u zadnjih 10 godina,znaci kao da poredis nekog ko igra protiv bajerna sa nekim ko igra protiv sandhauzena
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Sada se jasno vidi kolika je šteta naneta klubu u prelaznom roku dovođenjem Dionija Bakajoka, Rišaira pa i ovog Falka, ali prva trojica su apsolutni falš, apsolutno neupotrebljivi,,,, neupotrebljivi ni za živi zid,,, igrači koji nigde apsolutno ne mogu da igraju,,,, Vukanović nije licenciran, Veljko Nikolić je valjda bolestan???? Rodić bolestan, Katai takođe , Stanković je praktično jedva sastavio tim, klupa je bila veoma tanka. Zaista je pravo čudo kako Zvezda uopšte pobeđuje. Terzić je naneo u prošlosti i još uvek nanosi ogromnu štetu klubu, ne samo finansijsku VEĆ ŠTETU ZBOG KOJE I KLUB I TIM IZGLEDAJU U VEĆEM DELU SEZONE KAO INVALID. Ovo što Stanković uspeva, ovo je ceđenje suve drenovine...... A onaj koji nanosi štetu se zaklanja iza rezultata za koje nema apsolutno nikakvih zasluga.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Ne znam cemu toliki minusi ma zivu istinu!
a

abc

pre preko 2 godine

Sve je ovo Ok., bitnije je da se vrati Rodić, da pokušamo da ponovimo igru i u prvenstvu kao što smo igrali u Lučanima kada je ušao Ben. Liga Evrope je za uživanje i daleko je utakmica sa Bragom, nas čekaju tri utakmice u prvenstvu Spartak, Voždovac, Napredak koje treba POŠTENO odigrati i pobediti. Znamo sa kim imamo posla u prvenstvu, sa ovima koji su osramoceni u Estoniji ali u nedelju dobijaju 0:5 na krovu.
G

Gost123456174

pre preko 2 godine

zasto ocene ne rade u app?

Mile Stručnjak

pre preko 2 godine

Svaka čast na pobedi ali igra loša. Od početka sezone preživljavamo na osnovu pojedinačnog kvaliteta. Ludogorec nam je uradio isto što smo i mi njima u Sofiji, srećom bez rezultatskog uspeha. Da se razumemo, odmah bih pristao da ovakvom igrom osvojimo LE :) ali pod hitno nam treba brzina, kvalitetni bekovi i da se nadamo da će Ohi da nastavi i kod nas da pruža slične partije. Sa Bragom možemo da igramo, samo hrabro i borbeno uz dobru taktiku, biće to nadam se ok. Samo je pitanje da li kalkulisati i da li to može da nam se obije o glavu. Tehnički nam odgovara ili da budemo prvi ili treći, mada kladioničarski gledano, ovo drugo je realnije. Kako god da bude, samo pametno i borbeno pa da odbranimo duplu krunu i da najzad dovedemo kvalitetne bekove i neku svežu i brzu krv za ofanzivu. Živeli.
M

Makijan

pre preko 2 godine

Piše se pobeda sto bi se reklo. Fakat je da nam fali brzine i to bas, poletnosti mladosti koji ce da grize a i neka nova energija sveza krv. Uz Dragovica moze da se stasava Pankov je odigrao zrelo Erakovic se popravlja. Pojedinci su limitirani i to bas kao Gajic. Lazetic steta sto ga nije dao ali ima telo odlicno i mislim da moze bas da eksplodira. Ivanic je zaista klasa bez reči sam. S obzirom na bas lose odradjen prelazni rok na mnogo problema sa povredama, koronom.. Mislim da ovaj mali stoper iz omladinaca Lekovic sto pre u prvi tim da stasava uz Dragovica. I mislim i ako kojim slucajem budemo treci opet nije ni to bas lose s obzirom da smo limitirani spori na nekim pozicijama.
B

Boban1

pre preko 2 godine

Jadna nam majka sa “misterom”,nadam sse samo sreći!!!!!!

gemathegreat

pre preko 2 godine

Jadna majka Zvezdi sa čoporom iskeženih kerova kojima nikada ništa nije dovoljno dobro.
J

Joe Lesh

pre preko 2 godine

Pomesana osecanja. Pobedili smo ali nam igra opasno nazaduje. Ne znam sta se desava. Mada takticki smo odradili dobro i uzeli tri boda. I onda u Danskoj igrac Brage u nadoknadi vremena pravi nepotreban start za penal kao Bajkovic protiv Bordoa. Mozda nije sportski ali sa ovakvom igrom bolje da idemo u ligu konferencije, tamo imamo sansu za proci kolo ili dva. Ili da nam momci pokazu koliko vrede i pobedom u Bragi osvoje prvo mesto i tako preskoce play off i plasiraju se direktno u osminu finala Lige evrope. Neki mi je gorak osecaj u ustima. Ipak cestitke igracima na pobedi, nije lako nikog pobediti u grupama LE.
e

e bre

pre preko 2 godine

Rekoh li da će danci biti prvi u zadnje dve utakmice.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Nece biti prvi jer od nas sve zavisi. Pobeda nad Bragom nas vodi u 1/8 finala LE, bez ikakvih kalkulacija sta ce se dešavati u Bugarskoj mi moramo sa najjačim timom ići na pobedu, na još jedno finale u Portugalu!!!
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Moram da se zakacim teme Partizana. Sjecate se da je prije par dana Mitar rekao da Partizan može do finala lige konferencija??? Mislite li da danas ima isto mišljenje ???? Hahahah
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Bravo za pobedu. Bravo za Ivanića. Ali u Portugalu moramo da igramo na pobedu. Nadam se da će Katai biti zdrav, da će Sanogo biti spreman, Ludogorec neće izgubiti kod kuće od Danaca sigurno.
o

ovojehit

pre preko 2 godine

zamisli pobediš večeras i opet ti treba pobeda u bragi koja će da vas razbije
M

Maleni

pre preko 2 godine

Zamisli imas obraza da komentarises bilo sta posle onog u estoniji.
V

Vuc

pre preko 2 godine

Nista nam ne treba. Mi smo vec obezbedili 18 prolece u evropi.
o

ovojehit

pre preko 2 godine

zamisli da u svojoj glavi imaš da je svako ko napiše nešto protiv zvezde grobar i time pokušavaš da ga uvrediš ,kakav blam
G

Gost e

pre preko 2 godine

Zamisli da nam je dosta i bod
g

gostilinjo

pre preko 2 godine

kolko loš ovaj ludogorec kad ih zvezda dobije, neverica,a nekad bili respektabilan klub
T

The Nightwalker

pre preko 2 godine

Izvini sto smo te rasplakali! 😄
G

GostKg

pre preko 2 godine

Slobodno pomenite odličnu igru Njegoša Petrovića. Radio je baš ono u čemu je najbolji. Svuda ga je bilo na terenu i mnogo je akcija presekao u samom startu.
Г

Грдне ране

pre preko 2 godine

И кад погледаш на полувремену ову тугу, и мислиш промијениће нешто. Станеш, размислиш и видиш како нам је јадна клупа.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Почињемо да личимо на Италијане од пре 30 година. Убијемо игру и ружно играмо а победимо.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Nama odgovara i nerijeseno za LE, nadam se samo da nam se ne vrati ego iz Portugala zbog reprezentacije. Neće biti lako Dancima sa Razgradom. Ludogorec jeste da neme nikakve šanse, ali su u igri par hiljada eura i UEFA poeni.
h

hahaha7

pre preko 2 godine

da vam se ne vrati ego? HAHAHAHH kad hoćeš da koristiš neke reči a nemaš pojma šta znače
L

LanmiLe

pre preko 2 godine

Ahahahaha znaš ti brate šta znači EGO?
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Karama * hahahaha
W

Walldorf

pre preko 2 godine

Na stranu neozbiljni k
G

Gost121

pre preko 2 godine

ИДЕМО ДАЉЕ!
s

sputavan

pre preko 2 godine

Cesto Mister Stankovic, cak i meni smeta sto prema svakoj ekipi menja taktiku i prilagodjava se protivniku. Ali koliko je on sposoban i bez Milosevica kao asistenta koji je otiso u Hamrbi, ja sam licno mislo da nam se sprema raspad. Ali skidam kapu, samo je Mitjundal iZuko zivu glavu zbog greske jedne. Idemo dalje, idemo jako, idemo u Kamanolom da uzmemo 3boda i da uzmemo ta 2bitna boda za srpski koeficijent. Moze nama da se ne svidja igra ali ovako pametbo i iskusno nismo igrali ne pamtim od kada. Znaci momci su u svakom trenutku znali sta hoce, u svakom trenutku su znali kako treba da se postave i kako da odigraju do kraja!
G

Gostt123

pre preko 2 godine

Pankov najbolja partija od Kopenhagena, dobio sve duele na zemlji i u vazduhu možda izgubio jedan duel racionalan na lopti birao sigurna rešenja, red je i to spomenuti, a ne samo kad odigra loše, a sa druge strane Degeneku niko ništa ne spočitava, a glavni je krivac što sad ne slavimo u najmanju ruku nokaut fazu LE. U Portugal na pobedu gazii Zvezdo❤️
d

dskg

pre preko 2 godine

Bragi je peotrebna pobeda,krenuće po nju,neće je dobiti
M

Ma važi

pre preko 2 godine

Dobro je što smo pobedili, ali igra je tragična. Ona nepostoji.

gemathegreat

pre preko 2 godine

Odgovor ti se krije u prvom delu rečenice. Taktika napravljena po meri da se umrtvi igra i pobedi. Job done.
G

Gost 7

pre preko 2 godine

..i vlast vas gura al opet ne ide... Doso je kraj..moj ciganeeee
K

Koma

pre preko 2 godine

Jel ti dobro, brate? Nešto buncas?
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Hahahhahaha, koji ludak.
т

тифо

pre preko 2 godine

Сутра предати реферат о флори и фауни... Јао грешка моја не умеш прочитати ово.. Sutra predati referat o flori i fauni. Pozdrav!
N

Nekac035

pre preko 2 godine

Bravo Zvezdo! Teska utakmica, borbena, nije bila lepa za oko, ali bitna je pobeda. Vidi se da fale mladji, brzi igraci. Ivanic majstor. Kanga bas dobro odigrao, i Erakovic dobar. Idemo dalje...
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Pitanje za Ilieva, ko donosi bodove u Evropi?
A

AP11

pre preko 2 godine

Bez problema prolazimo u narednu fazu LE, ispostavice se da ce Srbima ove godine Portugal biti omiljena destinacija.
P

Peavi jole

pre preko 2 godine

Sa stankovicem tesko... Nema taj trunku znanja.. Tek ce se pokazati.. Do sad je bilo na srecu...
Y

YayaT

pre preko 2 godine

A mozda danci ne dobiju u Bugarskoj a mi pobedimo u Portugalu? Dokle vise negativa?
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Pusti ih neka misle kako hoće. Njihov problem ako su pesimisti. Vidicemo sve za dvije nedelje. Naravno da ne idu tamo da se brane. Napad je svakako najjaca odbrana.
G

Geo

pre preko 2 godine

Samo još kad bi dvojac iz fotelje ispratio sve ovo sa JEDNIM normalnim prelaznim rokom... Ali neće oni,mora neki menadzer
P

Prti

pre preko 2 godine

Za komsije koje se ovde Slade golom Dana a u 93'. Ajde na keca kada ste poslednji put dobili ekipu iz top 100 UEFA rang listen. Bez guglanja molim 🙃
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

10 bodova u Ligi Evrope kolo pre kraja i nisi jos prosao grupu? Mislim da se to odavno nije desilo da neko sa 10 bodova kolo prije kraja nijr obezbedio prolazak dalje. Ali sta da se radi sem opet u Portugal po pobedu, ako krenemo da se branimo i igramo na nerešeno, primicemo 5 komada!!!
K

Kol

pre preko 2 godine

Eto sta znaci kiks protiv midtjilanda jesmo baksuzi i sad na kraju ispadnemo sa 10bodova uzas nadati se da necemo

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Treba nam pobeda za prvo mesto ako Danci dobiju u Bugarskoj.Al sve se vraca pa me nebi cudilo da im se vrati ovaj penal u 97 minutu a nama bude dovoljno nereseno.Videcemo.Sa prvim mestom bi dobili tolko i konacno bili u svim kolima u ligi sampiona povlasceni.A i usli bi u 2 seser u ligi evrope / ligi konferencija.I vrlo verovatno sa jos 1 pobedom u 3 sesir u ligi sampiona.Ovo je sad ili nikada.
G

Gost84

pre preko 2 godine

Ako nisi primetio nama odgovara i nereseno za prolaz dalje bez obzira sta uradi Midtjland,jer imamo bod vise od Brage!

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Gost84 Ako Danci dobiju u Bugarskoj imaju isti broj bodova kao mi a bolji medjusobni skor i oni su prvi.A nama je drugo mesto smrt em idemo na 3 iz lige sampiona em ne dobijamo skoro nista.Bolje je onda 3 mesto to je moje misljenje.Al prvo mesto donosi toliko....
7

72ue

pre preko 2 godine

Šta god da bude dobro je.. 10 bodova lep učinak.. Mislim da možemo do boda iako nam igra nije najsjanija. Bićemo kompletniji što je dobro
D

Dingo

pre preko 2 godine

Meni je pre svega drago sto smo stukli bugare dva puta i sto smo im vratili na onaj poraz od pre par godina
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Тај пораз је нас пуно коштао у тон тренутку, остали смо без европе! Њих ови порази и некоштају пуно, сем финансијски пар стотина хиљада евра!
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Taj poraz ću pamtiti dok sam živ. Onog Kešerua dobro pamtim. Tada sam ih zamrzio. Ali njima je tada dobro išlo. Uvijek su smetali favoritima u UEFA takmičenjima. Izvlačili su stvarno dobre rezultate. Je smije se zaboraviti da su sada u kvalifikacijama izbacili nezgodni Olimpiakos.
Z

Zvlat BG

pre preko 2 godine

Imam 3 beka. Cena sitnica!
G

Gost1976

pre preko 2 godine

Čestitka za momke, čvrsto, odgovorno, ozbiljno, čestitke Dekiju, odlično je vodio utakmicu. 10 bodova osvojiti 10 bodova je dokaz ozbiljnosti, ko god pljuje i potcenjuje priželjkuje ispadanje u predkolu.
R

Realni Arth

pre preko 2 godine

Nista nije isto, kako moze da bude isto LE i Liga Nacija, to ti je nekako kao uporedis Evroligu i Evrokup u kosarci. Nije problem sto cemo biti bas u problemu u Portugaliji, nego mi je inat zbog ovog Mitjilenda koji pre dva kola imao 2 boda i eto ih na 8. Znaci, Ludogorec ce da ih dobije poslednju tekmu i rasprsiti te snove, jer u suprotnom Braga ce da igra na biti il ne biti, pa da vidimo. Da se ne vratimo u proslost i sanjam Degeneka i crveni karton, ajmo, sta god, kako god idemo dalje!
G

Gost7

pre preko 2 godine

goool u Danskoj!!!
M

Maljevic

pre preko 2 godine

E muko
G

Gost9

pre preko 2 godine

Pozdravila te nikad jača Flora, hahahahaha
G

Gost7

pre preko 2 godine

Uzalud trud... Dzaba vam sve...
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

Cestitke za pobjedu. Ne bih da pisem o ucinku pojedinaca ali onako kako smo primili gol od Danaca veceras smo ga manje vise na isti nacin i postigli. Skupe su greske u tranziciji kada gubis loptu blizu svoga gola. A sada protiv Brage za prvo mjesto i osminu finala. Mozda je i bolje sto su Danci dobili.
G

Gost1986

pre preko 2 godine

Ако сам ја добро сконтао или победа или пораз... Боље нам је да као трећи играмо са другопласираним из ЛК неко као други да играмо са трећеплсираним из ЛШ... Тамо има озбиљних екипа... Овако можемо коло више да одиграмо.... Е сад можда ја нисам добро сконтао... :-)
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

Dobro si skontao. Mozda naletimo i na zebrace ako budemo treci. Nije lose da ih malo oducimo od fudbala i u Evropi.
9

951357

pre preko 2 godine

Sto rece Srnic - idemo u Portugal, sto ne bismo pobedili :D
G

Gost222

pre preko 2 godine

Bravo,svaka cast
H

HepeningHG

pre preko 2 godine

Bravo, Zvezdo, samo gazi! Ne igramo lepo ali uzimamo bodove! Što reče neko, red je više da i taj Ludogorec uradi nešto na svom terenu, neće valjda sva tri poraza bez primljenog gola imati. Ludogorec da izvuče iks, Zvezda da rutinski u Portugalu odigra na 0:0 i eto nas direktno u R16.
Z

Zvezdasss

pre preko 2 godine

Kao prvi R8 ;)
9

951357

pre preko 2 godine

Kontrola utakmice, zatvoreni svi prilazi golu, Ludogorec bezopasan, jedna sansa na pocetku za njih i toliko. Mi smo imali neke svoje solidne sanse, ali ni mi nismo imali neke stopostotne. Na kraju, Ivanicev sut presudio. Steta zbog rezultata u Danskoj, umalo da nam se sve poklopi. Bravo momci za borbu i pobedu! Idemo dalje!

Nenad

pre preko 2 godine

Koje ste sanse imali, ljudi vas nadigrali, jedinu sanu u prvom skinuo Borjan!!
9

951357

pre preko 2 godine

@Nenad - mora da si obnevideo nešto pa nisi video šanse Pavkova, Lazetića, 2-3 puta Ivanića. Preporučujem ti neki florni čaj za to ;)
R

RedStar91

pre preko 2 godine

❤Tako to radi Zvezda, najveci i najtrofejniji klub Istocne Evrope. Treci uzastopni prolazak grupne faze lige Evrope. SVETSKI TROFEJI: 1x svetski sampion (91); EVROPSKI TROFEJI: 1x evropski sampion (91); TROFEJI EVROPSKIH REGIJA: 1x Srednjoeovropski (Dunavski) kup (58); 1x Srednjoevropski (Mitropa) kup (68); OSTALI USPESI: 1x finale kupa UEFA (79); 1x finale superkupa Evrope (91); 3x polufinala kupa sampiona (57, 71, 92); 1x polufinale KSG (62); 1x polufinale kupa kupova (75); 3x prolaska grupne faze LE (18, 20, 21); UCESCA U EVROPSKIM TAKMICENJIMA: 68 ucesca: 624 osvojena boda; Ukupan bilans 405 177 93 135; 1,54 osvojenih bodova u proseku po mecu; 18 evropskih proleca:(57, 58, 62, 63, 71, 72, 74, 75, 79, 81, 82, 86, 87, 91, 92, 18, 21, 22); ELIMINACIJE 5 NAJVECIH KLUBOVA: Zvezda eliminisala: Baselonu (62) 3:2,0:1,1:0 u majstorici, Liverpul (73) 2:1,2:1, Real (75) 2:0(6:5 penalima),0:2; Bajern (92) 2:2,2:1; POBEDE PROTIV 5 NAJVECIH KLUBOVA: Zvezda pobedila: Bajern (80) 3:2, Real (87) 4:2, Liverpul (18) 2:0; TRIPLE KRUNE: Zvezda 1: (91, svetski sampion,evropski sampion,prvak drzave);

Delija

pre preko 2 godine

Momak, isti komentar vrtis danima, malo je smor!
K

Koma

pre preko 2 godine

Bravo za komentar!
T

Tro``

pre preko 2 godine

1992 nismo igrali polufinale, bio je drugaciji sistem
V

Vuc

pre preko 2 godine

Tro``@ Uefa tako racuna polufinaliste ko je bio 2 u grupama. Mi i Sparta Prag smo polufinalisti 1991-92. Tako je bilo i 1992-93 isto.

Pule

pre preko 2 godine

Erakovica treba nauciti da bar neku loptu primi i prosledi nekom ,svaku je sutnuo na tribine ,ne znam sto stanic nije dobio sansu pre srnica,petrovica,krsticica jer ova troica ne postoje na terenu ,vise kanga uradio sam nego njih 3 zajedno al dobro makar smo pobedili
K

K1996

pre preko 2 godine

Dozovite se pameti, gospodo iz uprave. Dovedite bekove! Na pobedu u Bragi!

Delija

pre preko 2 godine

Idemo na pobedu, mi smo ZVEZDA! Utakmica solidna, mora to bilje ali kakve igrace imamo i ovo je vise nego dobro. Ne znam sta je sa Kataiem, sto ga je ostavio u svlavionici, nadam se nista ozbiljno. Hvala momci idemo dalje!!!
Z

Zvezda!

pre preko 2 godine

Jaooo Bragooo
R

Rodja97

pre preko 2 godine

Opet bregalnica :|
F

Fabri

pre preko 2 godine

Opet je sve u nasim rukama, pobedi ili igraj nereseno i prodji.. Zasluži i to je to, dosta smo se provlacili i imali srece!
X

XD

pre preko 2 godine

provlačili i imali sreće? 80 minuta protiv Mitjilanda sreća? Lopta napuca Kangu i promeni smer Sreća? Sudija im pokloni penal protiv Brage u 93 minutu sreća? Imamo 10 bodova što je u 90% grupa dovoljno za drugo a negde i za prvo mesto a mi možemo da budemo treći. Stvarni neku čudnu sreću imamo.
A

Aj razmisli malo

pre preko 2 godine

Ako izgubimo od Brage a Danci dobiju Bugare mi igramo konfekciju.O čemu pišeš ti?!
F

Fabri

pre preko 2 godine

@XD Ne pricam za ovu sezonu, pričam za prethodne godine. Kako smo prosli Salzburg,Trnavu, Kopenhagen, utakmice koje smo gubili takticki, dobijali smo i prolazili. Sve se pitamo mi sto je cinjenica.
L

Lk za fabrija

pre preko 2 godine

Toliko smo imali sreće kroz istoriju da mora nesto i da se vrati.Protiv Borusije u finalu faul u napadu sviran penal,protiv Milana padne magla na 1:0,92. nam zabrane da igramo kuci makar jednu utakmicu,Lion odbije da dodje da igra u Beogradu revanš,finale super kupa Evrope zabrane nam da igramo u Beogradu,sta Jos treba majke ti.Oteli nam bar Jos neki evropski trofej i sad ja treba da se stidim sto nas pogledala malo sreca protiv Kopenhagena ako je tu uopšte bilo neke srece,mani se.
G

Gost916

pre preko 2 godine

Ne zna se ko je rastimovaniji, mi ili Ludogorec, Terzicu, dokle cemo da.se lazemo kako.je ovo dobro?
G

Gost1992

pre preko 2 godine

Ma lose je prvi smo u grupi sramota

MILAN1989

pre preko 2 godine

Звезда би изборила пролеће у ЛЕ да није било срамотног пенала за Митиленд

Delija

pre preko 2 godine

Zvezda je izborila prolece! LK
Л

Лукаку 98

pre preko 2 godine

Данци добијају у Бугарској 100 %, значи за прво место нам треба победа, са бодом смо други, са поразом идемо у ЛК. Звезда је у Европи научила да рутинира овакве утакмице, свака част!
T

To

pre preko 2 godine

Je to nemam sta da zamerim sta god da se desi u poslednjem mecu u grupi
D

Dare23

pre preko 2 godine

Koliko su Danci imali srece mislim da ni oni nisu svesni. Bravo za Zvezdu i hrabro za 14 dana!
Y

YA

pre preko 2 godine

Sreca prati hrabre
G

Gost1978

pre preko 2 godine

cuti, dobro je da vi nemate srece zadnjih 5 godina
t

teska prica bas

pre preko 2 godine

Cestitke na pobedi, igra losa u sustini, sve se svodi na individualni kvalitet Ivanica i Kataija, ne pise nam se dobro u Bragi
R

Real

pre preko 2 godine

Zeznula nas Braga
D

Dario1104

pre preko 2 godine

Zeznuli su sami sebe
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Ivanic I katai be mogu zajedno nikako igrati na istoj strani. I za koji qrac katai nosi broj 10 na leđima, nađe se na sredini terena samo kada počne utakmica i početak drugog poluvremena. Odkad on izašao zvezda počela I da liči na nešto
G

Gostic

pre preko 2 godine

Da mi je neko rekao da cemo sa 10 bodova u poslednjem kolu u gostma braniti prolaz dalje, ne bih mu verovao. Solidna igra, takticki dobra, fizicki koliko mora.
G

Gost333

pre preko 2 godine

Sačekajte kraj obe utakmice pa onda pisite tekst a ne ovakve gluposti
Z

Zvezdas!!!

pre preko 2 godine

Dajte da mi dobijemo sve u prvenstvu nebitno je vise dal je Liga evrope ili liga konfederacija isto se para dobija...
s

sacuvaj boze fudbala

pre preko 2 godine

nisam gledao goru utakmicu u zadnjih par godina ..Ludogorec pun nekih krs stranaca, 5 pasova oni nisu povezali

Delija

pre preko 2 godine

@sacuvaj ..... gkdeao si FLORU grobaru!
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Vjerujem da bi više zaradili u nastavku u LK nego u LE. U LE će biti dobro ako prodjemo prvo nokaut kolo, a u LK bi prošli minimum jedno, onda sve zavisi koga izvučemo. 70% bi izvukli nekog protiv koga bi obezbijedili prolaz. A nagrade su par hiljada manje, skoro isto.