Erik Boaći i Đorđe Ivanović biće saigrači (© MN Press)
Erik Boaći i Đorđe Ivanović biće saigrači (© MN Press)

Ivanović danas putuje u Ljubljanu, debi za Olimpiju moguć u nedelju

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.08.20. | 08:49

Ugovor na tri godine

Definitvan rastanak Partizana i Đorđa Ivanovića. Posle dve i po sezone, ofanzivac napušta Humsku i seli se u Ljubljanu.

Krilni fudbaler, po potrebi „desetka“ ili špic, dogovorio je uslove saradnje sa Olimpijom, a kako je prethodno sve utanačeno između crno-belih i Slovenaca, već danas će se otisnuti preko granice.

Izabrane vesti

Gotovo je. Putujem u Sloveniju, potpisaću ugovor sa Olimpijom na tri godine“, otkrio je Ivanović posle meča sa letonskim RFS-om za koji nije konkurisao, kako ne bi rizikovao povredu, samim tim i ugrozio transfer.

I dalje nije poznata njegova vrednost, ali je moguće da će odlazak Ivanovića iz Partizana otpisati drugu ratu obeštećenja za transfer kamerunskog štopera Makija Banjaka koji je pre dva meseca stigao u Beograd.

Slovenci se nadaju da će koliko danas, najkasnije sutra, registrovati bivšeg kapitena subotičkog Spartaka i omogućiti mu debi već na nedeljnom prvenstvenom gostovanju u Kopru. Narednog dana Olimpija će saznati ime rivala u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a među kandidatima je baš Partizan, pa postoji mogućnost da se 25-godišnji fudbaler suoči sa doskorašnjim klupskim drugovima.


tagovi

Đorđe IvanovićOlimpijaOlimpija LjubljanaLetnji prelazni rok 2020FK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara