Ivanović ponovo u pogonu

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.11.20. | 12:41

Srpski as na raspolaganju Slavenu Biliću

Iskusni srpski defanzivac Branislav Ivanović preležao je virus korona i od početka ove nedelje trenira sa ekipom. To je otkrio trener Vest Bromvič Albiona Slaven Bilić, koji je poručio da je nekoliko novih igrača zaraženo, ali da su sa druge strane Ivanović i Mateus Pereira ponovo u pogonu.

Ivanoviću je test na koronu bio pozitivan 8. novembra, što znači da se nekadašnji kapiten reprezentacije oporavio za nedelju dana i ponovo stavio na raspolaganje hrvatskom šefu struke.

Izabrane vesti

VBA je od početka sezone prošao kroz brojne pehove, pa je u situaciji da nema nijednu pobedu nakon osam odigranih kola. Ipak, borba za opstanak u Premijer ligi tek predstoji i Ivanović bi u njoj mogao da bude ključni šraf kao komandant odbrane. Vest Brom u subotu gostuje Mančester junajtedu, koji takođe silno želi da popravi bodovni saldo.

Ivanović je u VBA stigao 15. septembra kao slobodan igrač, a prethodno mu je istekao ugovor sa ruskim Zenitom. U dosadašnjem toku sezone ja zabeležio četiri nastupa za novi klub, od čega tri u Premijer ligi i jedan u Liga kupu Engleske.



tagovi

Branislav Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara