(©Starsport)
(©Starsport)

Ivić doveo pojačanje iz Mančester Junajteda

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.09.20. | 13:43

Želelo ga je “pola Čempionšipa”

Srpski stručnjak Vladimir Ivić je dobio pojačanje iz Mančester Junajteda.

Votford je danas objavio da je na pozajmicu do kraja sezone doveo talentovanog vezistu Džejmsa Garnera (19). Votford je tako dobio trku sa gomilom direktnih konkurenata iz Čempionšipa pošto su Garnera želeli i Šefild Venzdej, Hadersfild, Kardif, Blekburn, Koventri, Svonsi…

Izabrane vesti

Garner je dete Junajteda, a za prvi tim je debitovao pre dve i po godine u premijerligaškom meču protiv Kristal Palasa. Od tada je upisao još šest utakmica u svim takmičenjima za Crvene đavole, a Ole Gunar Solskjer ga je najviše koristio u Ligi Evrope prošle sezone gde je odigrao četiri meča. Nedostatak minutaže u prvom timu, Garner je nadoknađivao sjajnim partijama u dresu mladog tima Junajteda, pa je na kraju sezone proglašen za mladog igrača godine u klubu.

Iako Mančester Junajted ima velika očekivanja od njega u budućnosti, ipak nije mogao da mu ukaže ozbiljniju šansu ove sezone u konkurenciji Pogbe, Bruna Fernandeša, Van de Beka, Matića, Freda, Andreasa Pereire... Zato je odlučeno da ode negde na pozajmicu što je bio signal za “pola Čempionšipa” da pokuca na vrata Old Traforda sa namerom da angažuju Garnera. Junajed je dugo vagao gde da ga pošalje i na kraju izabrao Votford jer je od njih dobio najbolje garancije za minutažu mladog veziste.

Garner bi trebalo da bude ozbiljno pojačanje za klub koji je ispao iz Premijer lige i ovog leta ostao bez ponajboljeg veziste Abdulajea Dukurea koji je otišao u Everton. Ivićev klub je od ozbiljnih pojačanja ovog leta doveo sam veterana Glena Marija u napad i hrvatskog ofanzivca Stipeta Pericu iz Udinezea. 


tagovi

Džejms GarnerLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara