Komentari na vest

Ivić o Partizanu: Krajnje je vreme za promene! Kad si pet godina bez trofeja, menjaš i pločice u WC-u, a kamoli upravu

1

12345ss

pre 22 dana

Plač majke Božije... 🧹🧹🧹
m

metalika moj dobar

pre 22 dana

i ovaj postao strucnjak da ga nesto pita ...slepovao se preko burazerovih ledja celu karijeru
D

Dzi

pre 22 dana

Ko ti je ovo radio?
G

Gostindžo

pre 22 dana

Vučić je taj koji ne da. Šta se svi pravite da ne znate? UZIMA LOVU KOJA GOD DOĐE U PARTIZAN I STAVLJA U SVOJ DŽEP Vazura TO RADI I SVE BUDE LEGALNO. NJEMU DA NEKU SIĆU I TO TAKO TRAJE. ZAŠTO BI ON TERAO IKOGA KAD JE SVIMA LEPO. PARTIZANOVI DUGOVI RASTU,I NA KRAJU ĆE NIKO NIJE KRIV, A PARTIZAN ĆE DA SE UGASI. TO JE SUŠTINA. TO SE ČEKA A VI SAMO PRIČAJTE I DELITE SAVETE.
1

12345ss

pre 22 dana

Dace Bog da vas ugasimo za spas srpskog sporta.

@12345ss

pre 22 dana

Sve sve ali sta ce se time resiti i sta cete time postici osim sto cete eliminisati jedini tim koji i vezanih ruku i nogu moze da vas pobedi i na trenutak ugrozi i uzdrma vas klub koji ima sve u svojim rukama i iza vas su svi.
S

Stevo Wostra

pre 22 dana

Malo je sve ovo deplasirano, jer kao prvo oba kluba su drzavna mezimca, to je fakat. Kad je vetar duvao na drugu stranu brda tad se nije niko javljao za rec. Sve je bilo potaman. Sad kad se vetar promenio, sad je plač. I kako je moguce da vam smeta samo Vazura dok vam je Ostoja dobar? Pa i on tolike godine a samo jedan trofej. Plus uzeo navijacima pare a budzet nije platio, kako su rekli. Dvostruki arsini. Da lete svi zajedno ukljucujuci i sestru bliznakinju.
D

Duduk

pre 22 dana

Stvarno neznam ko je ovaj? Posto samo pratim Zvezdu,I kad drugi timovi igraju protiv nas...jeli igrao u inostranstvo?
G

Gorostas.neuki

pre 22 dana

Ne znam*
G

Glavatitviterasu

pre 22 dana

Ćuti tu bogalju ne Mozes do Kruševca da odes da gledaš Partizana
p

pa nije samo zvezda

pre 22 dana

pratis ti i fmp
N

Nik...

pre 22 dana

Па... Druze mi tih godina o kojima ti pricas nismo ni imali sponzora. EPS nam bio sponzor samo 4 tekme u LS i to nisu dinar dali nego otpisali deo duga. U tu LS usli sa Radakovicem, I Stevanovic, Lazevskim, Voja Stankovic, Raca, Neca Tomic, tim vredan 2mil. max. U basketu imali 7 igraca za rotaciju, racunajuci i Peru Bozica, ne racunam Sinoveca, Milosevica, Lesica Djekica, Besovica tim vredan 500k. Vi da imate sad takve uslove kao sto smo mi imali od drzave u to vreme ne bi vas bilo na evropskoj mapi.
E

Evo

pre 22 dana

Posto se crveni zale na tu licencu iz 2014,a non-stop spominju kako se Partizanu plaća licenca, da, zamenimo uloge, vama neka uplacuju svake godine, da vam trener bude Milijas,a nama da prebacite Gasprom i da imamo Jokanović a za trenera i Pedju Mijatovića za predsednika, može?
П

Па...

pre 22 dana

... може, али прво да вам однесу кошеве и да шаљете СМС за спас клуба. Да играте АБА са 7 јуниора, а фудбал са појачањима из треће лиге. Тако неких десетак година. Онда смо квит.
N

NoName1

pre 22 dana

To si trebao da menjaš 2014. a ne sad.

@Па...

pre 22 dana

Moze i tako samo ti kosevi na Kalemegdanu ne secam se da su vasi trenirali tamo ,ali nema veze neka nam pre toga srede Gasprom i uhapse ovu bandu koju su oni postavili u klubu za to imaju spisak osnova ali ako bi oni propevali svi bi im se morali pridruziti kao dugogodisnji saradnici u pljacki tako da to otpada.
d

dovesti ivica

pre 22 dana

nakon lansiranja duljajija i nagya u rusiju ili arabiju
1

12345ss

pre 23 dana

@zigalion : dokad god budete razmišljali tako kao ti bićete samo mali klub komšija evropskog i svetskog klpskog prvaka. sitne duše bez obraze i časti. I da, zar ne misliš da je vreme da u 2024. g najzad skinete sliku dragog vam osnivača Franje Tudjmana, iz klupskih prostorija i najzad postanete SRPSKI klub?
B

Bolje

pre 22 dana

Se leči, nego sto lupas gluposti.
G

Gorostase

pre 22 dana

Bolje se krsti.
S

Smanjimo doživljaj

pre 22 dana

Volim ih i ja potkačiti ali što je preterano,preterano je!Ivić je korektno iznio mišljenje za bolje sutra svog kluba,nikoga drugog nije spominjao.Oni su se tako nekada naslađivali sa našom mukom,ne moramo vraćati istom mjerom jer smo u tom slučaju isti.
k

kvota 3 na radnicki

pre 23 dana

sta je ovo
S

Sta ti nije jasno?

pre 22 dana

Dali su ovu utakmicu,Radnickom treba Partizanu ne treba...
i

izvini jasno

pre 22 dana

je jasno
n

nije jasno?

pre 22 dana

singliraj 2 diabolo
Z

Zvezda jedina

pre 23 dana

Mleli sve pred sobom. Jel' tu racunas i par prelaza i pobede u nadoknadi? Te sezone kad ste bili prvaci sa Markom Nikolicem su se pred plej-of delili bodovi, pa su pobede u plej-ofu vredele TRI, a u delu sezone pred plej-of JEDAN I PO bod. Zvezdasi su oterale i Piksija i Dzaju, a vi ne mozete Vazuru. Ne da vam neko! Smesno!

Mitar

pre 22 dana

Da se nisu delili bodovi Partizan i Zvezda bi imali jednak broj ali pravilo da ko u regularnom delu zavrsi prvi ima prednost je isao vama u korist iako ste bili opeglani u 2 od 3 derbija ruku na srce po svim parametrima Partizan je tada bio bolji.Mozemo i mi da se pravimo malo blesavi da ne znamo ko kosi a ko vodu nosi u ovoj zemlji pored svih dokaza davno iznesenih.
G

Gost RS

pre 23 dana

A politika i podizači ruke nisu smetali dok se viorio Toletov barjak i pjevalo o umiranju i gašenju? Niste fer, kk vam osvaja trofeje slično kao fk a tu nema puno galame.
R

Retro

pre 23 dana

Ja mislim da groblje samo treba da nastavi sa bojkotom,jako I do samo kraja hahahahha samo slusajte placene vodje
S

Sliku tvoju ..

pre 22 dana

A ti slušaj tvog pobednika 23-0..??
2

2010-11 god.!!

pre 23 dana

Partizan izbacio Anderleht. Ušli u L.Š. Potrošili 50 000 evra na transfer Radiše Iliča iz Čačak. 7 igrača na terenu koji prošli školu Partizana (Iliev, S ILIC, Lazevski, R Petrovic, N. Tomić, Jovanović, Lola). Jedan stranac Kleo. Eto kako je to izgledalo..
K

Kaze

pre 22 dana

N. Tomić je prošao školu R. Kragujevca, Raća je došao u Partizan iz Radničkog Obrenovca, dok je Ivica Iliev Radova škola...
П

Па...

pre 22 dana

... Звезда избацила Ред Бул. Борјан из Кјелце, Стојковић из треће лиге, Савић из Молдавије, Родић руска друга лига, Симић из Земуна, Милић из Спартака, Јованчић из Војводине, Павков из Радничког... У то време Бајбек из ПСЖ, Асано из Арсенала, Марковић из Фулама, Бамби из ЦСКА, Натхо из истог клуба...

@Па...

pre 22 dana

Nemojte da se zavaravamo Partizan ulozio u jedno pojacanje golmana Radisu Ilica svega 30 hiljada evra i usao u LS svi nabrojani svako pojedinacno je placen vise a neki mnogo vise a gde je od ne nabrojanih Ben iz Olimpijakosa koji je prakticno uveo golovima protiv Salzburga. Njega ste prosli uz statistiku kao poslednjih par derbija u kojoj po vama samo Partizan ima ludu srecu a Zvezda nema sposobnost da napuni najgoru odbranu u istoriji njen najskuplji tim u istoriji.
v

vojkan novamovic

pre 23 dana

legenda

Delija

pre 23 dana

Jos jedan iz crno belog tabora, koji forsira istu oricu samo malo prosaranu kao onaj pantic PUMA. KO VAM BRE NEDA? CIRKUS
S

Sima Arauho

pre 23 dana

Gde radiš?!Jel možda radiš u državnoj firmi i ne ides na mitinge SNS-a?!Ako radis kod privatnika sigurno imas rodbinu koja ide i to ti je normalno i mislis da je prvenstvo regularno?!
@

@ssss

pre 23 dana

Nemoj da si ograničen!Vlada Ivić je gospodin čovek.Neće on u ovaj mulj koji je u našem fudbalu.Inače glavni akteri tog mulja su rukovodioci klubova za koji navijaš!Tu mislim i na fudbalski i košarkaški.Naravno ra banda je i u Partizanu!
G

Grga Cvarak

pre 22 dana

Dobro pitanje. Ko neda da se smjeni Vazura? Ko drzi onog Kralja u klubu? Sta Iliev i dalje radi u Partizanu? Ko hoce onog Vucelica? Mi, navijaci? Koji to rezultati drze te "ljude" u klubu i dalje? Daj, druze, bar toliko valjda imas mozga da vidis da su ovde "vise sile" na djelu.
N

Ne dam

pre 22 dana

nam isti taj koji tebe pusti vikendom za tastaturu iz poluotvorenog odeljenja. Čista frenologija, takva lobanja ne može da bude bez starateljstva nadležne institucije.
R

Repac Plandište

pre 23 dana

U pravu je Ivic. Nemaju svi isti tretman. Pogledajte recimo kakav tretman, verovatno nezabeležen u istoriji sporta na ovim prostorima ima trener kosarkaske sekcije Partizana Zelimir Obradović Nakon pregovora i dogovora direktno sa vrhom vratio se u Partizan. Dobio je visemilionski ugovor i roster sacinjen od igraca sa visemilionskim ugovorima. Dobio je poseban tretman kod sudija a kraljevski kod medija. Svaka kritika njegovog rada ravna je jeresi, kritici boga i nijedan sportski novinar ne sme da kritikuje Zelimira za sramne rezultate u protekle tri godine koji su kulminirali metlom u poslednjem ABA finalu. Setite se tretmana koji je imao Bahar, Dejan Stanković, Dusko Ivanović. Par slabih rezultata i cao zdravo. Ide mantra kako se je Zelimir vratio u klub iz ljubavi a tesko da postoji par trenera u Evropi koji ne bi prihvatili da treniraju Partizan pod ovim uslovima. Da se ovakvi uslovi ponude Ivicu dotrčao bi koliko ga noge nose u FK Partizan. I on, i Paunović, Nikolic, verovatno i Murinjo koji je bez posla. Navijaci Partizana dizu u nebesa velikog grobara Zelimira Obradovića a bacaju drvlje i kamenje na bivse igrace, sada uspesne trenere jer ne zele da se vrate i pomognu klub. Vrhunac licemerja zar ne ? Sa ovim su se složili..
Z

Zigalion

pre 23 dana

Od repatog kao i uvek nista pametno. Poredi fudbal i kosarku. Al kad vec poredis fudbal, zamisli Bahar sa 10x skupljim timom zavrsi iza Partizana na jesen, kvota pre pocetka prvenstva da CZ osvaja 1,05. Sto se Zeljka tice imas kritika kolko hoces, bilo je nezgodnih pitanja na konferencijama (Rada), imas clanke po novinama, portalima (i ovaj je napiso da je sezona katastrofa), ali ti ovde nisi zato da bi kritikovao kao i vecina vas Zvezdasa, vas stil je vredjanje. Mozda nismo u pravu kao klub sto je Zeljko jos na celu stafa, al eto prosle godine smo uradili nesto sto vi niste u svojoj istoriji, niti ce te. Eto jedan Armani koji je celu svetlosnu godinu ispred vas, 2 god ne igra playoff, trener isti.
D

DDF

pre 23 dana

Uporediti Obradovica sa Baharom i Stankovicem je ogromna razlika u svakom pogledu...treneri poput Obradovica u bilo kom sportu uvek ce biti trazeni i imati sva sredstva za uspeh
6

60+

pre 23 dana

Ustanova gde svi sve znaju. Place za tobom. Sa time nema ko se nije slozio
R

Repac Plandište

pre 23 dana

Moj i nas stil je vredjanje? Ajde navedi jednu jedinu uvredu u mom komentaru. Jeste Barak Bahar imao skuplji i kvalitetniji tim od Partizana, tacno je i da je polusezonu zavrsio iza Partizana ali bi sigurno na kraju bio prvi a svejedno je smenjen. Ne moze se reci da koliko Zvezda ima kvalitetniji i skuplji tim u fudbalu, toliko Partizan ima kvalitetniji i skuplji tim u kosarci. Zaista nije tolika razlika jer je Partizan u fudbalu preslab. Medjutim razlika postoji i u igrackom kadru i u budzetu, osetna je , tolika da Zelimir nikako nije smeo da izgubi sest derbija za redom. Pa seti se iz Zvezde su treneri terani zbog remija ili nedovoljno ubedljivih pobeda u derbiju iako su osvajali duple krune. Sa ovim su se složili..
Z

Zigalion

pre 22 dana

Razlika u fudbalu nije samo u kvalitetu tima. Pre svega razlika je u tome da kod nas u fudbalu beze igraci, primaju se plate ko zna iz kog meseca, igraci su nezadovoljni, svaka ponuda se prihvata i ono malo sto je vredelo je zimus otislo.
r

raw

pre 22 dana

ima li zagadjenja u Plandistu???Rodjo uporedjujes neuporedivo!!!svako treba da nosi svoj krst.....i da se pogleda u ogledalo....E sto ti kosarku pratis od skora a vrv i ostale sportove to je tvoj problem...samo da ti malo vidike sirnem... Platili ste 800 hijada maraka kosarkasa da odigra 4 utakmice...imali ste u sezoni u kosarkaskoj sekciji c.z vece plate nego sto su imali fudbaleri u c.z....znas li koliko je placen fudbaler Suzuki koga se vrv. ne secas da je sutirao loptu.....i ti sad uporedjujes neke stvari??pa vasa dva trenera u sezono kostaju vise nego obradovic(isplacen raskid plus plate-- pristupni bonus plus plate)!!!sta mislis samo obradovic kosta a grci plate da treniraju?? molim te....mani se neta
О

Опет...

pre 22 dana

... неистине од гробара. Звезда је играла Ф8 ЕЛ и то без милионских играча.
R

Repac Plandište

pre 22 dana

Ok ubedili ste me . Grk je skuplji od Zelimira, Nedovc i Teodosić d Pantera i Ledeja, Jago od Douzera, Bolmboj od Kaminskog. Vidiš razlika između nas i vas je sto ja kazem da u fudbalu Zveda ima visestruko skuplje placena pojacanja sa vecim zaradama, a vi pokušavate da me ubedite da Partizan u kosarci ima mali budzet, jeftin roster i da Zelimir nije ništa kriv nego sudije. Ok, u pravu ste. Sa ovim su se složili...
g

gostrem

pre 23 dana

Kako se prepozna kad neko gleda panticeve emisije odma prica o teorijama zavera i slicno. Upravu su postavili vasi ljudi vujosevic i tumbakovic. Imate tekst u kojem tumbakovic prica kako oseca grizu savesti sto je pogurao ovu upravu i da oseca odgovornost. Ovi u upravi su toliko nekvalitetni ljudi da nema sanse da odu sami. Takodje vuletic je menjao statut dok je on bio u upravi i obezbedio ovaj nacin funkcionisanja skupstine zato sto je i njemu tad to odgovaralo. Tadasnji clanovi uprave ispred navijacke grupe su vam sad u zatvoru zbog Ritopeka i ostalih zlodela. I onda normalno neki drugi je kriv tj kriva je drzava sto vam je upumpala desetine miliona evra samo ove sezone, a za kk da ne pricamo
d

dale23

pre 23 dana

Ko je njima dozvolio Ritopek , taj ne da ovima da napuste PFC. A taj isti je organizovao ponoćnu konferenciju za štampu, a ti pišeš kao da si iz Luksemburga, a ne odavLe.
G

GostRadan

pre 23 dana

Ok. Neka bude tako. Samo odgovori zasto tu Upravu, sa dugom od 50 miliona, niko ne ganja. Ni inspekcija, ni poreznici, ni duznici. Obican covek, ako duguje pet hiljada, ubrzo nu dodju izvrsitelji na vrata. Evo imate sve u rukama, sudstvo, policiju, inspekciju, pa zasto ih tolerisite, ako nisu vasi.

Sakur

pre 23 dana

Dovoljno je da pogledas kako ovi brane svoga vodju i nas ubedjuju kako nije on kriv za stanje u Partizanu.Cim oni imaju toliku potrebu da ga brane znas da su grobari za sve upravu.Kazu ima ih 70% zato ovaj i vlada toliko i vladace i narednih 10 godina
S

Sale.

pre 23 dana

Jel nam taj koji vlada oterao Zeku i Bjekovića u vreme kad je fk Partizan bio institucija? Nije. Nego buzdovani sa tribina, pored para i butika i svega što su dobili, hteli glas , da se i oni pitaju. Nepismeni probisveti. Pametan čovek kad neide , stavi sebe kao centar problema pa iz tog ugla rešava problem, a budali je uvek neko drugi kriv.
R

Raffa

pre 23 dana

Ma i dalje me zanima kako vam to Limar ne smeta?
T

Ticu

pre 23 dana

Ima ih jedva 50 posto grobara izmedju 35-40 posto i ostalih koliko ostaje.
r

realnostttttt

pre 23 dana

Covek kaze neke stvari normalno i onda lupi sa ovim delom o sponzorima i pokaze pravo lice. Sramota je reci da Partizan nema sponzore. Drzava im je ove sezone ugurula u fudbalski klub minimum 20miliona evra. Doveli su 18 igraca, plus plate za sve te igrace, plus pare za licencu na svaka tri meseca, plus saniranje starih dugova koji ugrozavaju licencu... Ocigledno je da su navikli da budu povlasceni i sve osim povlascenosti podrazumeva ugnjetavanje
E

Evo

pre 23 dana

Vama neka uplaćuju licencu svake godine, da vam trener bude Milajas, a nama Gasprom i da nam trener bude Jokanović, može?
S

Sal

pre 23 dana

Jao jadni. Kakvi spinovi. Jeste, ovi iz uprave sve hoće da ou, užas je to, , al’ ne smeju, jer “neko želi da uništi partizane”. Koji ste vi likovi. Nema partizan sponzore? Alo brale si normalan ti? Nose MTS, državnu firmu sa monopolom na dresu valjda jer im sviđa font? A ako hoćete nekoga kao Gazprom, to je vaš problem - niste realno klub vredan velikog brenda. Šta tačno imate sem finala iz 66. I stative protiv Reala?
V

Varela

pre 23 dana

Pa raspitaj se zemljace taj isti mts mi nosimo na dresu ali vise para daje vama sto je neverovatan podatak.
R

Raša77

pre 23 dana

Baš tako kako piše u naslovu. UPRAVA NAPOLJE!!!
D

Duh koji levitira

pre 23 dana

To sto su oba kluba drzavne mezimice je uzrok svih problema. Daj malo da i kod nas bude kao u Grckoj, pa da 3-4 kluba uzmu titulu na svakih par godina. A ne ovako, kuka Partizan sto vise para ide u Zvezdu Sto ne kukaju o ravnopravnoj podeli novca i sponzora izmedju svih ostalih timova u ligi!?
K

Kaze

pre 23 dana

Velika je razlika kad imaš Obrića, Reljića, Ignjatijevića, Jevtića, Gumu Bogdanović i gde najveće nade polažeš u Dejana Lekića koji je bio pojačanje iz Zemuna, tadašnjeg trećeligaša. A kad imaš milonska pojačanja Saldanja i Goh, legionare iz Gane, Konga, Holandije, Norveške, Senegala, Izraela, Konga s iskutvom igranja u drugoj engleskoj i prvoj francuskoj ligi, platiš 600 hiljada štopera iz Čukaričkog itd. Ne možeš da se žališ i tražiš alibi, da ne pričamo da dovodiš i golmana sa zavidnim inostranim iskustvom. Veliko je licemerstvo kod navijača Partizana, Obrić i Zahid nije isto...
M

Metla

pre 23 dana

I opet ko papagaji ponavljaju da im je neko drugi kriv. Miloje sa Krsticicem, Jovancicem, Srnicem usao u LS od prvog kola, a ovi placu iako imaju milionska pojacanja
A

Ahahhjaahajajjjaaahahahah

pre 23 dana

Kakvo ispiranje mozga, sta ti oporedjuš, ko kada bi ja uporedio Bukarija, Kataija, Hvanga, Šerifa sa Antićem, Bazdarom, Arandjelom, Filipovic em, Saničaninom i naravno amaterskim trenerom Duljaem, Petrićem, Nadjom sa trenerom Baharom, e jesi cirkuzant crveni
Č

Čekaj

pre 23 dana

Sto ne uporedjus Jeftića sa igracima koje je tad Partizan imao i koliko je placao, nego uporedjujes posle 20 godina sa nekim drugim igracima, klasicni mentolsko poredjenje.
E

El Capo

pre 23 dana

Što ne pomeneš N'Diaye=4 mil Hwang 5,5 mil Bukari 3 mil Uroš Sremčević 2 mil i tako. Saldanha na preporuku Srne Duljaju preporučen sportskom sektoru i doveden za 1.3 mil a sada vredi 8 mil. Zahid potreban bio, profil igrača koji pokriva više pozicija. Mada sam uvek za domaće i mlade ali kada se dovodi igrač zavisi zbog čega je doveden. Partizan loše posluje svakako, Zvezda malo bolje ali to nikome od klubova ništa ne vredi dok se igra po livadama, trebaju nam tereni na kojima svi igrači mogu da nepreduju i tako porastemo svi zajedno. Dok nam vode saveze i uprave ove garniture, nema nam boljitka.
b

bakicar

pre 23 dana

Evro kupovi kao zid o koji se razbijaju srpski klubovi, onda kažu dobro smo nije nam ništa. Začarani krug do neizbježne privatizacije.
d

d.g.

pre 23 dana

Zašto Ostoja želi po svaku cenu da ostavi jsd? Zašto mu smeta ssd ili samo sd?
g

gostiona

pre 23 dana

da, jugoslavija je kao problem i svi njeni nazivi, poput partizana i crvene zvezde, dva najveća simbola jugoslavije
h

hehehe

pre 23 dana

Sto bi menjali, izvlace pare zna se za koga i plus sluze kao cunj.
@

@Daj faul

pre 23 dana

A sad ste u blagostanju, pa mozete da dovodite igrace od 5 miliona, daj ne lupaj gluposti.
R

Republika Srpsa

pre 23 dana

Ivicu,prica o nerqvnopravnom sponzorstvu ti je smjesna. Jedino sta si upravu jesi,da Partizan vode ljudi koji nemaju pojma o sportu. A ostalo pricas Gluposti drulzava im daje isto i u fudbalu i u kosarci.
Р

Реално

pre 23 dana

Кума дала, кума узела... Једино да нам се скину са грбаче. Не треба нам ни динар...
G

Gorostas

pre 23 dana

15 godina pisem komentare, 15 godina nisam bio ni na jednoj utakmici Partizana. Nakon 15 godina ljudi iz Brisela si shvatili kakav sam ibecil i sada sam profesionalni bot. Od botovanja idem u Albaniju i u Hrvatsku na letovanje. Dodao bih i da nisam kesten. Veliki si Partizane.
Н

НС ДУНАВ

pre 23 dana

Кад толико дуго немаш трофеј ,мењаш власт у држави и ФСС па онда доведеш неког Тадића и Толета и ето освајаш трофеје. Тако ви режимски пројекти функционишете. Близанци ТИТИНИ,чудна сте ви сорта.
Ч

Чекај...

pre 23 dana

...па ни КК ништа не осваја. Што њих не мењате?
Z

Zato

pre 23 dana

Sto vi imate kompleks od Zeljka, a od Nadja nemate.
M

Miloschichci

pre 23 dana

Izuzetno kratko pamcenje imas, izgubili ste titulu prosle godine. Svake godine smo ispred vas u evroligi. Imate neogranicen budzet od dolaska sns na vlast, organizovan vise puta final 4 u beogradu u nadj da cete se naci na njemu i? Nista kao i uvek, i zauvek cete biti nista fmp

Psihozza

pre 23 dana

A plašite malo jel...zato stalno i visute na našim vestima i bombarduje te komentarima. Znate i sami da se ova sezona u košarci neće ponoviti i da ćemo vas sledeće pometlat!! A što se fudbala i ostalih sportova tiče tu pravde plašite jer i sami znate kolko se gura i navlači za vas!!
g

gagy plus

pre 23 dana

Sps i druga srbija su od Partizana ,nazalost,napravili politicku stranku koja se obracunava sa drzavom i ne zeli privatizaciju,ucenjuje drzavu(preci cemo kod Cute i ostavicemo te).Zato fudbalski Partizan strada a jak FKP nam je neophodan za srpski fudbal,sad se pokusava sa Mandaricem,Radnickim, Tsc,da se nesto uradi.Naravno da ce drzava jos neko vreme tolerisati ovakvu politikantsku ujdurmu a onda ce preseci .U svakom slucaju steta za izgubljene godine i za Fkp i za sve nas zbog budala tipa Pantica,Vuletica,Dacica,Vujosevica. pozdrav,Zvezdas od 1960.
a

arroyo

pre 23 dana

nemoj deda da lupaš gluposti, znamo da nije postojala škola u tvoje vreme pa si se informisao od seoskog galamdžije ali tvoje je prošlo vrati se u rupu i tišina

Psihozza

pre 23 dana

@Raffa Proce ovo, samo što ćete vi onda imati mnogo veći problem jer će vas sačekati mnogo gore nego što je sada nama. A i biće po zasluzi. Ne samo gašenje nego i brisanje iz istorije...a zasluzi ćete sve od toga!
П

Па...

pre 23 dana

...нико ти не брани да се надаш.
N

NoName1

pre 23 dana

Ti ćeš nekoga da brišeš iz istorije, još sline nisi naučio da obrišeš

Psihozza

pre 23 dana

@Raffa Proce ovo, samo što ćete vi onda imati mnogo veći problem jer će vas sačekati mnogo gore nego što je sada nama. A i biće po zasluzi. Ne samo gašenje nego i brisanje iz istorije...a zasluzi ćete sve od toga!

klipsch

pre 23 dana

Predpostavljam da tada tvojoj sreci ne bi bilo kraja...
N

Nesto se

pre 23 dana

ne secam da su se javljali ovakvi i slicni kada su se slale sms poruke za pomoc fk Crvena Zvezda a kk se skidali kosevi sa Kalemegdana i igrali sa juniorima bez ijednog sponozra na dresu. Tada je bilo ok da se jedni finansiraju a drugi ne. Karma je cudo.
T

To

pre 23 dana

Se obrati Vesiću i Žiki, sta nama pricas za to.
P

PFKNS

pre 23 dana

Pa čekaj bre Vesić i ekipa vam dovedu svetskog šampiona za trenera Svetislava Pešića,Rakočevića,Gurovića,MVP-a ABA lige REdžija Frimana i gomilu stranaca šta je to ako nije projekat EVropska Zvezda i ništa niste mogli Duletovim 7 klinaca dvojici stranaca i dvojici iskusnih igrača.U fudbalu vam Tadić i Škundrić doveli Gasprom i šutali penale na Marakani dok su vam klub inuštavali vaše zvezdine zvezde Piksi i ekipa koga lažete Partizan tada manje trošio od vas u svim sportovima a ubijao vas!
A

Ahaaaahhaaahahhah

pre 23 dana

Piksi im u to vreme doveo za 2 milona onog Suzukija, i oni unistavani, e komedije i cirkusa sta oni pricaju.
A

Aebre

pre 23 dana

Nije im samo Suzukija doveo nego Barkosa,Molinu,Salasa,Kastilja,Georgieva gomilu tih nekih strana za masan novac
D

Daj faul

pre 23 dana

Sve to sto pricate Piksi, Suzuki itd… to je pre haosa! Kad je bio haos gledali smo Blazica, Joksimovica, Jakovica, Gumu Bogdanovica… sigurno ni blizu placeni kao Saldanja, Zahid, Natho! Prema tome promasili ste temu! Obratite se legendi Ilievu, Ivici Kralju, sve bivsi igraci…
Р

Реално

pre 23 dana

Ниђе везе... Имали сте лоповску управу, коју сте сами довели. Управу Партизана је поставио лично Оскар, и то ликове за које нико живи чуо није. О преузимању трибине од стране државних егзекутора нећу ни говорити. Поредиш неупоредиво. У Партизану је прво уништена омладинска школа. Буквално су сви најурени. Да ли људи стварно верују да се Вазура пита за било шта...
D

Django227

pre 23 dana

Interesantno kako se sve poklopi sa dolaskom jednog čoveka na vlast koji je zakazivao " ponoćnu sednicu na Marakani " i pravio dogovor sa vodjama " navijača Partizana ". Samo mi ni ovi navijači Zvezde nisu jasni. Šalta ih Terza i onaj iznad njega, zadovoljavaju se titulama u Srbiji a dug ko zna koliki je u stvari. O nekim rezultatima u Evropi i da ne pričam P.S. Ko živi u tegli, smatra da je poklopac nebo!
K

Koan

pre 23 dana

Ko živi u konzervi on i ne vidi svetlost, misli da su svi kao on u...grobu.
А

А...

pre 23 dana

... мени није јасно како вас вози Жељко Обрадовић? Ми бар имамо титуле и купове, а ви баш ништа. 6 узастопних пораза, то ниједан тренер Партизана у историји није доживео.
А

А ниси...

pre 23 dana

...тако говорио у времену док си играо у Партизану, док су вам спонзори преко државе пунили буџет и док вам је стари СПС кадар преко савеза намештао утакмице и титуле!!! Мего си се сад сетио за неправду...
S

Sima Arauho

pre 23 dana

Ajde oladite vise sa tom pricom o SPS-u i Mirku Marjanovicu!Nemojte vise da lažete ovu decu koja nisu tada ni bila rodjena.Da niste možda postali prvaci Evrope i sveta uz pomoc para četničke emigracije?!
@

@Sima

pre 23 dana

Pa oni se samo sluze lazima i manipulacija i za vreme tog Marjanovica uzeli 2 titule, a Partizan uzeo 4 titule.
P

Peca koma

pre 23 dana

Ista kuća (Ilija i Vlada) sva univerzuma...jedna četnik drugi partizan
U

Ujka Žitko

pre 23 dana

Svi ste vi Zeljko Pantic, nema vama pomoci
E

Exe

pre 23 dana

Odavno je trebalo zakatanciti ovaj propali klub
Z

Zeleznik

pre 23 dana

Nešto poput vas pre jedno 12-13 godina. Ali kao što kaže ona pesma "A onda si se TI pojavio kao da si magija, i za noć uradio da se OPET RODIM JA"! Tako da vi nemate pravo da bilo šta u vezi bilo kakvog katanca pričate.
К

КосовскаМитраја

pre 23 dana

Живео Партизан и мајка Србија!!!
V

Varela

pre 23 dana

Ovo je sramota koliko kompleksaši koji navijaju za državnu sektu prosto podržavaju ove uništititelje što vode njihovog rivala najvećeg.Garantujem da im sledi jako loš scenario i u fudbalu kao što su imali 2011. u košarci gde im se njihova zvezda ugasila pa su morali da predju da navijaju za privatan klub čoveka koga su mrzeli i pevali mu pogrdne pesme.
B

Bilo i prošlo

pre 23 dana

pregurali smo toooo....eeeee samo što sada to vama ideeee....gasi se,umire...brzo zaboravljaš....došlo po svoje...
S

Smajkijaja

pre 23 dana

Vidim da prizeljkujes vremena kada su sistematski "gasili" KK i FK Zvezdu? Niko ne spominje vreme kada FK Zvezda nije imala struju na stadionu, kada su skoro ugasili KK???? Danas vam se placaju licence za Evropu, daju vam se pare da dovedete nakskupljeg trenera u kosarci..... I kriva ti je drzava???? Gde vam je obraz??? Gubite od Napretka? Jel tu kriva drzava? Kada ste u kosarci vedrili i oblacili 10 godina, bilo je sve ok i regularno???? Ni jedan talenat ako nije zavrsio kod Duleta, nije mogao da racuna na poziv reprezentacije. U fudbalu, sest uzastopnih titula, sve je super i regularno??? E sada....??? Sve je neregularno i nista nije dobro?????
R

Raffa

pre 23 dana

Nista nama lose nece da se desi,nego je vas stiglo to sto ste radili tih godina nama preko politike u kosarci i u fudbalu,samo je sada naplata sa kamatom.Imate pamcenje kao zlatna ribica,a ja sam bas tada govorio to sto ti govoris sada,da ce kad tad da vas stigne sve sto vam Tole lopov,Tadic,Gjura frizura i ekipa namestali...i stiglo je..Sada placite nista vam drugo i ne preostaje.
T

TerzaMag

pre 23 dana

Za početak da vratite stadion vojsci Srbije.Onda možemo razgovarati o svemu.
N

Naravno

pre 23 dana

Da crvenima odgovara da bude ova uprava, da trener bude Duljaj, Petrić i Nadj i ostali neki šabanjerosi, plaše se da Partizan ozdravi i bude im prava konkurencija.
H

Hahahahaha.....

pre 23 dana

hahahahaha,dobro je daj još koji vic....
N

Naravno

pre 23 dana

Samo se ti smej, zato nam je tako i u sportu i zivotu, kada se takvi smeju , videcemo kad se vic promeni,ko ce da se smeje.
N

Naravno

pre 23 dana

Evo jos jednog vica, samo se vi sadite, ako dodje Pedja Mijatović i bude predsednik nemoj posle da kukate, cmizdrite, pisete saopstenja, i ostale gluposti, kao sto radite u kosarci od kad dosao Obradović.
H

Hahahahaha.....

pre 23 dana

legenda kaže da je mijatović još 1 Maja krenuo pešaka da bude u fc ugnjetavani.
K

Koan

pre 23 dana

@ Naravno Ozbiljan si? Saopštenja zbog Obradovića? Pa njega svaki trener Zvezde "izlupa" gde ga vidi. 3 godine 1 titula, pa baš ima razloga za saopštenja😂😂😂
N

Naravno

pre 23 dana

@Koan Da sam ozbiljan, kao sto su ozbiljanja i vasa saopstenja i kukanje da vam Evroliga obecala da sigurno idete u Evroligu ako osvojite Aba ligu.
N

Naravno

pre 23 dana

@Koan Zato ste i zadrzali svakog trenera na po 6 meseci, tako cete i ovog Grka, cela Evropa vam se smeje i Evroliga sa vasim saopstenjima.
А

А...

pre 23 dana

... што ви не победите неког Звездиног тренера? Цела Европа се смеје метли у финалу.
W

Warehouse G

pre 22 dana

Partizan im i ovako kilav jeste konkurencija. Da ne beše spasioca Pavla Ilića oba prolećna derbija bi izgubili.
k

kojotski

pre 23 dana

Batice, sve to super, ali jedan čovek se pita i za menjanje pločica u WC u Donjim Međašima, a ne u vezi titule u fudbalu.
Г

Гробиша

pre 23 dana

Тачно тако. Мани нас мудрих констатација из иностранства, дођи и бори се.
M

Ma dođi bre

pre 23 dana

Treba nam neko da uveliča osmu uzastopnu titulu i petu uzastopnu duplu krunu.

Kalčopolista®

pre 23 dana

Ivicu ne radi se ovde o plocicama u WCu vec je ustavom Partizanu zabranjeno da bude prvi! Video si sta se desilo 2017 kada Marko Nikolic nije ispostovao taj ustav, kada je pobedio sistem i nadmudrio drzavu! Postao je persona non grata i oteran je iz Partizana! Malo je falilo na golom otoku da zavrsi! Njegove reci na odlasku: “Odlazim, ali motivi mog odlaska nisu sportski” su mnogo toga rekle! Nakon njegovog odlaska stvari su “legle” na svoje mesto i imamo ovaj neverovatan niz od 7 titula i 4 duple krune za redom! Neupuceni u desavanja u ling longu bi stvarno pomislili da se radi o nekakvim galaktikosima i da se obi nakon ovako dominantnih sezona prodaju u jace timove liga petice! Medjutim istina je drugacija, igraci Partizana iz perioda ovog aparthejda odlaze u najjace evropske lige dok ti galaktikosi jedva da dobace do Poljske, Slovacke, Madjarske, Kipra, Arabije, Kine, mejdzor soker lige i slicnih banana takmicenja! Pametnom je dosta o cemu se radi u srpskom fudbalu! Video si Ivicu i ove sezone, Partizan je u prvom delu ubedljivo bio najbolji, igraci su plesali po terenu, stvarali po 10 i vise stopostotnih sansi, mleli sve pred sobom ukljucujuci i one nestecnike kojima je derbi pomeren za 6 decembar, pa im i to bilo malo, i onda je onaj koji im placa titule rekao daj da pomerimo jos malo derbi za 20 decembar pa da zajedno slavimo duplu pobedu koju smo ostvarili 17 decembra na izborima! Medjutim malo se pretacunao, crno beli borci protiv rezima su oduvali njegove galaktikose sa terena i razmontirali ih u paramparcad! Nakon tog derbija je usledio jedan od onih pretecih poziva: Mnogo ste se vi rastrcali, ne moze to tako! Nakon toga imamo slabljenje tima prodajom Belica u Holandiju, Meniga u Tursku i Ilica u Bolonju kao i sklanjanje Kanutea iz nekih nepoznatih razloga na klupu! Svi ovi igraci su se mogli prodati na leto za skuplje pare nakon osvajanja titule! Da podsetim tandem zadnjih veznih Belic- Kanute odavno nije vidjen u nasem fudbalu! Oni su bukvalno rasturali protivnike, rastavili na sastavne cinioce hvanga i stamenica! Ilic, stopercina par ekselans, u dzep je stavio onog punoglavca jola mijatovica! Menig vihorno krilo! Tako da slabljenje ekipe nakon prvog dela sezone nije bilo slucajno jer ni Ovusu ni Kastiljo ni Kovacevic a ni Goh nisu ni 30% od ovih igraca sto au otisli! Video si i sam Ivicu da su nas na dva ligaska derbija sudije brutalno opljackale! Posle derbija 2-2 Saldanja je sklonjen jer nije postovao ustav po kome galaktikosima ne sme da se sutne u gol! Nekakva “povreda” ga je odvojila od terena! Tako da Ivicu mozes promeniti i upravu i plocice u WC, moze dovi i Pep Gvardiola, nece biti napretka dok se ne promene oni koji placaju titule crvenoj zvezdi! Znas to i sam, zato si i odbio da dodjes u Partizan! Dodji kada prodju ova mracna vremena da osvajamo titule na posten nacin kao sto smo od uvek i radili! Ne treba nam placena titula! Sportski pozdrav!
H

Hahaha......

pre 23 dana

Bože kompleksi!
L

Ljanmi 87

pre 23 dana

Istorija kaze da je Marko Nikolic od tolike radosti bezao sa migrantima preko granice i da je nadjen u centru Budimpeste, sto je meni nedopustivo, umesto da ode kao veliki Dulo u Rumuniju on zapeo u Madjarsku pa Madjarsku, imas jos jedan rumeni koji treba da ode, samo mu se ne ide dok dobija 30 miliona evra nasih para da svake godine neko mu drugi bude kriv, ali dobro ima cak jedan pehar sto nije malo, s obzirom na 30 Miliona budžet, mislim stvarno ko sa toliko malo para može da sklopi tim!
B

Beli boro

pre 23 dana

A sta kaze lesor
G

GeOs

pre 23 dana

Nije tebi lako. Zalim te, i ostale slicne tebi Iz sazaljenja necu da ti pisem nista. Zelim ti brzo ozdravljenje.
h

hahahah

pre 23 dana

"najposteniji" kme kme klub na svetu,jedini klub na svetu koji nikad ni jednu utakmicu sportski nije izgubio,kad god izgubite uvek je neko drugi kriv,vi ste od Boga poslati na zemlju da sirite postenje,a ne secate se sms poruka za spas kluba,ne secate se golova Milijasa iz najsmesnijeg ofsajda u istoriji fudbala,kratko vam pamcenje mnogo,ne kazem da se ne favorizuje Zvezda ali je u najmanju ruku licemerno da vi grobarcici posle svega nam drzite moralne lekcije!Ziveo Tole Karadzic i da se vrati na celo FSS-a mozda vam vrati titulu!
П

ПфкНС

pre 23 dana

Србија,Црна Гора и Република српска живе за Партизан запамтите те лопови што уништавате наменски овакав клуб,уништите школу фудбала,поставите пијуне неспособне склоне крађи и комбинацијама у управу,деградирате легенде,исисате милионе из клуба и онда платите као лиценцу да буде види као и нама се даје а другом клубу преко 10 милиона евра се фантомски даје да врате паре за порез који су ти они дужни,десетине милиона више од спонзора добијају,5 пута више улажу у трансфере срам вас било
K

Kebinsin

pre 23 dana

plači moli tu pomoći nema,ugnjetavaju ugnjetavane i to sve sa metlama....
R

Radiiiiii

pre 23 dana

Crno bela propaganda
K

Klasikaaa

pre 23 dana

Klasican grobarski spin
N

Nenad1246

pre 23 dana

Samo daj,daj,daj, samo mi treba da smo prvi zbog radi eto tako. Nema grama ktitičnosti i probe da se na terenu nešto zasluži i da se zaradi u bilo kom sportu samo ucene daj te nam da nekmečimo jer smo umislili da smo bitni. Dok na dresovima neosvane sms broj i nepočnete da košarku igrate napolju i to bez koševa dok vam se neoduzme bazen jer ste ga upropastili i ako vam je džabe dat do tad vam još ide fenomenalno jer dok vam država trpa desetine miliona evra u klubove nemate prava da se na istu žalite jer sami u stanju niste ništa da zaradite.
d

d.g.

pre 23 dana

Paok je velikan isto koliko i Partizaan.

Bojan Urosevic

pre 23 dana

Olimpijakos je veštački velikan zato što su više od 30 godina u Grčkoj bili predsednici saveza striktno postavljani iz Olimpijakosa mimo svih procedura zato od kad Irvidas izvadio pištolj i kad se konačno uspelo da smene diktatore iz Olimpijakosa evo od 2017 Olimpijakos ima samo 1 titulu nema više monopol .
T

Tiću

pre 23 dana

Vreme je za promene,živeo Partizan i majka Srbija!
K

Koan

pre 23 dana

Za početak da izbacite iz naziva kluba... jugoslovenski... Onda da utvrdimo koliko ste za majku Srbiju. A ne da vam idol " pljuje" i okrivljuje Srbiju zato što ju je ubijao svaki ološ i konvertit.
O

Ono kad

pre 23 dana

Grobar kaze "Zivela majka Srbija"
Z

Zeleznik

pre 23 dana

@Onokad Samo nek ste vi delije (=tuska konjica) "jedini i pravi Srbi". Jel vi to izdajete licence za srpstvo? Tamo gde su nas takvi Srbi poput vas branili, nas Srba više nema.
J

Jole al pravi

pre 23 dana

Kazu bezmozgovici, drzava hice da unisti partizan.. Jel unistava tako sto im svake godine placa evropsku licencu? Sto im dade najveci budzet u istoriji srpske kosarke?
Z

Zoran18

pre 23 dana

Tacno, drzava Partizanu placa licencu a vama rezimskom klubu trpa pare sa svi strana, da nebi dosli u situaciju da nemate za licencu, kao Partizan,to je i bio cilj da se Partizan dovede do prosjackog stapa da mu se baci milostinja za licencu.U kosarci Partizan je bio na ivici ispadanja iz ABA lige jer mu je drzava zavrnula sve sponzore.Dolaskom Obradovica to se promenilo i drzava pomaze 30% a Zvezdi 60%.Drzava ce pomoci Partizanu pod uslovom da bude drugi.Drzneli se da osvoji ABA kao prosle godine sledi udar i miniranje sa svih strana kao ove godine i posle sedamnaeste kada je uzeta titula u fudbalu.
d

donca1988

pre 23 dana

Plaćaju nam da budemo drugi.... Nama dali 3mil a vama 50milki...bruka
E

Evo

pre 23 dana

Vama neka uplacuju svake godine licencu,a nama Gasprom i ostale privilegije, moze?
K

Kosta1111

pre 23 dana

Zamsili da ja sad dodjem srusim ti kucu, zapalim ti auto, uzmem ti sav novac sto imas i onda ti svake godine dajem po 100 evra i pricam na sav glas kako sam ti pomogao i da bi bez mene umro od gladi. E to je ta prica koji forsirate ti i stranka zakoju glasas.
R

RadiJSDPropaganda

pre 23 dana

Ovaj krenuo sa propagandom koju plasira Panta Zekaj veliki navijač Real Madrida. Neka dođe u JSD da bude trener, ali uslov u tom klubu je da trener nema kosu kako ne bi imao šta da čupa kada maladi Danci u Evropi petardiraju:)))))Nije slučajno oteran iz Rusije i gde god je bio:)
P

PfkBGD1970

pre 23 dana

Svaki navijač Partizana,Crvene Zvezde,Ofk Beograda,Rada,Voždovca i svih ostalih beogradskih klubova zna da Vazura ima para i da se on nešto pita izašao bi iz priče ali i da nema odobrenje zna se od koga da izadje već da tako neiskusan,nesposoban nastavlja da uništava Partizan!Ovo nije tajna ovo ceo Beograd zna!
N

Nenad1246

pre 23 dana

Dovodite igreače za milione i vas uništavaju? Oće to. Kad počnete da dovodite iz Zete i Borca iz Čačka možda će da vam poverujemo. Ovako dok dovodite igrače Arsenal, Bundeslige, Ruske lige, Liverpula, Holadske lige...neće da pije vodu.
T

Tačno nema tajne....

pre 23 dana

lucence se plaćaju svake godine zato što ste ugnjetavani,naravno kada je Zvezdi trebalo da se plati licenca,nema države,nema pomoći već gle čuda institucija ugnjetavana igra te iste kvalifikacije ničim zaslužena,zato se sladim sada na vaš svaki neuspeh....tek će da vas boli....
@

@tacno neme tajne

pre 23 dana

Polako malo, cudan je zivot, samo te iznenadi i sve se okrene
G

Gorostas

pre 23 dana

Nema veze, sledece sezone igraju Super Ligu Srbije u igraju kvalifikacije za LŠ. Jedan trofej šampiona manje vise.
P

Pravda

pre 23 dana

Bio si dobar fudbaler, ali loš čovek. Dobro se znamo iz aktivne karijere. Nisi mogao nikada da prihvatiš da si bio u senci Saleta Ilića, opravdano. Ne lupaj gluposti da se pomaže samo jedan klub, treba reći da nama licencu svake godine plaća država. Jer ovi indijanci u upravi su nesposobni da to obezbede. Normalno da sada nećeš doći ali kada dodje bolje vreme tj kada bude love bićeš prvi koji voli klub i tada ćeš doći po apanažu. Stoji da ćeš biti dobar trener, ali je bitnije kakav si čovek, a ti si baš loš. Nikada nisi bio voljen, zbog te tvoje specifičnosti, zato ne pričaj o dobroti koju ni ti nemaš.
Z

ZapadnaSbijaVoliPartizan

pre 23 dana

Ti kao prvo nisi nikakav bivši fudbaler niti navijač Partizana već navijač državne mezimice u koju se upumpava na desetine miliona evra više od nas.To je i laiku jasno.
G

GostQ

pre 23 dana

Ivic u fazonu: Ljudi koji vas vode su losi, i drzava treba puno da vam daje, ali bas puno, i samo vama. Ja necu da se mesam u to i da pomognem da sklonimo te lose ljude, ja cu mozda nekad da se vratim kad me niko drugi ne bude hteo, ili kad se situacija sama nekad promeni pa bude bilo mnogo para tu za mene. Za to vreme u Srbiji: Grobari u transu, jer je rekao sve teorije zavere i spinove koje su hteli da cuju. Jer je jedan Trinkijeri bio malo da nauce i vide kad ih neko laze, zavlaci i pravi budalama.
2

250

pre 23 dana

Pločice ne mogu da promene da se ne otkriju veljini štekovi.
t

tuzan sam

pre 23 dana

Svi samo pricaju, a niko da uzme koplje u ruke.
M

Mikac678

pre 23 dana

Ali kad ovi puste 100 kometara od istog lika koji je preskočio terapiju 🤦‍♂️
J

Jole al pravi

pre 23 dana

Nije kaze normalno da jedan klub ima sponzora a drugi ne.. A jel nirmalno da sr jednom klubu svake godine placa evropska licenca a drugom ne, neko nije igrao kvalifikacije za ls jer nije imao para da plati, a drugi je igrao mesto njrga..a ti si bas tih godina bio u tom drugom timu igrac.. Licimercino
P

Pobeda je resenje

pre 23 dana

Ljudi iako je ovo vest o Partizanu evo vam lista najgledanjih sportskih dogadjaja-1.Svetsko prvenstvo u fudbalu 5 milijardi gledalaca 2.Tour De France 3 milijarde gledalaca 3.Kriket 2,6 milijardi gledalaca 4.Zenski fudbal 2,2 milijarde gledalaca 5.Letnja olimpijada 2,1 milijardi gledalaca 6.Zimska olimpijada 2 milijarde gledalaca 7.Liga Sampiona 450 miliona gledalaca 8.Superbowl 115,1 miliona gledalaca 9.Wimbledon 25,6 miliona gledalaca 10.NBA 17,8 miliona gledalaca.Sportski pozdrav.
S

Sveta zemljo....

pre 23 dana

Koliko nisi bitan čovek,da zapravo pišeš gluposti da bi skrenuo pažnju na sebe....kompleksi.
I

IdemoSada

pre 23 dana

Ženski fudbal 2,2 milijarde gledalaca druže jel se ti šališ sa nama?
A

Aebre

pre 23 dana

Jedan bolestan lik navijac zvezde napisao 50 komentara na svakoj vesti o Partizanu i lupa minuse i pluseve!
g

garinca

pre 23 dana

A tek koliko je vas što ostavljate glupe komentare na Zvezdinim vestima to nisi primetio?
P

Pun je zlobe i mrznje

pre 23 dana

Nisu njega dzaba oterali iz Krasnodara
P

Pravilo

pre 23 dana

Svaki trener u nekom momentu bude oteran.
G

Grobar977

pre 23 dana

Veliki Vlada Ivic. ❤️
G

Gosttt

pre 23 dana

Koja je razlika izmedju Gasproma i Zidjina? 3 miliona!!! I to mi imamo Gasprom 10 godina a vi Zidjin 10 meseci. Ali ako mislite da ce ta 3 miliona sa vam rese probleme, evo, ja sam prvi da vam drzava javno da te pare. Da svi vide da vam je dato.
S

Soko

pre 23 dana

Ko su ovi ljudi koji pisu komentare. Sve sto je rekao potpuno je tacno.
S

Svasta...

pre 23 dana

Sve sto je rekao nema veze sa zivotom i grobarska je propaganda i spin
T

Tiću

pre 23 dana

ma jedan isfrustriran lik koji po ceo dan o Partizanu razmišlja navijač državne mezimice piše sve ovo
D

Dule D

pre 23 dana

Cudi me da ne pominje Karadzica
L

Lolo

pre 23 dana

Zvezdi hapsili legende jer su krale i to od svog igrača bezmalo 15 miliona maraka.
P

POKVARENI I ZLOBNI

pre 23 dana

PAZI OVE ZVEZDASE STO PISI, IVICU STO DALJE OD PARTIZANA, NISI POZELJAN U PARTIZANU, PRESTAVLJAJU KAO NAVIJACI PARTIZANA A U STVARI SE BOJE DA ON DODJE U PARTIZAN … HAHAHAHAHA…KAKO STE JADNI
U

Ujka Zitko

pre 23 dana

Ukrali ste drugo mesto i nije vas sramota
X

XXXMAX

pre 23 dana

Da ti sve na svetu sto imas poizbijam.
V

Vlado smesan si

pre 23 dana

Hahahahaahaha
D

Da Da Daa

pre 23 dana

Ovaj se opasno istripovao
v

vojtila

pre 23 dana

Daj boze da nikad ne budes selektor.
U

Ujka Zitko

pre 23 dana

Hahahaha kakve gluposti prica ovaj 🤣🤣🤣
U

Ujja žitko

pre 23 dana

Ahahah sledi katanac 🤣🤣🤣
n

neko iz pozadine

pre 23 dana

Lupa kao otvoreni prozor
r

rajko rajko

pre 23 dana

Murinjo nismo te prepoznali
C

Cirkuzant

pre 23 dana

Ovaj veze nema sa trenerskim poslom.
R

Reče mu

pre 23 dana

lik čiji je životni uspeh pisanje komentara po mozzartu
S

SVAKA ČAST IVIĆU

pre 23 dana

SVAKA TI JE NA MESTU, NARAVNO DA IMA NEKO KO NE DOZVOLJAVA UPRAVI DA ODE, NEKO KO ŽELI DA UNIŠTI PARTIZAN…MORA DA SE ORGANIZUJE SKUPŠTINA BEZ OVIH TRENUTNIH ČLANOVA KOJI NISU LUDI PA BIRAJU IZNOVA I IZNOVA ISTU UPRAVU NEGO IM NEKO TO NAREDJUJE DA RADE.
k

komendija od trenera

pre 23 dana

Gde si ti to bio uspesan?
r

realaaaaaan

pre 23 dana

Ajde pali. Sramotis se Srbije. Svuda te je sramota sto si Srbin. Sram te bilo
s

stefke tt

pre 23 dana

Mnogo je ovaj sebi dao za pravo
K

Koksioc

pre 23 dana

Au Vlado hahahaha 🤣 I tebi u glavu udarile susne godine
g

grobari 199700

pre 23 dana

Nisi ni ti pozeljan u Partizanu
B

Bolest udara

pre 23 dana

I ovaj prolupao 😂
E

Erak Erak

pre 23 dana

Vladimire Ivicu sto dalje od Srbije!!
b

boooxxa

pre 23 dana

Kakav lazni patriota
M

Milojko Arsenic's

pre 23 dana

Malecki klubić.
@

@Milojko

pre 23 dana

Vas jos manji!
Z

Zeljkooo Pavloviccc

pre 23 dana

Pa ako toliko volis Partizan vrati se! Ne izigravaj patriotu hiljadama km od Srbije
z

zikson

pre 23 dana

Ivicu presmesan si! Toliko si daleko od Srbije, al opet u tebi radi ono bolesno grobarsko. 30 godina necete videti titulu
n

north 2000

pre 23 dana

Jos jedan grobarcic pun mrznje
m

mrvicaaaa

pre 23 dana

Hahahaaha kakva komedija od trenera. Vlado brate smesan si
U

Urke994

pre 23 dana

Aleksandar Stanojevic je gospodin sa ovom samozvanig trenera.
I

Idi pikaj rulet

pre 23 dana

Vladimir Ivic strastveni kockar
I

Ifi u izraeeel

pre 23 dana

Vladimir Ivic najgori trener
U

UPRAVA NAPOLJE

pre 23 dana

Zašto je Vazura i dalje u klubu nakon onakvih odlazaka Asana, Diabatea, Jovića, nakon blamiranja u Evropi, prvenstvu i kupu i nakon svih ovih godina bez titule? Vazura i Skupština kluba napolje.
V

Vlado vlado

pre 23 dana

Ja reko ovaj Ivic drugaciji profil grobara. Kad ono isto pakovanje. Najgori si
S

Srecno ti tamo daleko

pre 23 dana

Samo sto dalje od Srbije ljubi te brat
G

Goatgost

pre 23 dana

Auuu, Ivicu, majstore... Kako te bre nije sramota? Pa kako se bre ne daje Partizanu, daju im i sakom i kapom, daju daleko vise nego Zvezdi. KK Partizan da ne pominjem inne idem u detalje, a ni ostale sportove. Pa sta vi hocete, da samo vama daju? A da, to je znaci, tako ste navikli... Neverovatno je da i on prosipa teorije zavere, covek koji je u fudbalu, koji zna odakle pare dolaze, koliko para dolazi iz Evrope, gde lako mogu da se provere prodaje igraca. I on se bavi teorijama zavere... Krajnje je vreme da krene i jedna zvezdaska kampanja, da se javno i na sva usta potegnu pitanja placanja licence, dugova za transfere i plate, i da prestane sa drzavnim pokrivanjem dugova Partizana. Da se stane na kraj Partizanovom mesetarenju sa sudijama i protivnicima, pa onda neka menjaju uprave koliko hoce, i neka kukaju na koga hoce. Mozda cak i da im se javno da 10 miliona na pocetku sezone, da ne kmece, i da se kaze da samo Partizan to dobija. Da vidimo da li bi prihvatili te pare ili bi ih bilo sramota, i zasto ne bi. A onda ih pusti da rade sta hoce. Pa kad budu ispali na kraju druge-trece sezone, pitao bih ih ko im je kriv. Sramotan intervju nekog za kog sam mislio da je normalan. Ali izgleda da iz te organizacije ne moze takav da izadje, samo isprani mozgovi.
А

Анђелић

pre 23 dana

Јел си добро или иначе такав!?
G

Gostgost

pre 23 dana

Inace sam takav, volim cinjenice a ne spinovanja. Pa ako imas neki argument, ti izvoli.
I

Iznogoud

pre 23 dana

FK Partizan je drzavni klub, sa sistemom clanova koji glasaju za upravu. Kao drzavni izbori u malom. Imas licnu kartu, mozes da glasas, tako i ovde za clansku kartu. Koliko navijaca Partizana, koji pozivaju na promene, imaju clansku kartu kluba? Ne mozes od krova kucu graditi. Prvo krenite od sebe
I

Iznogoud

pre 23 dana

Skoro svi klubovi u drzavi su "drzavni" (narodni). Zasto bi samo dva kluba dobila iste sponzore, ako je to jedini uslov? Valjda ima nesto i do toga da sponzori dobiju nesto od tog kluba
Z

Zigalion

pre 23 dana

Partizan i CZ su narodni klubovi. Ne znam da li su navijaci CZ srecni svojom upravom, ali znam da 99,9% nas navijaca Partizana je ogorceno nasom. Znaci sadasnja uprava opstaje voljom 0,1%, to su ti delegati skupstine dirigovani s vrha. Koje zasluge u istoriji Partizana ima sadasnja uprava? Ili su tu mozda zbog odlicne finansijske situacije? Nama ne trebaju protesti oko stadiona, nama trebaju protesti protiv onog ko ove drzi, onog koji je juce "pobedio" u UN.
I

I tako to..

pre 23 dana

Bravo Ivicu, pravo u centar. Svi znamo ko ovu garnituru drzi u Partizanu, i ko ne dozvoljava da uspesni i nezavisni ljudi dodju na celo Partizana (duh koji lebdi u tvorzicevoj kancelariji), jer se plase da bi to moglo da omete planove 'srpskog Bajerna'.
X

XEXEXE

pre 23 dana

milioni navijača
g

goxyy

pre 23 dana

Jedino da završite sedmi i da imate top 8 budžet kao u košarci, ja ne vidim drugo rešenje
V

Vi

pre 23 dana

Jedino da budete u 18 u Evroligi pa da dobijete jos vise para, jer svake godine sve gori i gori plasman a sve veći i veći budzet.
G

Gost 031

pre 23 dana

Mi smo naš budzet bar delimično opravdali tako što smo vas zgazili, ne znam čime je Partizan opravdao svoj budzet, bez trofeja, bez play in-a, u 3 godine ste dobila para koliko i mi a osvojili samo Aba ligu prošle godine,čime bi gospodo opravdava te pare uložen u vaš klub?
g

goxyy

pre 23 dana

Jedino da završite sedmi i da imate top 8 budžet kao u košarci, ja ne vidim drugo rešenje
.

....

pre 23 dana

Cigani i njihova logika licenca Partizanu za Evropu (koja mu i ne treba jer nemaju tim, igrači im beže, ne dobijaju plate itd.) = Gasprom od 2010. (70-80 miliona evra u Crvenu zvezdu za sve te godine), privatna sponzorstva koja idu preko Terzićevih sinova i otpis duga Agrobanci o kome ne sme da se govori.
N

Nenad1246

pre 23 dana

Velikom klubu velika sponzorstva. Zakon tržišta uvek bio.
.

....

pre 23 dana

@Nenad1246 Zašto onda lažete da niste privilegovani, kada jeste? Kako ti kažeš kao veliki klub. Ali onda nema laži i botovanja o Partizanovoj licenci kada mu je sve ostalo skromno u odnosu na Crvenu zvezdu.
G

GostQ

pre 23 dana

Gasprom je od 2010 do 2022 davao sponzorstva u visini 1-3 miliona. Prosle i ove sezone je dao 5. A vi biste koliko? Posto vam Zijin daje 2 od starta? Da li stvarno mislite da ce vam ta 2-3 miliona pomoci? I kakvo skromnije, pa vi placate igrace vise nego Zvezda, potpisujem. Vama mali Jovic imao milion godisnje, eeeeejjjjjjjj! Koliko onda ima Natho? 3 miliona? Jovanovic 2?
J

Jelenko P

pre 23 dana

Sve je to tacno sto se tice Partizana. A tako ce biti dok je VELIKI VODJA NA PRIJESTOLU. NAZALOST( ne samo zbog Partizana vec SRBIJE uopste).
G

Gostenko

pre 23 dana

Nvaijaci Partizana ili Partizan kao klub nemaju nikoga ko bi krenuo od sebe,svog kluba da resava probleme. ONi su svi kao isprogramirani da kukuja na vse i svakoga samo oni nisu krivi. Oni cak i za ovu sezonu kukaju da im je titula ukrade iako su nezasluzeno i drugi. Jedini tim u play ofu koji nije pobedio Napredak. Da ne pricam sto su ih pored Zvezde nadigrali TSC, Cukaricki i Vojvodina. To sto Zvezdu sponzorise gasprom ja ne vidim kakbve to veze ima sa drzavom? Jednostavno rusi su u Zvezdi videli da im se isplati to jer Zvezda je brend ako cemo biti iskreni. Da su to pare drzave Srbije na dresu bi pisalo NIS bas kao sto pise na dresu FK Vojvodina ili KK Partizana. SSvi ti izgovori,teorija zavere i sve to Partizan vode samo u sve veci problem. Ja ne znam da li se oni prave slepi,glupi ili ludi pa ne vide da je Zvezda u poslednjih sedam godina prihodovala oko 300 miliona eura kada se sabere novac od sponzora,uefa-e,transfera,ulaznica,tv prava...Kukali su ovde kako kupuje skupe igrace a kupouje ih za svoje pare i na rate. Jel kuila Bukarija za tri miliona? I neka mu je plata bila milion ipo za vreme koje je proveo u Zvezdi to je cetri ipo a prodala ga za sedam.Jel Azarov doveden za 500-600k a prodat za 3m, Jel Glazer doveden za 1.2m a bice prodat za 4-5m . Pa samo ove sezone Zvezdin prihod je preko 70 miliona eura Samo na transfere je uzela za Erakovica 7m,Mijatovica 8m,Nedeljkovica 9m,Bukarija 7m,Pesica 1.5m,Azarova 3m.Dakle preko 35 miliona. A Partizan je opterecen time i ponavlja da Zvezda krade,namesta jer su sve to oni radili za vreme Toleta. To vam je kao kada decko vara devojku pa kada god se devojka skocka da izadje u grad ili pise nekome na teefon on se tripuje da ga vara. To vam je taj fazon neki. Ej ti,cetri puta im placana licenca,Zvezdi nisu hteli da plate jednom vec su tada Partizan poslali u kvalifikacije za ligu sampiona. Nije im Zvezda kriva sto svake godine idu u minus 10-ak miliona.
E

Eee slino

pre 23 dana

Al se nalupeta...da se ne javi bio bi normalan.
A

Ahajaajahahaha

pre 23 dana

🤣🤣🤣, e komedije i cirkusa, al ti doktor rekao.
G

Gostgost

pre 23 dana

I onda ti napises komentar sa 100 argumenata, a u komentarima ti se jave Grobari sa svojim "visprenim" komentarima, bez argumenata, i ostanu ubedjeni da je sve to zbog drzave i duha, a ne zato sto Partizan radi ocajno a Zvezda dobro. Jer je to naviklo da ga drzava gura, i nije naviklo ni na jedan drugi nacin funkcionisanja, i sad kad ih drzava ne gura toliko (a gura ih puno, realno) koliko su navikli, odmah kuknjave i teorije zavere.
R

Rule55

pre 23 dana

Nas moze samo da spasi i vrati ugled Pedja Mijatović, da se vratis ti Vlado, Jokanović, Djukić pa da pricamo o oporavku Partizana i o trofeju do tad nema nama ni oporavka ni trofeja.
G

Gost2323

pre 23 dana

Izjava "evropa je mjerilo" ne znaci nista kad partizan nije sampion i kad igraju evropu svake prestupne godine.
M

Max90

pre 23 dana

Onda dodji i organizuj protest da se oteraju ovi iz uprave odmah sada motke u ruke i pravac uprava odmah
C

Cccc

pre 23 dana

Bas tako oba su državna a jednom se plaćaju licence godinama a drugom nije moglo samo jedne godine. I zbog toga nije igrao kvalifikacije za LS da bi to mesto zauzeo onaj klub kome se plaćaju svake godine licence.
F

Fukljo

pre 23 dana

Nebojša Čović je falsifikovao papire zato ste izbačeni!!!!!!! Nekome se plaćaju licence da bio bio drugi,treći,četvrti i da ćute jer rade odličan posao za šefa dok se nekom plaća 50mil da bi se pravila lažna dominacija u Srbiji!!! Sve će doći na naplatu jednog dana,jer ovo što radi JEDAN "čovek" sa sportom nije zabeleženo nigde u istoriji! E zato niko ne može da smenk Vazuru i Vučelu,zato što rade FENOMENALAN posao!
E

Evo

pre 23 dana

Da se menjamo vam licence, a nama Gasprom i ostale privilegije, moze?
T

To

pre 23 dana

Sto vama ispiraju mozak oko vase licence, i to sto ko papagaji ponavljate to je vas problem, te vase propagande i ispiranje mozga normalnom ceveku ne prolazi.
G

Ggvvbbhh

pre 23 dana

U poslednjih 9 godina, država im 4 puta platila evropsku licencu. S druge strane, Zvezda je 2014. baš zbog izostanka državne pomoći ostala bez iste. Obraza bez - grobari i obraz ne idu u istu rečenicu.
v

volujak

pre 23 dana

Prosle godine fantomska “firma” vam pozajmljuje 10 miliona, prethodno dobijen iz drzavne kase… Alo bre, sta vam nije jasno. Ovaj vam sipa 20 puta vise, i to je nedovoljno pa navijace odredjuje da sude derbi
@

@Ggvv

pre 23 dana

A sta tek reci za CZ i ko je placao njene licence u periodu 2007-18 izuzev te 2014 kada su uprkos ubrizgavanja drzavnih para 11 godina iz Evrope ispadali u sezoni branja Tresanja i Lipovog caja.A da ne pricamo o Zvezdinoj UEFA licenci od pre 2 godine kada je Skupstina glavnog grada Beograda, izglasala Rebalans budzeta grada od 4,8 mil.evra kako bi se novac beogradske sirotinje upucao u klub iz Ljutice Bogdana, kako bi gospoda platila dug Leceu za Falka,dug za cuvenog Rajiva van La Paru i dug prema nekoliko domacih klubov vezano za obestecenja prilikom kupovine igraca a sve prema presudi SUDA FIFE,kako bi drzavna mezimica dobila UEFA licencu.
@

@volujak

pre 23 dana

Samo Grobari mogu da misle da je to neka pomoc Zvezdi, a da ne vide da je to klasicno ispumpavanje para iz Zvezde
Л

Лаик

pre 23 dana

Рибице су криве.
L

Ljanmi 87

pre 23 dana

Sta Ivic ima protiv odlicne uprave Partizana? Sramota!!! Mislite da je lako biti drugi u nekom sportu, probajte. Samo napred Vazura puna podrska!!!
r

rrrr

pre 23 dana

Zasto sponzorisati partizan a ne recimo imt,vojvodinu...,zar oni nisu drzavni?
L

LXXIII

pre 23 dana

Čovek sve lepo reče, opra svoje ručice i na kraju poentira: Problem je u državi koja im ne dodeljuje titule. Za početak treba im fudbalski Željko, kamerunska selekcija i grupa Boltauzera. Toleta uz put u savezu. I eto srećnih vremena.
G

Gost1234

pre 23 dana

Nađite sponzore sami!!! Zvezdu sponzoriše ruska firma zato što je najveći klub na Balkanu!!! Vi niste najveći ni na svojoj opštini...........
g

gostivar

pre 23 dana

zvezdi je gasprom doveo Tadic na koga toliko kukate. Al ko i svake komunjare brzo zaboravljate i pricate neke svoje istine nesto glumatate. No dobro i ovo ce se zavrsiti pa ce biti jos jedan zamrzivac.
D

Dabovski

pre 23 dana

Ima način kako svi mogu da odu samo treba da se udruže svi bivši igrači i javno da izdju i naprave pritisak što kroz medije što sa navijačima,protesti Itd… A gospodin koliko god misli da je veliki i da može da leči svoje frustracije iz djetinjstva neka se okane Partizana!!! Sjaši više od Partizana!!!
O

Ovim Partizanima

pre 23 dana

vecito neko drugi kriv,CIA,BIA,NASA a kada su palili i zarili godinama u fudbalu i kosarci,gepekovali sudije onda je sve bilo potaman.Uzivam da ih slusam kako kmece.Da im nije drzave ne bi imali ni za licencu.
G

Gost233

pre 23 dana

Bravo Vlado! Još i ti da nam dođeš za trenera kada se promeni uprava...
t

to je ro

pre 23 dana

partizan nema sponzore? onda ocigledno ne vidi dobro, ali laz je ovde kao dobar dan znaci krece reketiranje
t

to je ro

pre 23 dana

partizan nema sponzore? onda ocigledno ne vidi dobro, ali laz je ovde kao dobar dan znaci krece reketiranje
F

Figaro

pre 23 dana

Posle drugog ćemo videti imali šanse za bilo kakve promene u Partizanu
O

Objektivac

pre 23 dana

Zna se ko ih drži i kome odgovara ovakvo stanje.Partizan je 2010. ušao u Ligu Šampiona sa jednim pojačanjem Radisom Ilicem za džabe i bez sponzora na dresu ali je tad škola dobro radila svoj posao i dovodili su se dobri stranci uglavnom besplatno.Dijara došao iz Zrinjskog 30.000 evra,Moreira besplatno,Žuka takođe,Kleo takođe.Poenta je kad Partizan i Zvezda imaju približne budžete Partizan je daleko jači i sposobniji zato se sad namerno uništava od jednog coveka
K

Koliko se secam

pre 23 dana

A sada dajete 4.5 miliona na obestecenja, i to nisi spomenuo sasvim slucajno???
N

NR

pre 23 dana

Iliev zida na Vidikovcu. Covek se prodao zarad licnih interesa. Rade paklen posao. zvezda vlada i bolje se zivi.
I

IVAN 82

pre 23 dana

Bravo Ivicu sve je gola istina. Ali u ovom i ovakvom Partizanu pored ovakve Uprave. Krivci su navijaci!! Nema toga kluba na zemlji koji bi u ovakvoj ligi dopustio da im jedan Milos Vazura vodi klub i njegovi poltroni u Upravi!!! Sa 2,3 velika skupa ovo bi momentalno oterao!!Doveli su nas bre da smo zadovoljni ako smo2gi na tabeli. 5 godina trofej ne znamo sta je!!!!

gemathegreat

pre 23 dana

Osim ako je promenjen statut i data bezgranična ovlašćenja jednom čoveku.
O

Obraz!!!

pre 23 dana

Bravo , konačno da neko kaže kako jeste!!!
g

gostttt

pre 23 dana

To za WC si u pravu...
?

?

pre 23 dana

“Jednostavno, nije moguće da se jedan klub sponzoriše, a drugi ne, a oba su državna“. A to sto su vam licencu za Evropu platili?! I opet kuknjava kako je nekome u interesu da vas ugase… Pa da su hteli, ne bi vas sudije pola sezone branile, niti bi tu licencu platili… Jednostavno, kao i u vecini drzavnih kompanija, i kod vas su nesposobni lopovi na bitnim pozicijama…
b

bljuc

pre 23 dana

skupstina je ista kao pre 20 godina i ista skupatina daje podrsku vucelicu ne vama niko nije kriv,vi ste sami krivi
p

pobedi pa osvoji

pre 23 dana

Cuj ovo za sponzora. Pa nisi se bunio kada je Zvezdi "sponzor" na dresu bio POSALJI PORUKU NA BROJ... Tada ti je to bilo u redu. Vi imate trenutno vise sponzora. Bar 5, i mislis da tu lezi problem. Licemer.
Z

Zemunac5

pre 23 dana

Ova poslednja rečenica oko sponzora, samo me podseti tokom 90tih. 'Sponzori šampiona ' imali su Nis jugopetrol, Nis energogas, Soko stark, Pekabeta, Pošta Srbije, Progres, Centro proizvod, Ktitor, BK, Dunav kompanija, Takovo..
G

Grande Zvezda

pre 23 dana

Cuj partizan ima milione navijaca pa druze nema vas ni pet hiljada na utakmicama vise Novi Pazar ima navijaca nego Partizan
R

Rrrrrrrrr

pre 23 dana

Pitam se zbog cega..
G

Grande Partizan

pre 23 dana

A zasto onda cijela svjetska Sportska stampa pise o fenomenu navijaca Partizana grobarima?Zasto grobari prave ambijent u beogradskoj areni kakav se u svijetu ne vidja.?Zasto grobari godinama drze rakord posjecrnosti te su po tome daleko iznad svakog kluba NBA-lige?Zasto ih u Njemackoj Minhenu,Berlini,Italiji,Francuskoj itd. Ima vise nego domacih navijaca?Zasto je pre 6 godina u LU utakmica u Augsburgu Augsburg-Partizan 1:3 bilo 6000 grobara na tribinama, a na utakmici LS u Minhenu pre 5 godina Bayern-CZ 3:0 4000 navijaca CZ.? Da bila je ovo vezano za fudbal tema na b92,pre nekoliko godina i na pitanje novinara predstavnik CZ je pravdao manju posjetu zvezdasa u Minhenu od posjete grobara u Augsburgu argumentom kako u LS gostojuci klub dobija 5 posto kapaciteta stadiona pa je CZ dobila samo 3750 ulaznica na kapacitet Allianz Arene od 75 000.Da druze cijeli svijet zna da Partizan ima milionsku Armiju, navijaca sto je pokazala i proslogodisnja Anketa Informera, koja je trajala 2 mjeseca (ako nisi upoznat proguglaj malo gdje se za CZ izjasnilo 51 a za Partizan 46 posto ljudi u Stbiji koji su glasali).Vama je vrlo jasno zasto Grobari ne dolaze na stadion Partizana ali ok, imas pravo na svoje misljenje.
G

Grande Zvezda

pre 23 dana

Neznam jer ne citam informer vec samo Mozzart sport naj bolji srpski portal
@

@mali partizan

pre 23 dana

Videli smo sinoc kakvi ste navijaci. Kad nema EL i rezultata, prazna vam hala. Navijaci rezultata.
C

Cccc

pre 23 dana

@grande partizan. Moraš biti na stadionima u evropi pa ces onda videti koliko navijača zvezda ima. Ta utakmica sa Bajernom minimum je bilo 10000 zvezdinih navijača bio na utakmici i znam. Salzburg i čitavih 15000, Köln isto, Jang bojs cele tribine su bile naše plus na ostalim delovima stadiona. Na svim tim utakmicama bio očevidac.
G

Gorostas

pre 22 dana

Koja svetska javnost? Jel si poremećen? Gde spominju jel si kesten?
7

777

pre 23 dana

Partizan ne osvaja trofeje jer nema kvalitet, a da ima kvalitet treba sa zaradi vise para i da uradi nesto veliko u evropi, vi mislite da trofeji dolaze preko noci
L

Ljuba 09

pre 23 dana

Bravo Vlado!Sve tacno od reci do reci!
e

ejj

pre 23 dana

sta je Linlong, mts, davanje pare svaki put kad zatreba sponzorisanje?
N

Nenad1246

pre 23 dana

Cija snajka, cija.
K

Kadu

pre 23 dana

Konacno neko merodavan bravo bre
S

Srbija zauvek

pre 23 dana

prika, ti ne zivis ovde i ne znas na sta se ovo napravilo. zlo uslo u svaku poru drustva. zlo
s

samoheB

pre 23 dana

Pravo u centar.Postoji osoba koja kontroliše sve,ime mu je Oskar
2

2305

pre 23 dana

hahha da da onaj sto vam placa struju evro licencu doveli ste kamion stranaca posvadjali se sa svakim talentom u akadamiji i naravno neko drugi kriv..tuzna tribina to ste vi

Kontraudar

pre 23 dana

Ovde su ljudi slepi, kritikuju igrače i trenere, Milinković, Drulović, Tomić, Nikolić, Đukić, Mirković, Milošević, Stanojević, Stolica, Petrić, Duljaj, Nađ... 12 trenera, 9 godina, 1 uprava, 1 titula. Tu ni Murinjo ne pomaže. Postavljena je uprava kojoj je cilj da Zvezda bude prva. Tu ni Murinjo ne pomaže. Ovo što se radi Partizanu, Zvezdi nije nikada.
Z

Zaza Paculia

pre 23 dana

Tako je. Sve si u pravu. Postoji jedna veoma bitna razlika. Navijaci Zvezde bi svet naopako okrenuli, pola grada zapalili, a ne smenili jednu upravu!
g

gosttt

pre 23 dana

zvezda bila sampion, drzava joj njje platila licencu,bas onaj covek sto vama u nazad x godina placa nama nije iako je zvezdas….nisu vam isekli struju nama jesu….ne rastu vam pecurke na terenu jer ste dobili novu podlogu…igraci imaju topli vodu i sampon ,zvezda nije imala….igrace predstavljate normalno dok zvezda nije imala struje…ne saljete poruke za spas fudbalskog kluba dok smo mi slali….i to je sve bilo dok su zuti bili na vlasti,JA STVARNO NE VIDIM DA PROLAZITE TOLIKO STRASNO KAO MI NEKADA
I

Ion

pre 23 dana

Zvezdi nikad nije? Tole i Tadić, koševi nošeni sa kalemegdana, igrači ni za šampon, licenca plaćana za partizan godinama unazad od strane države, dok Zvezda ostala bez evrope jer država nije htela da plati, sms za moju Zvezdu itd. I ti besramno tvrdiš to što tvrdiš??
r

rrrr

pre 23 dana

Nije nikada?
G

Gost1234

pre 23 dana

A ono jeste tako, Zvezdu su samo pokušali da ugase, hapsili joj najveće legende, pokušali da otmu zemljište i stadion, da ugase navijacku grupu, I još mnogo toga. Da su vama to uradili vi ne bi postojali odavno...
G

Gost2323

pre 23 dana

Tako je, partizan nikad nije skupljao pare na humanitarni broj, bio bez sponzora na dresovima, niti je kada ostao bez evropske licence kad je bio prvak drzave.

Kontraudar

pre 22 dana

Tako je, Zvezdi nije nikada. Slažem se da bi Zvezdini navijači davno oterali takvu upravu. Za ostalo, zadržaću se samo na spinu zvanom pečurke. Upravo ti Zvezdini navijači su fudbalerima porazbijali skupocene automobile da bi im ubacili šampone koje "nisu imali". Al osta bajka da siročići nemaju za šampone. Onaj koji daje pare za licencu je kriv što nema para za licencu, pa je onda spasilac. Ajde ne lažite sebe.
g

gost1978

pre 23 dana

bravo, najzad neko nesto da kaze istinito
a

ahaa

pre 23 dana

vi ste vec zaboravili Zeku i Bjeku?
e

edba

pre 23 dana

zeko i dalje vedri i oblaci a i bik je tu, uvek. bez brige. sns uhlebi
G

Garica

pre 23 dana

A sto da smene Vucelu? Zasto?? Pa ista je to banda, on im je gari!
a

auu

pre 23 dana

ala je lupio, Partizan ima pul sponzora, od mts, kineza, kladionica...ala se izlupetao ili nece da vidi kao klasican grobar ,Cuj partizan nema sponzore... bljuc
m

milan nbg

pre 23 dana

Sve si u pravu..Samo nisi rekao da svi oni zajedno nendonose ni trecinu novca kao Gasprom, da ne pricam o Agrobanci i obrisanom dugu od 10 miliona, smehotresnim milionskim pozajmicama Terzicevog sina..Vi ste toliko slepi ili se pravite da jeste da je to postalo zaista tuzno.
D

DS SD

pre 23 dana

Nemaju sponzore... i licencu za Evropu su garant sami platili.
j

jsjsh

pre 23 dana

Kinezi su sponzori od pre godinu dana, vama gasprom daje par miliona godisnje vec 10 godina.
L

LSDB Superzao

pre 23 dana

sluzba sine, zar ne kontas?
D

Dubona

pre 23 dana

Suplje price. Ko sme da vidi i kaze taj zna. Vucelic je clan udbe, mnogo zna. Dulo ga je doveo, a Miki je tu da nasledi posao. Udbaski klub kao i Zvezda, pa nek me apse zbog ovog komentara.
d

deximm

pre 23 dana

ala je lupio, Partizan ima pul sponzora, od mts, kineza, kladionica...ala se izlupetao ili nece da vidi kao klasican grobar
g

gost7777777

pre 23 dana

I komoletan taj pul sponzora koji pominjes na godisnjem nivou ne da novca Partizanu koliko vama da Gazprom. Zna on dobro sta prica, a znas i ti.
a

ala lazete

pre 23 dana

pa nema ni kkcz sponzora kao kkp, jel treba da kazemo da kkcz treba da ima sponzore kaao kkp?
a

ala lazete

pre 23 dana

pa nema ni kkcz sponzora kao kkp, jel treba da kazemo da kkcz treba da ima sponzore kaao kkp?
N

Nenad1246

pre 23 dana

Veći klub veći sponzor više novca prosta tržišna logika.
D

DS SD

pre 23 dana

Pa sponzor im licencu za evropu platio...
G

Gost1234

pre 23 dana

gost777-pa kad osvojite ligu šampiona tražite od Lukoila da vas sponzoriše!!! Samo teško pošto im je vlasnik navijač Spartaka.....