Kralj u loži Partizanovog stadiona (© MN Press)
Kralj u loži Partizanovog stadiona (© MN Press)

Ivica Kralj podneo ostavku

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.11.20. | 17:24

Mačva bez predsednika, prvi čovek se povukao iz zdravstvenih razloga

Završena je era Ivice Kralja u Šapcu. Nekadašnji reprezentativni golman i istaknuti prvotimac Partizana podneo je u četvrtak ostavku na funkciju predsednika Mačve i tako okončao skoro šestogodišnji mandat u klubu kraj Save.

Kralj je 11. januara 2015. u fotelji prvog čoveka kluba nasledio Milovana Stepandića, u tom trenutku Mačva se borila za opstanak u Prvoj ligi Srbije, ali je uspeo da je stabilizuje, uvede u Superligu i održi u elitnom rangu četiri sezone.

Izabrane vesti

Teško da će dogodine Šapčani biti deo elitnog karavana, trenutno su poslednji sa samo pet bodova i šest uzastopnih poraza, ali Kralj uverava da odluka da se povuče nije skopčana (samo) sa lošim rezultatima ove jeseni.

Posle više od pet godina vođenja kluba podnosim ostavku na mesto predsednika. Ponosno mogu da kažem da smo ispisali najlepšu istoriju Mačve. Posle 65 godina plasirali smo se u Superligu Srbije, ušli u polufinale Kupa Srbije, omasovili i organizovali Omladinsku školu. O infrastrukturi je suvišno pričati. Da bi se došlo do ovakvih rezultata potrebno je svakodnevno dosta rada i energije, što se odrazilo i na moje zdravstveno stanje“, pojasnio je Ivica Kralj.

Bivši čuvar mreže nosi iz Šapca samo pozitivne utiske.

Zahvaljujem se saradnicima, predsedniku Skupštine grada Šapca, Nemanji Pajiću, koji je uvek imao razumevanja i bio uz klub. Naravno, veliko hvala navijačima Mačve i svim Šapčanima na podršci, a klubu želim puno uspeha i dobrih rezultata u budućnosti“, dodao je Kralj.


tagovi

Mačva ŠabacIvica Kralj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara