Ivica Kralj šest meseci van fudbala!

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.09.23. | 18:41

Drakonska kazna za sportskog direktora Partizana, zbog komentarisanja suđenja, crno-beli moraju da plate milion dinara

Disciplinska i etička komisija Fudbalskog saveza Srbije žeskoko je kaznila Partizan i njegovog sportskog direktora Ivicu Kralja. Kako piše Sportklub, kasa crno-belih je lakša za milion dinara, dok je Kralj kažnjen šestomesečnom zabranom rada u fudbalu.

Razlozi za disciplinske mere bilo je komentarisanje suđenja i klupsko saopštenje nakon gostovanja Parnog valjka u Bačkoj Topoli u okviru prvog kola Mozzart Bet Superlige.

Izabrane vesti

Prijavu je zvanično podneo predsednik Sudijske komisije FSS-a Dejan Filipović, a u odluci prvostepene komisije navedene su izjave Ivice Kralja, koje su bile uperene ka arbitru Milanu Mitiću i njegovim saradnicima.

"Kao bivšeg sportistu, reprezentativca ove zemlje, nekoga ko je prošao sve u karijeri, najviše me je pogodilo perfidno i tendenciozno suđenje od prvog do poslednjeg trenutka utakmice, a, verujte, ja to mogu da prepoznam. Taj čovek, ako se on čovekom uopšte može i nazvati, pokušao je da uništi sve ono što mi poslednja tri meseca mukotrpno radimo i gradimo", poručio je tada Kralj.

Funcikoneru Partizana će posle suspenzije biti zabranjeno a bude angažovan pola godine u fudbalu, da daje izjave, sedi na klupi, ulazi u svlačionicu, potpisuje klupske odluke i slično.


tagovi

Ivica Kralj

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara