Ivica Tončev: Stefane, bićeš veliki igrač! Bolje u Zvezdi nego u Malmeu

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.07.22. | 18:29

“Tačno je da je Crvena zvezda iskoristila klauzulu”, poručio prvi čovek Radničkog

Nekada Lazar Ranđelović, potom Nikola Čumić i ovog leta Stefan Mitrović. Mladi reprezentativac Srbije nastavio je nisku dobrih izlaznih transfera niškog Radničkog, posebno kada je reč o krilnim igračima. Crvena zvezda je iskoristila izlaznu klauzulu u ugovoru Stefana Mitrovića i ispunila veliku želju trenera Dejana Stankovića.

Radnički je očekivano veći finansijski benefit, ali je srpski šampion reagovao munjevito. Uplatio je 500.000 evra i napravio ključni korak u angažovanju jednog od najboljih igrača u prva dva kola Mozzart Bet Superlige.

Izabrane vesti

Bile su, donekle, vezane ruke Nišlijama, što je u izjavi za Mozzart Sport istakao i prvi čovek kluba Ivica Tončev.

“Crvena zvezda je iskoristila to što je Stefan Mitrović imao opciju izlaska iz ugovora sa Radničkim. Pregovarali su sa menadžerom Stefana Mitrovića. Mi tu ništa nismo mogli. Na kraju mogu da se samo zahvalim Stefanu Mitroviću na svemu što je uradio u Radničkom. Želim mu sreću u Crvenoj zvezdi. Znam da će postati veliki igrač”, poručio je Ivica Tončev.

Momak koji je deo detinjstva proveo u Kanadi bio je jedan od najtraženijih igrača Mozzart Bet Superlige ovog leta. Pre Crvene zvezde veliki interes pokazao je i švedski Malme.

”I oni su hteli da iskoriste izlaznu klauzulu. Međutim, svima je u interesu da Stefan Mitrović pojača redove našeg šampiona. Bolje što je u Zvezdi, nego u Malmeu”, dodao je Ivica Tončev.


tagovi

Ivica TončevStefan Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara