Komentari na vest

Iz Barselone u Novi Sad: Lazar Carević stiže na Karađorđe

M

Mima & Maradona

pre gotovo 2 godine

Ako vam je stalo do mira u kući, batalite ovaj transfer... Ima još golmana, nije ovaj đetić jedini.
V

Vrbas

pre gotovo 2 godine

Ako tebi smeta “djetic”, (a covek je Srbin veci nego ti), onda si ti i tebi slicnima, razlog zasto nema mira u kuci.. spajate sport sa politikom, nacionalnostima i ostalim glupostima.. pretvorili ste sport u politicku kampanju izmedju naroda..
E

Eh

pre gotovo 2 godine

I molim vas, ako ima jedan čovek koji je pratio sve glasine o igračima koji dolaze u Vojvodinu, neka napiše ispod. Hvala.
V

V V

pre gotovo 2 godine

Vojvodina ima Simić mladog Toromana 20 g i 18 al najboljeg Bogunovića i ne treba nam golman tamanBufon sa bio već treba pod hitno centarhalf dobar iskusan da pomogne sjajnim al mlađim Jeličić koji ima 21 i Majstoroviću koji ima 17. Najbolje neki stranac pošto naših kvalitetnih a slobodnih nema. I nije Nikolić najveće pojačanje već Senegalac Baraj koji je jako dobar kao krilni i vezni igrač veš brz odličan asistent i strelac iz drugog plana. Da je imao boljeg menadžera posle Parme pre 4 g bi otišao bar u Romu il Lacio koji su uzgred manji klubovi od Parme jer ona ima osvojena 2 Kupa Uefa i KUP Kupova 1 i sve to 90tih.Dokaz sa klub ne mora biti kad mu ne daju uzurpatora Prvak svoje države al ako dobro radi može Prvak Evrope
A

Archie

pre gotovo 2 godine

Toroman nije golman za Vojvodinu. Prošle sezone je bio rezervni golman Bačke koja je završila poslednja u Prvoj ligi. Bogunović je još klinac, iako je dobro branio na turniru na Zlatiboru ipak se naprimao u omladinskoj ligi, tako da Vojvodina trenutno ima samo Simića mada i on ume da uđe u seriju kikseva.
E

Eh

pre gotovo 2 godine

Što bih voleo da Voša dovede Mulića iz Koreje. Čovek ima 203cm i 102kg, a brži je od Ohija. Tamo u Koreji je jako brz fudbal, a tamo je dominirao.
H

Holding

pre gotovo 2 godine

Kakvo je ovo pojacanje sta je ovo,cija je ovo kombinacija,pa ovaj ni u Radniku iz Surdulice dalje od klupe ne bi dobacio to je realno.
P

Prijatelj

pre gotovo 2 godine

Tesko ce do potpisa bivseg krila Rijeke. Ova golmanska kombi akcija se zna vec nedelju dana. Puno igraca je odbilo. Nedostaje suvog kvaliteta.
G

Gost221

pre gotovo 2 godine

он је српски голман, јер је Србин од родитеља Срба из Српске Боке!
w

wd40

pre gotovo 2 godine

Nije iz Boke vec iz Grblja
G

Gost 4321

pre gotovo 2 godine

svi igraci koji se dovode su u dogovoru sportskog direktora,trenera, i menadzera iz Ns, bivseg fudbalera, koji ih je progurao, naravno, svi se tale...sportski kao predlozi, trener se odusevi i aminuje, naravno, tu nema mesta dobrim igracima, posto je cilj platiti sto skuplje, nesto sto malo kosta, da bi ostao tal...
K

Kooli

pre gotovo 2 godine

To se iz aviona vidi,sem Nemanje Nikolica niko od ovih drugih nije pojacanje sve talovi i kombinacije.
T

Tubeki

pre gotovo 2 godine

Kombinacija jeste, ali je taman golman za vojvodinu A zbgo cega je doveden Vukcevic... Hoce li biti mesta za Kabica, Milosevic, posto vidim da kupujete na kilo
G

Gustafson

pre gotovo 2 godine

Ma bezite bre tamo. Mogao je iz Arsenala Tivat, bolje bi bilo. Stop komb!
K

Kidi

pre gotovo 2 godine

STOP KOMB! Auuu kakva parola matori, svaka cast. Genijalno
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Nzm kakav je dečko golman... Volio bi zbog Voše da valja... Al ovo "nema u Barseloni štele",,, "nema tamo kombinacija",,, Hahaha pa ispa mi Srbi to patentirli;) aaa tamo se duguje MILIJARDA OKRUGLO;)
Z

Zikulaa

pre gotovo 2 godine

Prvo onaj iz Zete za sps, sad ovaj iz grabljica. Dokle? Ovaj nije za prvog golmana.
B

Budvanin

pre gotovo 2 godine

Iz Budve sam, pa vam prenosim informacije iz prve ruke. Dečko je bio vrhunski talenat sa 16 godina, bio u Ajaksu, Bajernu, na kraju završio u Barseloni. Otac mu je držao OFK Grbalj, i čim je napunio 16 godina, počeo standardno da brani. Otaci milioner, sada i gradonačelnik Budve, veliki Srbin, i vjernik SPC. Imao sve uslove, trenirao više puta dnevno individualno. Preko rukometaša Damira Radončića bio u Bajernu dok je Gvardiola bio trener jer su postali dobri prijatelji dok je Gvardiola igra fudbal u Kataru na kraju karijere, a ovaj rukomet (inače Gvardiola je čest i standardan gost u Kotoru kod istog). U Vojvodinu dolazi zbog privatnih poslova koje njegov otac ima sa mutnim ljudima iz Novog Sada, a i nerazdvojan je sa gradonačelnikom Novog Sada. Dakle, mali je bio talenat, prepoznat kao takav, našao se i u izboru 100 talenata u jednom periodu, ali svakako da to kad vam je otac milioner pomaže da se progurate daleko.
K

Kakoe

pre gotovo 2 godine

Zar nisu Srbi ugrozeni u CG? Ako su tako ugrozeni pa su milioneri sta bi bilo da nisu toliko ugrozeni, jedva prezivljava mrceni Carevic. Takva je svaka istina nasih sjevernih komsija, kao ta da su Srbi po CG ugrozeni.
t

twkoye

pre gotovo 2 godine

a da wi su swbi ugwozzeny u kina batjka?
V

Voša NS

pre gotovo 2 godine

Citam po forumima kako je u kombinaciji i Popovic iz Zvezde inace treci golman, i on bi bio dobar a ovaj decko ne, Popovic je vec bio u Voši i bio rezerva! Ko god da doje odnosno da pisu portali polovini bi bio loš, tako opusteno, ubrzo ce se saznati kakav je golman.
Z

Zdravko Stanišić

pre gotovo 2 godine

On je sin Bata Ca može se reći ex gradonačelnika Budve i milionera. Radi se o porodici iz Grblja jednog od najsrpskijih srpskih oblasti u Cg. Momak je bio u Barsi probao je i nešto i naučio u svakom slučaju. Ako bude dobar braniće zato ga treba ostaviti na miru.
G

Gostinjo

pre gotovo 2 godine

Trula Pol komb! Tatin sin.
V

Voša NS

pre gotovo 2 godine

Jeste, pa ga Barsa drzala 5g zbog tate, to može kod nas a i toga je sve manje, a u ozbiljnoj ligi tih ludorija nema..
L

Limanacc

pre gotovo 2 godine

Prethodni CG napadac je bila komb Ljube advokata, a ovo je zvanicno prva komb u eri ove uprave. Sramota za zbilju i Maradonu, a i Mimu.
V

VRANjANAC DS 1989

pre gotovo 2 godine

Pre će Vojvodina da igra kvalifikacije za Ligu šampiona, nego li ucveljene partizanke.
A

Aebre

pre gotovo 2 godine

Kako je vama Partizan u glavi na svakoj vesti o bilo kome
V

VRANjANAC DS 1989

pre gotovo 2 godine

Nije nama vaš klub u glavi, nego se sprdamo samo, jer sa ovom vašom nesposobnom upravom samo tonete sve dublje i dublje, vama nebi pomogli kao sponzor ni dva Gasproma.
S

Sega89

pre gotovo 2 godine

Inace je sin gradonacelnika Budve…kombinacijama nikad kraja dok deca iz omladinske skole nikada nece docekati svojih 5min.
A

Archie

pre gotovo 2 godine

Vojvodina ima jako talentovanog golmana Bogunovića, ali je on još jako mlad. Trenutno ima samo jednog seniorskog golmana Simića, te mu je potrebna neka alternativa
k

kakoe

pre gotovo 2 godine

Prvo on je sin od brata gradonacelnika budve, drugo svi znaju da su platili da ode u la masiju, posto ta porodica ima para koliko volis. To sto nama mediji prosipaju pricu kako je on talenat veliki i on ce da brani u barseloni to su price za malu decu. Trece mali je dobar ali je daleko od bilo kakvih liga petice, bice zanimljiv dok mu ne prodje mladost, nakon toga ce da se mota po nekim klubovima kalibra vojvodine i to je to. Ponesto ce i da mu plate njegovi da ga proguraju i tako ce da zavrsi. Vec je imao tesku povredu sto ga takodje udaljava od ozbiljnog nivoa fudbala mislim o ligama petice, ne umanjujuci ostale lige, ali posto se ovde samo prica o nekim milionima kamionima avionima mislim na taj nivo.
S

Srpska Atina

pre gotovo 2 godine

Decko je kao talentovan golman sa 18 god Otisao u Spaniju, 5 god biti u Barsinoj skoli nije malo...u svakom slučaju dobrodošao!!!
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Само да није м.горац.. шалу на страну...Имала је Воша голмана и из Челзија беше.. Нек је са срећом и да буде добар у Воши и чекамо још појачања за Вошу да буду бољи него прошле сезоне
A

Archie

pre gotovo 2 godine

Otac mu je Marko Carević, gradonačelnik Budve, Srbin, vernik SPC.
B

Bodibond

pre gotovo 2 godine

Da, bio je onaj Matej Delac.
S

Srpska Atina

pre gotovo 2 godine

Matej Delac legenda, decko je iz svog dzepa platio operaciju bolesnom klincu iz NS... Odlican gplman i covek
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Одлично!!! Такви су увек добро дошли у Србију! Поздрав за Црну Гору
G

Gost9990000

pre gotovo 2 godine

isto kao da bi radio prosecan covek za 6000€ mesecno i dosao ovde da radi za 350€..
А

Алекса975

pre gotovo 2 godine

Па већина нас овде животари са 350 евра а имамо пуно и добрих дана, а он у Барселони може само да сања наше роштиље и пиво на гајбама испред продавнице, него плаћа специјалитете од 150 евра.
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Mogla bi Vojvodina da uzme jos jednog igraca iz Primere sigurno ima po klubovima inace kad stize reprezentativac Severne Koreje za koga pricate da treba da dodje u Vojvodinu po komentarima jel dolazi kad potpisuje bas se oduzilo jer su dogovoreni uslovi?
G

Gost555

pre gotovo 2 godine

Stize u ponedeljak, ali pitanje je u koji ponedeljak.
M

Meraklija 02

pre gotovo 2 godine

U Srbiji ovakvih golmana ima na kilo.Kakva kombinacija ,nije normalno da se iz Grblja ide u Barselonu,kao sto nije normalno da se iz Barselone ide u Vojvodinu da vredi nesto ostao bi u Spaniji.
A

Archie

pre gotovo 2 godine

Jeste, tata mu je sredio da pređe u Barselonu. Bravo ti ga! I dečko ne dolazi iz Barselone već iz njenog B tima (i to kao drugi golman), kao onda Babunski u Zvezdu. Bio golman mlade reprezentacije Crne Gore, a nedavno debitovao i za seniorsku. U CG ligi branio kao starter sa 16 godina.
k

kakoe

pre gotovo 2 godine

@Archie Naravno da su mu sredili da ode iz Grblja u Barselonu, ondosno u la masiju. Ako mislis da su u Barseloni budale pa ne zele da prihvate svakog ko ce da im plati (dobre pare) da dodje da trenira i da ga cuskaraju tamo, ti onda zivis u bajkama kako je la masija bajkovito mjesto gdje samo dolaze ekstra talenti. U la masiji imas od ljudi sa 2 lijeve kopacke do ekstremnih talenata, i svako sa parama moze da se isproba tamo, mnogi kad vide da su zalutali batale, neki i nauce nesto, rijetki i ostanu. Mali jeste dobar ali misliti da je mali dosao u Barseloninu skolu jer je neki skaut vidio u Grblju na utakmicama Crnogorske lige nekog golmana kojih po bijelom svijetu ima milion, je krajnje neozbiljno i smijesno.
V

Vfb

pre gotovo 2 godine

Potrosene ozbiljne pare za nase uslove a moglo je sigurno kvalitetnije
V

Vojvodinaaaa

pre gotovo 2 godine

Sud o pojacanjima da se da tek nakon nekoliko meseci.
N

Nnnnn

pre gotovo 2 godine

Uz Borjana će biti najbolji golman lige! I nije cetinjanin , nego Budvanin.