Iz IMT-a u klub Gorana Pandeva

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.01.24. | 20:05

Prvo internacionalno iskustvo za ofanzivca

Srpski fudbaler Uroš Stamenić napustio je Mozzart Bet Superligu i preselio se u Makedoniju gde će igrati u Breri Strumici, timu u vlasništvu italijanske kompanije „Brera Holding“, čiji je direktor čuveni Goran Pandev.

Ovaj 27-godišnji ofanzivac je jesenas odigrao 16 utakmica u srpskoj eliti za Traktoriste za koje je postigao jedan gol uz jednu asistenciju. Stamenić će veću ulogu tražiti u Strumici, a prelazak u makedonski klub biće mu prvo inostrano iskustvo jer je do sada, pored IMT-a, igrao za Zlatibor, Proleter, Borac iz Čačka i Vojvodinu.

Izabrane vesti

„Ovo je novi izazov za mene. Dolazim u zdravu sredinu i stabilan klub koji ima visoke ambicije. Imamo ista razmišljanja i lako smo se dogovorili o saradnju. Ostaje na terenu da opravdam očekivanja trenera i ljudi iz kluba i verujem da ćemo ostvariti odličan rezultat. Mislim da je ovaj projekat jedan od najprogresivnijih fudbalskih projekata u regionu i drago mi je što sam deo Brera holdinga koji radi širom sveta“, rekao je Stamenić.

U redovima Brera, dosadašnjeg igrača IMT-a dočekaće sunarodnik i novi saigrač Đorđe Ivković, ali Stameniću dobro poznati trener Bojan Krulj sa kojim je sarađivao pored Hale sportova.

Piše: Martin Tanaskovski


tagovi

IMTBrera Strumica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara