Knežević protiv Partizana (© Star sport)
Knežević protiv Partizana (© Star sport)

Iz Mačve u Dunajsku Stredu: Branislav Knežević pet godina u Slovačkoj

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.09.21. | 09:20

Omladinski reprezentativac Srbije napustio Šabac

Došao je DAC pre mesec i po u Srbiju i vratio se u Slovačku praznih šaka. Došao je pre nekoliko dana ponovo, a kući otišao pevajući, zato što je sklopio bitan posao za budućnost. Čelnici kluba koji je bio prvi Partizanov rival u ovogodišnjim kvalifikacijama za Ligu konferencije osigurali su potpis Branislava Kneževića.

Jedan od najtalentovanijih fudbalera Mačve u petak je utanačio detalje saradnje sa Slovacima. Ugovor je potpisao do letas 2026, što znači da će imati dovoljno vremena da u ambicioznoj sredini razvije potencijal i potvrdi kako nisu bila slučajna interesovanja mnogo poznatijih klubova.

Izabrane vesti

Primera radi, u proteklom periodu pominjalo se da je Knežević na listi želja Crvene zvezde, da ga prate skautu Salcburga, da je na radaru Udinezea ili da Fjorentina želi da plati Šapčanima čak 2.500.000 evra za ofanzivnog vezistu. Čak su italijanski i portugalski mediji lansirali priču da je u sferi interesovanja Benfike, Ajntrahta i Herte. Na kraju ništa od tako atraktivnih sredina. Možda i bolje za Kneževića, jer je retko koji mladi fudbaler uspeo u „ligama petice“, a da je došao direktno iz Srbije. Pogotovo što je Branislav sa Mačvom u prethodnom prvenstvu glatko ispao iz Superlige.

Mada, bio je njen najbolji igrač. Dao je šest golova na 35 utakmica i nagovestio šta može. U DAC-u, prepoznatljivom po tome što daje šansu mladim igračima očekuje se da napravi iskorak ka velikoj sceni.


tagovi

Mačva ŠabacDunajska StredaBranislav Knežević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara