Komentari na vest

Iz pepela razorene Nemačke do krunisanja u Kajzera: Čik i Franc i rađanje moćnog Bajerna

G

Gost Djape

pre 4 meseca

Bio je strasan igrac, secam se kad smo bili klinci, svi smo hteli da budemo Bekenbauer, Beti Foks, Miler, Djajic, Seki itd, u nasim duelima na maloj livadi blizu nasih kuca. Niko nije zelo da izadje sa terena da pije vodu, jer ako izadjes, neko drugi ulazi u igru i onda moras da cekas svoj momenat da ponovo zaigras. Turniri su se igrali satima, dolazili su timovi iz drugih naselja, lepa vremena i lepa secanja na ovog velikana fudbala. Secam se u to vreme nije bilo puno televizora, pa su se odrasli okupljali u kucama sa televizorom, a mi klinci smo morali da gledamo kroz prozor, da bi videli ove virtuoze sa loptom, i posle toga ih oponasali u nasim utakmicama. Teska ali lepa vremena, imali smo sve na ovom svetu, a to je drugarstvo, nasa velika masta, i kreativnost.
M

MILAN GALIĆ

pre 4 meseca

Otac (Srbin) Bekenbauer je bio u zarobljenistvo u Nemackoj i tamo se zavoleo u majku Bekenbauer i rodio se sin.Imao je dugacko prezime valda pocetno sa M.Pisano je to tamo negde 80g.Mozart to nemoze da zna.Nisu ni postojali. Ali Nemci su to ignorisali.
m

mrmak

pre 4 meseca

Postujem ga kao ličnost, al dosta je više. Niste o Mihajlovicu ni pola pisali kao o ovome čovjeku što nam ne znači ništa.
g

gagi123

pre 4 meseca

kako dalje izlaze članci sve mi se više čini da ćemo doći do toga da je Bekenbauer bio Srbin
K

Kolubarac

pre 4 meseca

Pisao je Žurnal pre 30g da je Franc dete nemice i srpskog zarobljenika koji je 4g odrađivao kazamat na nekoj farmi i da je njegovu sliku poneo nazad u Srbiju.Nikada u svom životu Franc nije rekao ni jednu lošu reč o Jugoslovenima(Srbima). Javna tajna tadašnje sportske javnosti!
б

боље да су нам

pre 4 meseca

ратну одштету платили...
m

mirko gost

pre 4 meseca

Bolje da si Tita pitao o odšteti.Ovo he sportski portal i članak o hednom od najboljih fudbalera u istoriji fudbala. Sigurno najbolji defanzivac.A politiku bistri na drugom mestu.