(©fknapredak)
(©fknapredak)

Iz Serije A u Mozzart Bet Superligu! Petar Mićin predstavljen u Kruševcu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.07.22. | 16:12

Još jedna od želja trenera Dušana Đorđevića stigla pod Bagdalu

Posle premijere u Novom Sadu, bilo je još jasnije ono o čemu je Napretkove šef struke govorio na prvoj konferenciji u sezoni - da njegovom timu nedostaje više kreativnosti i brzine u poslednjim linijama ekipe. Zato je u Kruševac danas pravo iz Udina stigao Petar Mićin!

Talentovani vezista je najdublji trag ostavio u Čukaričkom, u kojem je bio u dva navrata. Posle prve epizode na Brdu zapao je za oko skautima iz Udinezea, potpisao ugovor za italijanski tim i to je bio jedan od najboljih transfera beogradskih "belih".

Izabrane vesti

Mićin se nije najbolje uklopio u planove kluba iz Serije A, zabeležio je tek nekoliko minuta na terenu, ali je dva puta prosleđivan na pozajmice, jednom ponovo u Čukarički, dok je poslednju sezonu proveo u slovačkom Seredu, upisavši 13 nastupa u radnu biografiju.

Danas želi novo dokazivanje u Mozzart Bet Superligi i nema sumnje da će mu Napredak dati pravu priliku za to.

Stigao sam u Kruševac na poziv trenera Đorđevića, koga odlično poznajem i sa kim sam već sarađivao. Njegov način rada mi se jako dopada, a čuo sam i za ambicije kluba u novoj sezoni, što je me takođe privuklo. Gledao sam premijernu utakmicu u Novom Sadu, svidela mi se kompaktnost tima, ali i taktička disciplina. Malo je nedostajalo da uzmemo bod. Verujem da ću ekipi doneti baš ono što joj u ovom trenutku fali - kreativnost u veznom redu - i da će već od sledećeg kola sve izgledati bolje. Što se ličnih ambicija tiče, o njima bih da pričam na terenu, a od ekipe očekujem da bude siguran učesnik plej - ofa, pa ako se ukaže šansa za nešto više od toga, da je iskoristimo”, rekao je Mićin za Mozzart sport.

Napredak je u prvom kolu Mozzart Bet Superlige poražen od Vojvodine u Novom Sadu (1:0), uz promašeni penal u 98. minutu.



tagovi

Petar MićinNapredak KruševacMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara