Izgleda da je ipak do glave... Anhelinjo precrtan i u Galati

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.01.24. | 13:10

A Lajpcig ga neće nazad

Tehnički kvaliteti za jednog na beka na vrlo viskom nivou, tu je i ta opasna levica, ali očito da nešto na psihološkom planu nije u najboljem redu - da ne kažemo sa glavom. Jer kako drukčije objasniti da svaki klub posle svega nekoliko meseci, eventualno godinu dana, pokaže izlazna vrata Anhelinju (27).

Kako javlja Bild, sada je to učinio i Galatasaraj. Kada je dolazio iz Lajpciga na pozajmicu s pravom otkupa za svega 6.000.000 evra, činilo se kao sjajan posao turskog velikana. Međutim očito da od svega neće biti ništa. Uslov za aktiviranje klauzule bio je da Španac odigra 20 utakmica, stao je na 19 i - šansu više ne dobija. Niti će.

Izabrane vesti

Galatasaraj se obratio Nemcima sa željom da raskine pozajmicu, ali iz Lajpciga je stigao negativan odgovor: "Imamo Davida Rauma i Kristofera Lenca, nije nam potreban". Ovo u prevodu znači da Anhelinja do kraja sezone čekaju tribine, a onda povratak u Saksoniju i poslednji pokušaj Bikova da ga prodaju, jer u tom trenutku ostaće mu samo još 12 meseci ugovora.

Za to vreme, jasno, cena će mu dodatno pasti. Već sada iznosi samo 8.000.000 evra. U poređenju sa 35.000.000 pre samo dve i po godine, zaista neverovatan sunovrat...

Anhelinjo je ove sezone na 19 mečeva postigao jedan i namestio jedan gol.


tagovi

Zimski prelazni rok 2024Anhelinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara