Serhio Regilon (AFP)
Serhio Regilon (AFP)

Izgleda da nije za veliki klub... A ni ponašanje na društvenim mrežama mu nije bilo od pomoći

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.05.23. | 21:10

Serhio Regilon završava pozajmicu u Madridu

Meč protiv Villjareala narednog vikenda će biti ujedno i poslednji u kratkoj i neslavnoj karijeri Serhija Regilona u Ateltiku iz Madrida.

Španski defanzivac će okončati pozajmicu iz Totenhema i napustiti crveno-beli tabor Kolčonjerosa. Moguće je da neće ni igrati i da je poslednje minute u dresu Atletika odigrao prošlog vikenda protiv Real Sosijedada. Ispraćen je zvižducima i uvredama pa su i saigrači morali da intervenišu i da aplauzima probaju da mu poprave raspoloženje...

Izabrane vesti

Regilon je letos u samom finišu prelaznog roka došao u Atletiko iz Totenhema na pozajmicu. Madriđani su tada neočekivano ostali bez levog beka kada je Renan Lodi oišao u Notingem Forest i bili su u paničnoj potrazi za zamenom. Izbora nije bilo mnogo pa se i Čolo Simeone tada nevoljno odlučio da prihvati dolazak Regilona kojeg je Antonio Konte precrtao u Londonu.

Regilon je zbog povreda propustio skoro ceo prvi deo sezone, a ni u drugom nije dobijao veliku šansu. Tek kada se Reinaldo Mandava povredio i kada je Simeone definitifno promenio formaciju na trojicu pozadi i levi bok rezervisao za Karaska, Regilon je povremeno dobijao šansu da uđe. Prvi put kao starter je zaigrao minulog vikenda i počašćen je zvižducima.

Atletikovi navijači mu nisu oprostili što je dete i bivši fudbaler gradskog rivala Reala. I što je u tom periodu voleo da provocira i vređa Atletiko i njegove pristalice po društvenim mrežama. Etiketiran je kao neprihvatljiv i svaki put čašćavan zvižudcima. Sakupio je tek nešto više od 200 minuta u dresu Atletika i nije ostavio dobar utisak.

Pozajmica neće biti otkupljena i vraća se u Totenhem gde mu je budućnost neizvesna. Čeka se izbor novog trenera koji će praviti planove i tim za narednu sezonu. Regilonova karijera je definitivno na stranputici. Real ga se odrekao posle samo jedne seniorske sezone, potom je karijeru oživeo u Sevilji i izdjestvovao transfer u Totenhem ali je tamo razočarao tokom dve sezone. Ništa bolje nije prošao ni u Atletiku, a odavno je izgubio i status reprezentativca.

Madriđane uskoro čeka izbor novog levog beka, možda i dvojice, s obzirom da bi Janik Fereira Karasko mogao da se preseli u Barselonu.


tagovi

Serhio RegilonLetnji prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara