Iznenađenje: Miloš Milanović sudi finale Kupa

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.05.22. | 13:51

Mladi arbitar debituje na najvećoj utakmici srpskog fudbala

Ni Srđan Jovanović, ni Novak Simović, već Miloš Milanović. Mladi arbitar iz Ćuprije sudiće finalni susret Kupa Srbije, između Crvene zvezde i Partizana, preneo je Sport Klub.

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije odlučila je da perspektivnom sudiji iz Ćuprije premijerno poveri duel beogradskih rivala. Utakmica je na programu u četvrtak, 26. maja, na stadionu Rajko Mitić. Milanović je bio kandidat da sudi treći derbi u sezoni, posebno posle pritiska iz Crvene zvezde na Jovanovića.

Izabrane vesti

Poslednjih godina, Miloš Milanović se probio u krug najboljih domaćih sudija. Od poslednje dve sezone nalazi se u elitnoj grupi i krupnim koracima napreduje ka velikoj sceni. Otuda i odluka Dejana Filipovića, prvog čoveka Sudijske komisije FSS, da finalni susret kupa poveri mladom arbitru od poverenja.

Uz pištaljku iz Ćuprije na centru najvećeg srpskog stadiona naći će se Užičanin Nemanja Petrović i Novosađanin Svetozar Živin, mahači sa FIFA znakom na grudima. Petrović će biti i najiskusniji akter finalnog meča, treći put „mahaće“ u završnoj utakmici Kupa Srbije.

U VAR sobi naći će se Aleksandar Živković i Momčilo Marković.

 


tagovi

Sudijska komisija FSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara