Iznenađujući transfer na pomolu: Bajern se pojačava kod Paunovića?!

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.01.21. | 21:51

Za džabe...

Vest je lansirao ugledni ostrvski Telegarf i zato je treba uzeti sa posebnom pažnjom.

Bajern želi Omara Ričardsa iz engleskog drugoligaša Redinga na čijoj klupi sedi Veljko Paunović!

Izabrane vesti

Ričardsovo ime se do sada nije često pominjalo na fudbalskoj pijaci, ali izgleda da su Bavarci namirisali nšto što drugi nisu. Ričards ima 22 godine, igra na poziciji levog beka i ugovor mu ističe na kraju sezone. Dakle, osim talenta bez kojeg se ne može doći na radar Bajerna, očigledno je da i situacija sa ugovorom ide u prilog Ričardsu da napravi šokantan transfer.

Telegraf javlja da Bajern već sada želi da potpiše predugovor sa Ričardsom kako ga ne bi ugrabila konkurencija. I da ga potom na leto priključi prvom timu kao besplatnog igrača. Naravno, pitanje je kakva je perspektiva mladog Engleza u Minhenu i šta Bajern planira sa njim. Ali ovo je definitivno šansa karijere...

Ričards je ponikao u Redingovoj školi, a ove sezone je uglavnom bio standardan na levom beku mada je neke utakmice u poslednje vreme propustio zbog povrede. nedavno se i Everton pominjao kao zainteresovan, ali tu se sve završilo. Bajernovi skauti su izgleda ubeđeni u Ričardsove kvalitete i klub želi da ga što pre kapariše.


tagovi

Omar Ričards

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara