Jamajkanac Alonso nije prošao u Zvezdi, Babeu ga odveo u Spartak

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.07.20. | 13:28

Na pomolu simpatičan transfer

Brojni inostrani fudbaleri ovih godina špartaju terenima Superlige. A uskoro bi mogao da im se priduži i jedan Jamajkanac. Momak sa Kariba po imenu Alonso O'Nil već nekoliko dana se nalazi na probi u subotičkom Spartaku, saznaje MOZZART Sport.

Njega je u Srbiju doveo nekadašnji štoper šampionske generacije Obilića Kuzman Babeu, posle preporuka nekoliko menadžera. Iako je relativno kratko u Srbiji napadač sa frizurom Boba Marlija je već imao zanimljiv put.

Izabrane vesti

Naime, on je već bio na probi u Crvenoj zvezdi. Tačnije, Alonso, rođen 2002. godine, je zadužio dres omladinskog tima Grafičara, filijale crveno-belih. Odigrao je i prijateljski meč protiv omladinaca kluba sa Marakane. Šansu je dobio sa klupe za rezervne igrače, i uspeo da postigne gol u finišu. Udarcem sa 20 metara doneo je iznenađujući trijumf omladincima Grafičara (3:2).

Ipak, nije ubedio ljude iz Crvene zvezde da je kalibar koji im je potreban.

„Ljudi iz Zvezde su nam rekli da nije za njih. Trebalo je da odigra još jedan prijateljski meč. Pominjala se i pozajmica u IMT-u. Nije nam se svidela ta opcija, pa je Alonso otišao da proba u Spartaku“, rekao je za naš portal Kuzman Babeu.

O Alonsu ima malo dostupnih informacija na internetu. Zna se samo da je reč o napadaču koji može da pokriva i krilne pozicije. Igrao je za mlađe selekcije Jamajke.


tagovi

Kuzman Babeu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara