Jamajkanski derbi - golovi u najavi!

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.03.18. | 13:12

Portmore i Arnet Grandes prošli put su upucali 6+...

Rum je piće jamajkanskog podneblja, a priča o derbiju vodećih timova tamošnje Premijer lige, svakako nije pijana, već priča tradicionalno krcata  golovima u režiji  Portmorea i Arnet Grandesa. Da se zna, u januaru se na ovaj par upucalo 6+!

Ako večeras ne bude prštalo od golova, biće da ni derbi rivali nisu ono što su bili, jer kladioničko premotavanje statistike kaže da je prethodni meč okončan pobedom Portmorea od (5:1), a da su tri od četiri poslednje utakmice upravo ovoga para zakucale beprekorne GG 3+ tipove.

Izabrane vesti

Tako stvari stoje, a koje favorit, to bi se u ovom momentu teško dal oi naslutiti, budući da su oba tima poprilično šarena, s tim što domaćin ima seriju od sedam utakmica bez pobede. Na taj podatak treba gledati s akcentom na čak četiri X ishoda. Kladilački je korisno znati i da Arnet Grandes na istom broju mečeva ima čak šest GG ishoda, što nije slučaj s Portmoreom koji je do 31. kola Premijer lige Jamajke ustalio NG praksu. Gosti takođe nisu odigrali nerešeno na poslednjih 11 utakmica, pa zdrava logika nameće zaključak da će ovoga puta pucati na pun plen.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 02:35 8894 JAM 1 Arnett Gardens - Portmore Utd ug 3+ 2,20
Ukupna kvota2,20

Jamajka 1. – 31. kolo
02.35: (2,40) Arnet Grandes (3,00) Portmore (3,05)

* Kvote su bile dostupne u trenutku objavljivanja rubrike, i podložne su promenama

FOTO: Shutterstock


tagovi

Jamajkasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara