Janković na pozajmici u Krotoneu

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.01.20. | 18:09

Sledi borba za promociju u najviši rang takmičenja

Potraga za neophodnom minutažom Marka Jankovića završena je u Krotoneu. Bivši vezista Partizana večeras će ozvaničiti pozajmicu u redove italijanskog drugoligaša, koji ima ambicije da naredne sezone zaigra u Seriji A.

Da će reprezentativac Crne Gore izvesno promeniti sredinu ove zime moglo se zaključati još nakon izjava sportskog direktora SPAL-a Davidea Vanjatija, koji nije krio da igrač, niti klub nisu zadovoljni saradnjom, te da je Jankoviću najvažnije da pronađe mesto na kom će u potpunosti povratiti samopouzdanje.

Izabrane vesti

Crnogorski vezista je u SPAL stigao u januaru prošle godine za obeštećenje od 1.800.000 evra, a ove sezone je bio potpuno u drugom planu na stadionu Paolo Maca. Zabeležio je tek devet nastupa u svim takmičenjima i ostvario jednu asistenciju.

Krotone se nakon 21 odigranog kola nalazi na trećem mestu Serije B, sa 16 bodova manje od prvoplasiranog Beneventa, ali i samo bodom manje od drugoplasiranog Pordenonea i mesta koje, takođe, vodi direktno u najviši rang italijanskog fudbala.

Zvanični prelazak Marka Jankovića u redove novog kluba biće ozvaničen u narednim satima, a u prilici da ostvari debitanstki nastup brzonogi vezista imaće najverovatnije narednog vikenda kada Krotone bude ugostio Kremoneze na svom terenu.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara