Komentari na vest

Javnost pritiska Piolija da vunderkinda učini rekorderom, realnije da Jović startuje

Владан

pre 6 meseci

Колико је боља бундес лига за гледање... ја тек скоро открио..калчо је мучење
G

Gost39

pre 6 meseci

Ja bih, kao i većina ljudi sa ovih prostora voleo da Jović proradi. Istovremeno ne vidim problem da klinac debituje, sećam se debija Aubamajanga, Pata, Palošija za Milan, svi su bili uspešni iako su svi bili deca (doduše sveže punoletna ako se dobro sećam).
S

Samo da se zna

pre 6 meseci

Kakvog crnog Palošija, čovek se preziva Paloski. Debitovao je sa nepunih 18 godina za razliku od PatKa koji je prvo napunio osamnaest. Obamejan nije odigrao nijedan zvanican takmicarski mec za Milan.
G

Gost39

pre 6 meseci

Samo da se zna- u pravu si, čita se Paloski, i nije bio napunio 18. Što se tiče Obamajanga, nije reč o Pjer-Emeriku već njegovom bratu Viliju koji je ušao u igru kao mlada nada u utakmici Trofej Berluskoni (jeste bila revijalna, ali daleko od toga da se nisu borili da pobede) i dao gol protiv Juventusa za 3-2. Sećam se dobro te utakmice. U svakom slučaju, poenta mog komentara je da debijem neće ništa izgubiti u ovoj situaciji, naprotov.
G

GostLazar

pre 6 meseci

Napraviste od igranja Jovica na nekoj bzvz utakmici vanredno stanje. Ako igra, ok, a ako ne, ok.
T

Tema dilema

pre 6 meseci

Nisu oni napravili nego iskljucivo Milan, nije sigurno MS kriv sto jedan levat kao Jovic uopste ima priliku da igra za Milan.
@

@tema

pre 6 meseci

Čovek priča o tome što im je ovo već peti tekst o joviću i tome da li će igrati na nekoj bezveznoj tekmi,jel baš treba sve da ti se crta
T

Tema dilema

pre 6 meseci

Ne treba mi crtanje. I treba da se pise o tome, toliko je los!

Pjanić sa tri žutaa

pre 6 meseci

Opet Jović? Dokle više, Mocarte?
L

Lektor

pre 6 meseci

I Djani Rivera (jedna od najvecih legendi Milana u svakom slucaju) je bio jako mlad kada je debitovao za Alesandriju protiv Intera. Iako mislim da je svakako odavno vreme za Kamardu, svega ovoga ne bi ni bilo da je doveden krsten spic, a ne onaj bivsi fudbaler i maltene potpuni promasaj.