(©Reuters)
(©Reuters)

Jedan filmski povratak dosta: Evans prošao u Junajtedu, ne i Boateng u Bajernu

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.10.23. | 18:18

Bavarci ipak neće potpisati ugovor sa iskusnim štoperom...

Letos se Džoni Evans vratio u Mančester junajted samo da bi održavao formu dok ne pronađe novi klub. Trebalo je da boravi u trening centru Karington u najboljem slučaju mesec dana. Tako je krenulo, a završilo se - ugovorom. Erik ten Hag je odlučio da ga potpiše, dobio je šansu i sasvim pristojno se pokazao. Mada, ima i do toga kako mu igra konkurencija i koliko kuburi sa povredama.

Upravo su brojne povrede naterale ljude u Bajernu da porazmisle o filmskom scenariju. Žerom Boateng je bez ugovora, nemački velikan nije mogao da sastavi poslednju liniju za treninge i pozvao ga je da trenira. Razmišljali su na Alijanc Areni da mu pruže šansu, međutim, kako su igrači počeli da se oporavljaju, iskusni štoper ostao je kratak za ugovor.

Izabrane vesti

Džoni Evans je prošao u Mančester junajtedu, ne i Žerom Boateng u Bajernu. Jedan filmski povratak ipak je i više nego dovoljan. 

Bajern je posle meča u kupu imao ozbiljne kadrovske probleme. Tomas Tuhel ostao je bez štopera, nije imao niti jednog iskusnog na raspolaganju. Povrede su mučile Matijsa de Lihta, Daja Upamekana i Kima, pa su Bavarci posegli za Žeromom Boatengom

Nekadašnji nemački reprezentativac dobro im je došao za treninge, popunio je krater u poslednjoj liniji tima. Ipak, ugovor mu nije ponuđen. Ambulanta je ispražnjena, štoperi su se vratili u trenažni proces i Bajern je doneo odluku da neće iskoristiti mogućnost da slobodnog igrača veže po isteku prelaznog roka. 

Žeromu Boatengu je saopšteno da posle dve godine neće opet obući klupski dres i konkurisati za utakmice, ali će moći da ostane na Alijanc Areni i trenira sa ekipom dok ne pronađe novi angažman.


tagovi

Žerom BoatengBajern Minhen

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara