Jedan manje kandidat za Partizan: Simović otišao u Mađarsku

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.01.20. | 11:48

Potpisao za Kišvardu

Spisak mogućih novajlija u Humskoj 1 od danas je kraći za jedno ime. Slobodan Simović više nije kandidat za novog štopera Partizana, pošto je odlučio da karijeru nastavi u Mađarskoj.

Dosadašnji defanzivac BATE Borisova je odlučio da prihvati ponudu Kišvarde, kluba iz sredine tabele mađarskog prvenstva, i ugovor je već potpisao u ponedeljak uveče, saznaje Telegraf.

Izabrane vesti

Simović je i letos i ove zime bio kandidat da pojača Partizan, ali ni iz dva pokušaja taj transfer se nije realizovao. Letos je ceo posao pokvario BATE Borisov poslednjeg dana prelaznog roka, a ovog puta je, izgleda, neodlučnost crno-belih pogurala nekadašnjeg fudbalera Spartaka iz Subotice da potraži drugo rešenje.

Naime, sam Simović je u jučerašnjem intervjuu za belorusku Tribunu rekao:
Obnovili su se kontakti sa Partizanom, ali sada situacija nije ista kao letos. Oni me danas pozovu, pa se četiri dana ne javljaju. Mislim da je to neozbiljno“.

A u Humskoj očigledno imaju više opcija i čekaju da im se kockice poklope. Nije tajna da bi najviše voleli da Slobodan Rajković obuče crno-beli dres, jer ima u sebi i kvalitet i iskustvo, ali finansijski jaz i dalje deli bivšeg reprezentativca Srbije i Partizan.

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara